SmirnouF 'un İstanbul Çıkartması :)

SmirnouF Bulusmasına Geliyormusunuz ?

• Geliyorum

Oy: 6 22.2%
  • Gelmiyorum

Oy: 21 77.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
Eminmisin :silent: :mrgreen:
nası yanii , bilmediğim bişeylermi var hala :p

Pardon Bu topıcte ne olmuş :silent:
topic'e bişey olmadı , topictekilerin bazılarına bişeyler oldu :cherry::cherry:
Yaşıyorum ama nasıl bi yaşam tarzı hala anlamadım :queen:
1 haftadır hep gece servisi yapıyorum doğal olarakgündüz uyuyorum doğal olarak mtyede pek giremiyorum :salut:
bu hafta 1 gn kaççam yanına , o gün gündüz benzinlikte ol :wiinkk:
biri benimi çağırdı :p ya böyle güzel bir gece tertiplediniz madem benim niye haberim yok_? gelip iki poz da biz çekerdik :mrgreen:
1-2 poz çekip kaçabileceğinimi düşünüyodun :p

aynen öyle düşünmüştüm :p kardeşim senle görüşemeden gittin galiba, artık bi dahaki sefere inşAllah..

pazar günü düzenlenen kahvaltıya katılmayı düşünüyorum , tabii artçı olcak birini bulursam :) sende katılırsan görüşürüz abi . hem 2. buluşmam olcağı için çekingenliğim gitmiş olur ve biraz konuşmaya çalışabilirim :p

pazar günü düzenlenen kahvaltıya katılmayı düşünüyorum , tabii artçı olcak birini bulursam :) sende katılırsan görüşürüz abi . hem 2. buluşmam olcağı için çekingenliğim gitmiş olur ve biraz konuşmaya çalışabilirim :p

bende gelicem inşAllah, ayrıca kocaman bi ohaaa sana, konuşmayamı çalışacaksın? bu yaşına geldin daha hala agu agu mu diyosun :mrgreen:

emin ve sinan sizi bekliyoruz pazar sabahı ancakkkkkk cerrahi gelemez kahvaltıya o banlı :queen: banlı olunca toplantılara da katılamıyor du değil mi :silent::queen::queen: site kuralı :cherry:

simir ne içirdin olm adamlara ölü gibi yatıyorlar :p felç etmişin adamları:mrgreen:

gökhan abi ağzını kapat sinek kaçacak :p:mrgreen: muharrem ayrı bişi zaten :queen:

emin ve sinan sizi bekliyoruz pazar sabahı ancakkkkkk cerrahi gelemez kahvaltıya o banlı :queen: banlı olunca toplantılara da katılamıyor du değil mi :silent::queen::queen: site kuralı :cherry:
o zamana kadar ban'ı kalkıyor :p
biri benimi çağırdı :queen:

allahtan uzaklardayım :p:p

simir ne içirdin olm adamlara ölü gibi yatıyorlar :p felç etmişin adamları:mrgreen:

aşk şarabı içirdim hepsine :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar