önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok güzel olucak inşallah bol şamatalı bi hafta sonu bizi bekliyo :p

karla karışık yağmur bile yağsa ordayız dimi abi:queen:

her daim.. valla şekerden yapılmadım erimem , bu yüzden gelirim :cherry:
Şekrden yapılanlar korksun yağmurdan çamurdan.. tatlı su motorcusu onlar :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
O bizden ama katılamıyor müsait değil. Bi dahakine gelecek inşallah görürsün o zaman aramızda :cat:

sen ölediyosan öledir mutlaka

:)

bende isterdim ama ailemle birlikte şehir dışında olmam gerekiyor o yüzden gelemiyorum yoksa gelirdim :)

siz yine de beni sizden biri olarak görmeye devam edin :p

tamam aldık kabül ettik elbette bizden birisin

Şekrden yapılanlar korksun yağmurdan çamurdan.. tatlı su motorcusu onlar :queen:

vaybe hiç bilmiyordum

haydi 1000. mesaja azkaldı

Son düzenleme:
avrupa yakası için buluşma noktası topkapı eresin otel önü saat 9 eklersen sevinirim
birde yaklaşık 40 motor olacağız herhalde kavağa giderken bir sıkıntı olmasın trafik keser meser

topkapı dan sonra feribota gitmiycekmisiniz?
yol konusunda tereddütün olmasın bişey olmaz inşallah :wiinkk:

günaydın herkese :)

yazdıklarınızı okuyorumda harika bi ortam tabi ben daha yeniyim ya katılamıyorum :) hafta sonu gelmek isterdim ama gelemiyorum inş. bir daha ki organizasyonda gelirim :)

iyi eglenceler

teşekkürler şehir dışında oldugun için gelemiyomuşsun bi sonraki organizasyona bekliyoruz ama mutlaka :rendeer:

O bizden ama katılamıyor müsait değil. Bi dahakine gelecek inşallah görürsün o zaman aramızda :cat:

sanırım sen tanıyosun yeni arkadaşımızı ozaman onu getirmek senin görevin :wiinkk:

konuşbe abi..... kim tutar seni :p

sanırım sen tanıyosun yeni arkadaşımızı ozaman onu getirmek senin görevin :wiinkk:[/QUOTE]

Bu görev için belli stratejik taktiklerin varmı senin ikna kabiliyetinin yüksek olduğunu duydum nede olsa sihirli değneğin var yap bakalım bi kaç numara benim dilimde tüy, parmak uçlarımda kan bitti yaza yaza söyleye söyleye ama işte.....

avrupa yakası için buluşma noktası topkapı eresin otel önü saat 9 eklersen sevinirim
birde yaklaşık 40 motor olacağız herhalde kavağa giderken bir sıkıntı olmasın trafik keser meser

ahanda avrupa yakası için bulusma noktası bnm evimin bi sokak altı olmus ne güzeeeeel:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ümmet abi bacağın nasıl oldu iyileştin mi :)

[
Bu görev için belli stratejik taktiklerin varmı senin ikna kabiliyetinin yüksek olduğunu duydum nede olsa sihirli değneğin var yap bakalım bi kaç numara benim dilimde tüy, parmak uçlarımda kan bitti yaza yaza söyleye söyleye ama işte.....

hiştt ne oluyor orda... imzalar birbirini versiyonu zaten az evvel benim yazının topiğinde farkettim... :cherry:

CBR bazen şartlar ikna kabiliyetinden çok daha önemlidir unutma... Şartlarının müsaid olmadığını söylüyor, beni ikna edemedin demiyor. Dikkatini çekerim :bounce:

bu arada baktımda arkadaslar bu toplanma topigi cok tutmusken bu organizatör arkadaslar yaklasan hatta kapıda olan ramazan ayında bide iftar ayarlayıverseler ne hos olur ama demi

ümmet abi, sen ki ta karasu dan çıkıp geliyosun, ben kırmızı kar yağsa bile gelirim:cat:
hemde yan yan:p

mesajım gerekli yere ulaşmış görüldüğü üzere.... :queen::queen:

bu arada baktımda arkadaslar bu toplanma topigi cok tutmusken bu organizatör arkadaslar yaklasan hatta kapıda olan ramazan ayında bide iftar ayarlayıverseler ne hos olur ama demi

sanki geleceksinde :silent: hele kahvaltıda görelim yüzünü, gerisi gelir zaten

Son düzenleme:
mesajım gerekli yere ulaşmış görüldüğü üzere.... :queen::queen:

sanki geleceksinde :silent: hele kahvaltıda görelim yüzünü, gerisi gelir zaten

bn daha bu siteye üye olalı cok az bi zaman oldu ve gelecem dedigim ilk toplantı bu pazarki toplantı, kaza olmadıgı takdirdede orda olurum inşallah, sen ayarla bak gelmeyen bülent ersoya benzesin:cat:

hiştt ne oluyor orda... imzalar birbirini versiyonu zaten az evvel benim yazının topiğinde farkettim... :cherry:

CBR bazen şartlar ikna kabiliyetinden çok daha önemlidir unutma... Şartlarının müsaid olmadığını söylüyor, beni ikna edemedin demiyor. Dikkatini çekerim :bounce:

imzanın orjinal sahibi benim :) altına yazmayı unutmusum izinsiz çogaltılması ve kısmen değiştirilmesi yasaktır diye :p :)

yani imkanım olsaydı gelirdim zaten aranızda olmak güzel ve eglenceli olsa gerek yazılarınızı okurken bile yakınlık hissediyorsam ve aranızdaki sohbet hoşuma gidiyorsa yanınızda olmak ne kadar güzel ve keyifli olurdu :) :wiinkk:

sanırım sen tanıyosun yeni arkadaşımızı ozaman onu getirmek senin görevin :wiinkk:

Bu görev için belli stratejik taktiklerin varmı senin ikna kabiliyetinin yüksek olduğunu duydum nede olsa sihirli değneğin var yap bakalım bi kaç numara benim dilimde tüy, parmak uçlarımda kan bitti yaza yaza söyleye söyleye ama işte.....[/QUOTE]

yok canım severler arkadaşlar beni sağolsunlar :p
şartlar uygun olmadığı sürece ikna kabiliyetin güçlüde olsa işe yaramaz sen genede pes etme bi sonrakine hiç olmazsa getir :wiinkk:

ümmet abi, sen ki ta karasu dan çıkıp geliyosun, ben kırmızı kar yağsa bile gelirim:cat:
hemde yan yan:p

senin gelmeme ihtimalin yokki :p

evet bende bunu diyodum... aklın yolu birdir :p
hangi imza ben ne kaçırdım :silent:

helebi bu geçsinde o da olur :p

yok canım severler arkadaşlar beni sağolsunlar :p
şartlar uygun olmadığı sürece ikna kabiliyetin güçlüde olsa işe yaramaz sen genede pes etme bi sonrakine hiç olmazsa getir :wiinkk:

[/QUOTE]

Elimden gelse bu seferkine getiricem ama yok işte. Bir sonraki iftar felan olsun iftar toplaşması olsun bari ona getireyim tabi bi aksilik çıkmazsa ya herşeyin hayırlısı ne diyeyim yani Allah ne yaşatırsas bize vardır mutlaka bi hayrı dimi ?

imzanın orjinal sahibi benim :) altına yazmayı unutmusum izinsiz çogaltılması ve kısmen değiştirilmesi yasaktır diye :p :)

yani imkanım olsaydı gelirdim zaten aranızda olmak güzel ve eglenceli olsa gerek yazılarınızı okurken bile yakınlık hissediyorsam ve aranızdaki sohbet hoşuma gidiyorsa yanınızda olmak ne kadar güzel ve keyifli olurdu :) :wiinkk:

emin ol biz birlikte olmaktan çok keyif alıyoruz :wiinkk:

elimden gelse bu seferkine getiricem ama yok işte. Bir sonraki iftar felan olsun iftar toplaşması olsun bari ona getireyim tabi bi aksilik çıkmazsa ya herşeyin hayırlısı ne diyeyim yani Allah ne yaşatırsas bize vardır mutlaka bi hayrı dimi ?

hayırlısı olsun arkadaşım :p

bn daha bu siteye üye olalı cok az bi zaman oldu ve gelecem dedigim ilk toplantı bu pazarki toplantı, kaza olmadıgı takdirdede orda olurum inşallah, sen ayarla bak gelmeyen bülent ersoya benzesin:cat:

hadi bakalım, hevesle bekliyoruz gelişini... sırf sana özel bir iftar ayarlıcam, buluşmaya bi tek sen geleceksin ama söz mü :silent: :queen::queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar