MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

bunlarda yıldönümü sonunda yeni üyelere pankart teslimi resimleri

halaoğlunun mangal partisi

ahmedim hoş geldin aramıza

şimdi deniz sefası ( en tehlikeli sularda asker desteği )

hamam sefası

günün ve karpuzun sonu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Haftasonu, hayatımın belki de en zor günlerinden birkaçını yaşadım... Uğraşmam, başetmem gereken o kadar şey arasında ben otobüse yetişmeyi, yetişemeyeceğimi anlayınca gitmenin başka yollarını düşünüyordum bir yandan da.. Gidemeyeceğimi kabul ettiğimdeyse o 2-3 günüm gidememenin pişmanlığıyla, o kadar söz verip durmuşken tutamamanın acısıyla geçti. Dün gece bilgisayara oturup da karmacoma ve cesi'nin saçmalıklarını görünceyse boşuna üzüldüğümü, boşuna acı çektiğimi düşünüyorum artık..
Şu an en büyük sıkıntım Tuncer'i yine görememiş olmak, artık her fırsatta İzmir'e gelmeye çalışmak yerine, zamanı geldiğinde Tuncer'e gelmeye uğraşırım artık..

Herkese kabullendiği yolda başarılar...

[not]Mesajı hala devam eden şaşkınlıkla kırgınlıkla yazdım, İzmir'in benim için anlamı çok çok büyük, görmeyi, irtibatta kalmayı istediğim sayamayacağım kadar insan var; ama İzmir'i temsilen İstanbul'a gelmeleriyle tanıdığım, İzmir'e öylesine uğradığımda bile imkansızlıklar içinde, gelemeyeceklerini, sebeplerini bilmeme rağmen, fırsat yaratıp görüşmeye gelen, son gelişimde rahatsız edişimden bıkmayıp, her anımda yanımda olan bu iki kişinin bu kadar ani ve sebepsiz(bahaneli ama sebepsiz) kararı hala inanılmaz derecede rahatsız ediyor beni.[/not]

Bende bu yazdıklarına inanamakla beraber şaşkınlığım had safhaya çıktı.....:bounce::bounce::bounce:

Bu şekilde düşünürsen hep rahatsız olucaksın.... Her zaman... :cat::cat:

Super Moderator
Şans böyle bir şey demek..
Bu kadar şaşkınlık üzerine bir de bu kadar tepkisizliğe, sorgusuzluğa şaşırırken siteyi açar açmaz tepede bu mesajı görmek iyi geldi..

İkisiyle de arayıp sorup konuşmadım hala, bilgisayar başında da pek duramadım bu aralar, msn'de falan da görmedim.. Kendi kendime sorgulamaktan mı neden bilmiyorum artık o kadar yadırgamıyorum, yine saçma buluyor ama orada kullandığım "saçmalık" kelimesini ifade edecek şekilde düşünemiyorum..

Neyse konu bu değil, (ki ben hala o yazdıklarıma inanır durumdayım) inanmak istemediğim, ama hep tanık olduğum İzmir ve rahatsızlık ilişkileri bana da bulaştı demek.
Mustafa ve Cesur'a sadece ani kararları için şaşkın ve kırgınken, geri kalan İzmir'lilerin ilk olarak kıymet bilmezliğine, sonradan da tepkisizlik ve sorgusuzluklarına kızgınım..
Şimdiye kadar anlam veremediğim İzmir kargaşalarına anlam verememelerim ve benim konu hakkında umutlarım da dibe vurmaya başladı böyle böyle...

Neyse bunun yeri burası değil, güzel geçen ve benim söz verip gelememekten hala utandığım bir yıldönümü konusunda, uzaktan izleyen biri olarak bu gereksiz(!) konulara tekrar girmeye ne hakkım var ne gerek var..
Düşüncem sadece biraz saygı ve bir teşekküre zamanında ihtiyaç olduğu, sonrasında da "saçma" dediğim şeyi (olması bile yersizken) daha olayların içinden kişilerin sorgulaması gerektiğiydi.

Son "neyse"mi kullanarak demek istiyorum ki gerçekten konuşulması gerekse de bu konuda yer almaması gereken ama kendimi tutamadığım düşüncelerim için beni affedin, ortalık karıştırır gibi hissediyorum ama söylediklerimi boşverin..Konu hakkında daha fazla konuşmak, tartışmak istemiyorum; yanlış aktardığım, yanlış anlaşılan şeyler de muhakkak vardır ama sadece içimden geldiği için yazdığım önceki mesajı da bunu da dikkate alacak birkaç kişi de okuyan ama "görmeyen" diğer kalabalık gibi yapsın..

İyi geceler İzmir..

tepkisiz kalmıyorum olcan, fakat saygıda kusur da etmek istemem, bu bölünme beni rahatsız ediyor fakat çözüm yine bir araya gelip konuşmaktan geçer... burada yorum yazmak sadece forumda kirlilik olur.. magazin haberi oluşturur.. fakat kalpler kırılır; yanlış anlaşılmalardan ötürü..

motorcu ruhu özgürlük ister, o aksam oguz abimizde ortadan kayboldu, kendisiyle yeni tanışmıştım.. belki canı öyle istedi, belki problem var nasıl anlaya bilirim ki ben bi üye olarak... bunu anca izah ederlerse algılaya biliriz...

fakat onca fedakarlık sonucu bu aktivite yapıldı, emek verenlere saygıyla slmlarımı sunuyorum; tşkr ediyorum... hatta taaa evinden kalkıp kuşadasına kadar gelmek bile bir emek ve zahmet idüü, herkes birşeyler yaptı gönüller zaten herzaman bir olucakk.. ama bir arada olmakk iiçinde adımlar atılmalı..

özer abi fotolarını heyecanla bekliyorum... :cat::rendeer:

tepkisiz kalmıyorum olcan, fakat saygıda kusur da etmek istemem, bu bölünme beni rahatsız ediyor fakat çözüm yine bir araya gelip konuşmaktan geçer... burada yorum yazmak sadece forumda kirlilik olur.. magazin haberi oluşturur.. fakat kalpler kırılır; yanlış anlaşılmalardan ötürü..

motorcu ruhu özgürlük ister, o aksam oguz abimizde ortadan kayboldu, kendisiyle yeni tanışmıştım.. belki canı öyle istedi, belki problem var nasıl anlaya bilirim ki ben bi üye olarak... bunu anca izah ederlerse algılaya biliriz...

fakat onca fedakarlık sonucu bu aktivite yapıldı, emek verenlere saygıyla slmlarımı sunuyorum; tşkr ediyorum... hatta taaa evinden kalkıp kuşadasına kadar gelmek bile bir emek ve zahmet idüü, herkes birşeyler yaptı gönüller zaten herzaman bir olucakk.. ama bir arada olmakk iiçinde adımlar atılmalı..

kardeşim zaten ben adaya gelememiştim ağbim gelmişti ve aranızda 2.bulunuşuydu. beni oradan aradı yer sorunu oldugunu ve kalamayacagını söyledi .bizde sessiz coo ile yola çıkmıştık rota adaydı.durum böyle olunca rotayı gümüldüre çevirdik.doğanbey diye bir beldede kaldık resimlerdende görmüşsünüzdür.sonra cesuru aradım adada oldugunu söyledi.yanlış anlama davutlarda degil.ada da hal böyle olunca bende onları gümüldüre davet ettim.gönül isterdiki bu tip sorunlar olmasın hep beraber olalım.böyle kalabalık organizasyonlarda bazı aksilikler çıkabilir ama biz bir aileyiz,arkadaşız,ve dost tuz yana ben öyle görüyorum CESİ ve MUSTAFA nın kimle sorunu var bilemem ama. zaten banada anlatmadılar onlar benim ARKADAŞIM VE gerçekten DOSTLARIM yine bir akşam toplanıp konuşacagım onlarla bu böyle olmamalıydı.CESİ azmı çekti bizlerin kahrını en canı sıkkın anlarda bile gurubu neşelendirmedimi.yaşananlar KEŞKE hiç yaşanmasaydı

Oğuz daha parti sonrası havuz sefası resimleri var sen onları bekle:mrgreen:bu akşam inşallah onlarıda yükleyeceğim....

sagol ÖZER abim ellerinize saglık resimleri bekliyorum

Son düzenleme:
VARAN 2-MT İzmir 3'üncü yıl Parti sonrası Havuz sefası

Evet Canlarım,
Kıyıda köşede birkaç adet fotoğraf daha buldum:mrgreen:bunlarıda sizlerle SANSÜRSÜZ bir şekilde paylaşmak istiyorum....upload zor iş ama sonrası pek keyifli beee....
Balonlarla oynaşan/sevişen:pboğulmamak için balondan medet uman,havuza arş'a erecekmiş gibi atlayan (Bahtiyar yani) kendini popçu sanan Mod..kendisini Tarzan sanan (ben oluyorum yanii)kollarıma bakın amele gibi yanmışım:cherry: Ertesi gün Milli Park macersından da bazı kareler var...herşey ama herşey canlı ve ıslak sadece burada, MT İzmir'de:queen:
Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum:rendeer:

Toplu fotoyaaaa......
dscn2592yp9.jpg

dscn2593ko7.jpg

Hele şükür Toplanabildik....
dscn2594yb4.jpg

dscn2595mh7.jpg

Bir Balon ancak bu kadar mutlu edebilir sanırım:mrgreen:
dscn2596kf8.jpg

dscn2597zo2.jpg

dscn2598sl4.jpg

Tuncer ne iyi ettinde geldin teşekkürler herşey için:wiinkk:
dscn2599hb1.jpg

Buda ben'im, tanımayanlara:p
dscn2600od2.jpg

Kızcaaz zaten kafayı bulmuş ... sen kime çalıyon Wallace'ım acemi don juan'ım
dscn2601sk2.jpg

Beni asla kırmayan ve yalnız bırakmayan biricik eşime:rendeer:
dscn2602pi5.jpg

dscn2603ma0.jpg

Vir bıraz ben de çalam looo...hırbo, zati eskere gidirem yarin:mrgreen:
dscn2604as3.jpg

Eveeet sulu işler başlamakta:queen:
dscn2605md3.jpg

Rahmi baba çeteye talimatları verirken yakalandığı o an:p
dscn2606km6.jpg

Suya düşen gitar'a sarılır misali hihi...
dscn2607cg2.jpg

Sudan korkanlar kıyıya attı kendini:)
dscn2608nl6.jpg

Ulenn..damarlardaki alkolde zaten 30 promille kan var yeteeer::sefereee
dscn2609cs0.jpg

Balonlar adeta oynamaya davet ediyor değilmi:wiinkk:
dscn2624pu4.jpg

Atla..atla korkma batmazsın onlarla:queen:
dscn2623pl3.jpg

Rahmi baba nereye bakıyor acaba:bounce:
dscn2622vw5.jpg

Benim biricik eşim:joker:
dscn2621cw2.jpg

Toni alkol komasından çıkmaya çalışırkene::koop::
dscn2620pi9.jpg

dscn2619ay4.jpg

Gece vakti serenade yapacak yerler dar geldi yav..çatıda, havuzda::pembe::
Rahmi babanın en yakın ve gizli çete üyesi (beyaz matahari)
dscn2618wh0.jpg

Yorumsuz bu masumlar.....
dscn2617qc2.jpg

Havuz nüfusu artmaya başladı..muhtaar nerdesin::lolabove
dscn2616el9.jpg

Havuz başı popçu Mod ve saz grubu,sizi çok seviyuruz::kalbim::

dscn2615my5.jpg

dscn2614uc1.jpg

Bahtiyar ve en çok sevdiği 1.000.0000.0000 yüzbin balonları::eek:uups::
dscn2613ab1.jpg

Arş'a ermek üzere atlayış demiştim ya... işte bu..haydi uç uç::melek02: gözler uçmuş bile
dscn2612ly1.jpg

Aykut seni herkes gördü çık ortaya sobeee::148::
dscn2611jx6.jpg

Huoop kim var orda haa....
dscn2610lr4.jpg

Balonların toplu fotoğrafı:cat:
dscn2625gb3.jpg

Baba nihayet yoruldu ve ortalığı gençlere bırakıyor:wiinkk:
dscn2626tq3.jpg

Yeter yav bu yorumlar bitmeyecek gibi yoruldum artık bakın geçin işte ben dinleneceğim biraz::145::
dscn2640uk9.jpg

dscn2641vt5.jpg

dscn2642lz4.jpg

dscn2645kc1.jpg

dscn2627mr0.jpg

dscn2628gt0.jpg

dscn2629mw1.jpg

dscn2630vi9.jpg

dscn2631me3.jpg

dscn2632pe4.jpg

dscn2633au8.jpg

dscn2634gx4.jpg

dscn2635tx4.jpg

Amele yanığı denen benim kollarımdaki gigi olur:thumleft:
dscn2636lu5.jpg

::tutkuy:: fazla lafa gerek yok demi yaa....
dscn2637zk5.jpg

dscn2638vo5.jpg

Yorulanlar gitarı bırakmış anlaşılan.....
dscn2639vc3.jpg

Milli parkta boğaz savaşı var......
dscn2661na6.jpg

dscn2660sw7.jpg

Wallace diet yapıyordu yaaa....valla 1/2 ekmek arası 400gr peynir ve 3 iri domat yedi::eek:hmy::
dscn2659rt2.jpg

dscn2658za5.jpg

dscn2653ca6.jpg

dscn2652em4.jpg

dscn2651ia9.jpg

dscn2650lu9.jpg

dscn2649ue6.jpg

dscn2647tj3.jpg

Son düzenleme:
özer abi fotolar süpperr, ellerine sağlık :rendeer:baktıkça tekrar tekrar yaşadım o keyifli haftasonunu. en kısa zamanda bir daha yapalım ... :p :queen:

çok güsel bir tatildi oldu herkese teşekkür ediyorum.burayada bekliyoruuz ...?

Nurdan Hn.
O sıcakta Km'lerce yolu katederek geldiğiniz için biz teşekkür ederiz:rendeer:
Biz İzmir tayfası olarak yol yapmayı pek severiz...elbette geliriz bizde...Teşekkürler.
Tekrar hep birlikte güzel vakit gerçireceğimiz ana kadar selamlar ve saygılar:wiinkk:

biz de sendeki fotoğrafları bekliyoruz.nurdan hanım

Evet bekleriz fotoları...farklı fotoğrafçı, farklı makine, farklı foto demek:cat:

özer abi fotolar süpperr, ellerine sağlık :rendeer:baktıkça tekrar tekrar yaşadım o keyifli haftasonunu. en kısa zamanda bir daha yapalım ... :p :queen:

Evet böcüğüm,aynen bende her kareyi yüklerken o anları yaşadım ve inan kendi kendime güldüm ve eğlendim dün akşam....
İnşallah en kısa zamanda yine benzer bir aktivite organize ederiz:cat:

özer abim harbiden tam bir amele yanığı olmuşş :mrgreen:

Sorma Taner,montlarımız çantada olmasına rağmen düşük hızla yol aldığımız için giymedik ama gördüğün gibi amele gibi yandım/dık...Marina da yandı aynen:mrgreen:

özer abim harbiden tam bir amele yanığı olmuşş :mrgreen:

Sorma Taner,montlarımız çantada olmasına rağmen düşük hızla yol aldığımız için giymedik ama gördüğün gibi amele gibi yandım/dık...Racecat'de yandı aynen:mrgreen:

Son düzenleme:
ÖZER ABİCİM valla emeklerine sağlık. çekmek ayrı bir emek, yüklemek daha büyük bir emek ama yorum da yazıp yüklemek ise takdire şayan bir emek. Helal olsun sana abicimmmm. Yorumları okurken karnıma ağrılar girdi. eywallah abicim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÖZER ABİCİM valla emeklerine sağlık. çekmek ayrı bir emek, yüklemek daha büyük bir emek ama yorum da yazıp yüklemek ise takdire şayan bir emek. Helal olsun sana abicimmmm. Yorumları okurken karnıma ağrılar girdi. eywallah abicim.

sen emeği göreceksin seneye yaza hazırlan 3 gün 3 gece mangal yapacaksın bize :queen: iyi vakit geçirmişsiniz ama :cat:

Fotoğraflara bayıldım, hatta bakarken de yarıldım:cherry: Bir de fotoğrafta çok daha belirgin çıkmış abim yanıkların istersen sana fondöten falan getireyim eşitlenene kadar idare eder:bounce: ::xs06::
Ellerin dert görmesin abicim, ama kız kafayı bulmuş diyorsun insanlar içmekten kafayı buldum sanacak ::utangac: ::kalbim::
Daha nice toplaşmalara, çekmelere, gülmelere diim ::sefereee :cat: Sefiyolum sisleri ::160::::160::::160::

resimler güzel, insanlar güzel, gülen yüzler ve bol kahkaha eline sağlık özer abi.en çok senin objektiflere yakalandık.ilk defa Muğla Mt dışında geziye katıldım ve İzmir Mt'ninde sıcak aile ortamında bulundum.umarım imkan bulur başka mt gruplarının gezilerinde de boy gösteririz.Bu arada gezi boyunca başını ağrıttığım davuldando ::unsure::gittardando'yada teşekkürler.

gerçekten çok güzel fotolar ellerinize sağlık arkadaşlar. Allah mutluluğunuzu daim etsin .... saygılar...

seviyorum sizleri, harikasınızzz... o gecenin keyfini yaşamak istiyorum, keşke her gece böyle şen şakrak, havuz etrafında içip içip şarkılar eşliğinde suyla boğuşsakkk.. :DD balonların arasında kamufle olsak, özer abinin fotomakinasına yakalansak... :D emeklerinize sağlık.. :rendeer::cat:

resim534vo8.jpg

bir gece öncesi çeşmedeydik ufak bi tatil yapalım istedik:) çeşmede gündoğumu

resim542id2.jpg

heyt be balıkçılara bak maşallah

resim551nv5.jpg

asistanım viper75:p

miniresim008qk7sd1pc3.jpg

01cd3bd1.jpg

gecenin hasılatı olan bir çıpura, 3 mırmır,1 mercan ve 1 karagözü afiyetle mideye indirdikten sonra 1000 cc güce eriştik ve geldik kuşadasına:queen::queen:

resim553zp2.jpg

güzel ablam benim:rendeer:

resim557cm6.jpg

bu da şirin dedemiz:rendeer:

resim559jx4.jpg

bunlarda çirkin ama küçük şirinler:p

resim565xv3.jpg

bu da hüzünlü romantik müzisyen şirin:queen::queen::queen:

resim574lq6.jpg

asker şirin:cat:

resim577be8.jpg

Ağır şirin abi:p:p

resim555ci4.jpg

Obur şirin ve uykucu şirin:queen::queen::queen:

resim556mn8.jpg

resim560gk8.jpg

ohh ohhh sefamız olsun maşallah

resim563vb0.jpg

çirkin şirin ve müzisyen şirinin birbirlerine gönderdikleri cep telefonu mesajlarını okurken:queen::queen:

resim566yi3.jpg

ve okuduktan sonra utanan çirkin şirin:p

resim568wv7.jpg

şirin çiftler

resim569nd1.jpg

şirin çiftler2

resim580kf9.jpg

şirin çiftler3

resim585xr2.jpg

şirin çiftler4

resim584hg1.jpg

şirin çiftler5

resim586tb4.jpg

resim582hq2.jpg

resim583rr1.jpg

resim578wr4.jpg

Alkolü fazla kaçırdığımız anlarda oldu hani:queen::queen::queen:

resim579jm0.jpg

bu da öyle anlardan birisi sanırım.

resim575gi3.jpg

resim573je9.jpg

toni ve okram. toni içtiğin biraları bi daha kendi önüne koy kardeşiiiiimmmmm:queen::queen:

resim532iy2.jpg

Muğla MT fatihi, gönüllerin birincisi Sahin Birinci.

resim533zj2.jpg

sevgili özer abimiz ve marina yengemiz:p:p:p

resim571ke5.jpg

resim570om5.jpg

sohbet koyu anlaşılan. was sagts du?

resim587td9.jpg

gece bizi havuz paklar dedik. kim uğraşır duşla vs ile:queen::queen::queen:

resim588vz6.jpg

mod gene nöbette:queen::queen::queen:

resim589ng0.jpg

şirin dede havuza bira şişesini attıktan hemen sonra....

resim591ob7.jpg

neyse güzel bir geceydi işte bunlarda belgelerinin bir kısmı.:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar