Haftasonu, hayatımın belki de en zor günlerinden birkaçını yaşadım... Uğraşmam, başetmem gereken o kadar şey arasında ben otobüse yetişmeyi, yetişemeyeceğimi anlayınca gitmenin başka yollarını düşünüyordum bir yandan da.. Gidemeyeceğimi kabul ettiğimdeyse o 2-3 günüm gidememenin pişmanlığıyla, o kadar söz verip durmuşken tutamamanın acısıyla geçti. Dün gece bilgisayara oturup da karmacoma ve cesi'nin saçmalıklarını görünceyse boşuna üzüldüğümü, boşuna acı çektiğimi düşünüyorum artık..
Şu an en büyük sıkıntım Tuncer'i yine görememiş olmak, artık her fırsatta İzmir'e gelmeye çalışmak yerine, zamanı geldiğinde Tuncer'e gelmeye uğraşırım artık..
Herkese kabullendiği yolda başarılar...
[not]Mesajı hala devam eden şaşkınlıkla kırgınlıkla yazdım, İzmir'in benim için anlamı çok çok büyük, görmeyi, irtibatta kalmayı istediğim sayamayacağım kadar insan var; ama İzmir'i temsilen İstanbul'a gelmeleriyle tanıdığım, İzmir'e öylesine uğradığımda bile imkansızlıklar içinde, gelemeyeceklerini, sebeplerini bilmeme rağmen, fırsat yaratıp görüşmeye gelen, son gelişimde rahatsız edişimden bıkmayıp, her anımda yanımda olan bu iki kişinin bu kadar ani ve sebepsiz(bahaneli ama sebepsiz) kararı hala inanılmaz derecede rahatsız ediyor beni.[/not]
gerçekten iyi resimler çok güzel olmuş
tepkisiz kalmıyorum olcan, fakat saygıda kusur da etmek istemem, bu bölünme beni rahatsız ediyor fakat çözüm yine bir araya gelip konuşmaktan geçer... burada yorum yazmak sadece forumda kirlilik olur.. magazin haberi oluşturur.. fakat kalpler kırılır; yanlış anlaşılmalardan ötürü..
motorcu ruhu özgürlük ister, o aksam oguz abimizde ortadan kayboldu, kendisiyle yeni tanışmıştım.. belki canı öyle istedi, belki problem var nasıl anlaya bilirim ki ben bi üye olarak... bunu anca izah ederlerse algılaya biliriz...
fakat onca fedakarlık sonucu bu aktivite yapıldı, emek verenlere saygıyla slmlarımı sunuyorum; tşkr ediyorum... hatta taaa evinden kalkıp kuşadasına kadar gelmek bile bir emek ve zahmet idüü, herkes birşeyler yaptı gönüller zaten herzaman bir olucakk.. ama bir arada olmakk iiçinde adımlar atılmalı..
kardeşim zaten ben adaya gelememiştim ağbim gelmişti ve aranızda 2.bulunuşuydu. beni oradan aradı yer sorunu oldugunu ve kalamayacagını söyledi .bizde sessiz coo ile yola çıkmıştık rota adaydı.durum böyle olunca rotayı gümüldüre çevirdik.doğanbey diye bir beldede kaldık resimlerdende görmüşsünüzdür.sonra cesuru aradım adada oldugunu söyledi.yanlış anlama davutlarda degil.ada da hal böyle olunca bende onları gümüldüre davet ettim.gönül isterdiki bu tip sorunlar olmasın hep beraber olalım.böyle kalabalık organizasyonlarda bazı aksilikler çıkabilir ama biz bir aileyiz,arkadaşız,ve dost tuz yana ben öyle görüyorum CESİ ve MUSTAFA nın kimle sorunu var bilemem ama. zaten banada anlatmadılar onlar benim ARKADAŞIM VE gerçekten DOSTLARIM yine bir akşam toplanıp konuşacagım onlarla bu böyle olmamalıydı.CESİ azmı çekti bizlerin kahrını en canı sıkkın anlarda bile gurubu neşelendirmedimi.yaşananlar KEŞKE hiç yaşanmasaydı
Oğuz daha parti sonrası havuz sefası resimleri var sen onları bekle:mrgreen:bu akşam inşallah onlarıda yükleyeceğim....
sagol ÖZER abim ellerinize saglık resimleri bekliyorum
çok güsel bir tatildi oldu herkese teşekkür ediyorum.burayada bekliyoruuz ...?
biz de sendeki fotoğrafları bekliyoruz.nurdan hanım
özer abi fotolar süpperr, ellerine sağlık :rendeer:baktıkça tekrar tekrar yaşadım o keyifli haftasonunu. en kısa zamanda bir daha yapalım ...:queen:
özer abim harbiden tam bir amele yanığı olmuşş :mrgreen:
özer abim harbiden tam bir amele yanığı olmuşş :mrgreen:
ÖZER ABİCİM valla emeklerine sağlık. çekmek ayrı bir emek, yüklemek daha büyük bir emek ama yorum da yazıp yüklemek ise takdire şayan bir emek. Helal olsun sana abicimmmm. Yorumları okurken karnıma ağrılar girdi. eywallah abicim.
![]()
bu da öyle anlardan birisi sanırım.