önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bu söze inanırım. Uçurumdan aşağıda yuvarlansam da vardır bi hayrı diyip korkmamak isterim ama bu seferki; Galiba ölücem ! diye korkutan türden

aha işte onu da sen bilemezsin... ölüm allahın emri ol demeden olmaz. Aaaa sende beni iyice dindar yaptın... "sık ulan kafana" diyen yüreğin bir an gelir ki "bak ulan dalgana" der (bir yazıdan alındıtır bu.. okumak istersen bana ait konulara bak görürsün...)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cadı topkapıda buluşup köprü yapmayı düşünüyoruz biraz motorları ısıtalım diye düşündüm daha sonrada altunizadede diğer ekiple birlikte mekana geçeriz olmaz mı

bende gitmeyecem ki :queen::queen: nahzuvay a özel toplantı bi tek o.. mekanı ona kapatacaz :queen::queen:

özel toplantıya özel muamelede bulunuruz bizde usta sen dert etme:queen: bni bu kadar özel yapma ama sonra sımarırım falan ALLAH muahafaza

gitsemmi acaba? nargile de varmış beaa... (yalnız ben hiç nargile içmedim ne olcak şimdi:silent:)

herseyin bi ilki vardır ne olacak ki bak zor bulanan güllü nargile yaptıracam bn sana onunla baslamak en güzeli mübarek ramazanada yakısır güllü nargile :queen::queen::cherry:

Son düzenleme:
cadı topkapıda buluşup köprü yapmayı düşünüyoruz biraz motorları ısıtalım diye düşündüm daha sonrada altunizadede diğer ekiple birlikte mekana geçeriz olmaz mı

servan sana bişey soracam ya sen nerde laborantsın? yoksa şimdi bnm iş yerinin karsınında diş hekm. fakültesinin önünde duran X650 snn mi

:queen: dövünme yahu :queen:

şer'in içinde hayrı şükrü ve sabrı olanlar sadece görebilir. sabrı ve şükrü olmıyanlar ise hayrı bile şere çevirir

Benim sabrım kadimdir, ve sıklıkla da Şükr ederim lâkin hakkımdaki kimi Şer hayr, kimi Hayr ise Şer oldu. bakalım bu seferki ve bundan sonrakiler nasıl olacak Allahtan herkes için hayırlısını diliyorum HERKES için. Dualarım pek kabul olmadı bu güne kadar yada oldu ben göremedim ama umarım bu seferki olur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alçı çıkalı 5 gün oldu,bugün ilk kez deyneksiz ayağımın üstüne bastım,ama tam oarak yürüyemiyom sanırım 2-3 hafta snr yürürüm.:cat:

oh oh maşallah :) hadi iyileş te bi tanışalım artık gözümüz yollarda kaldı :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar