[İzmir - MT]

Belki duymayanlar olmuştur....
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/49332-bir-ban-alayim-lutfen.html

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/49336-bir-banda-ben-aliyim-zahmet-olmasa-deyerli-mod-larimizdan.html

Nedenlerini tam olarak bilmiyorum... Aslında tahmin ediyorum... Karmaçoma ve hızlıcesi2 okuyorsanız pire için yorgan yanmaz.... Bu şekilde olmamalıydı...:cat::cat::cat::cat:

Günaydın MT ve İzmir'imin güzel insanları.....
Alptunay,
Ada da olanlardan biri olarak ben bile hala anlamış değilim nelerin olduğunu:pale:Cuma akşamı toplanır konuşuruz bu bana göre '' olmayan '' meseleyi derim? evet doğru yazmışsın, pirecik için sadece yorgan değil komple yatağı yakmış kardeşlerimiz:silent:

kuşadasına gelmedik neleeeeerrr olmuş nelerrr :pale:
üzüntü verici olaylar söz konusu biri neler oldugunu acıklayıp gündemi netleştirebilir mi lütfen? (!)
dedikodularla kulaktan dolma şeylerle açıklama yapılmasındansa bilgili birisinin acıklık getirmesini tercih ederim...

Yav olan birşey yok ada da! büyütmeyin bu kadar....Cuma'ya toplanır konuşuruz herzaman yaptığımız gibi.

günaydın izmir.
Kuşadasında yaşananlar ve olan bitenlere bende pek bir anlam veremesemde buradan konuşmayı sağlıklı bulmuyorum. Gökalp, vasco toplantılarda konuşuruz

Aynen katılıyoruuuuum.....

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yav olan birşey yok ada da! büyütmeyin bu kadar....Cuma'ya toplanır konuşuruz herzaman yaptığımız gibi.

Özer.....

Büyütülecek bişi yok diyorsun ama 2 kişi aramızdan ayrılmış.... Demekki var birşeyler...

Evet bence de toplantıda konuşulur.... Ama sadece konuşulur....:cat::cat::cat:

Bu tarz konuları topic üzerinden konuşup olayları gereksiz büyütmenin, klavye kabadayılığı yapmanın bir anlamı yok bence de... Silinen İzmir MT topiği bu tarz gereksiz tartışmalarla doluydu zaten....

Her iki arkadaşımız da aklı başında ,özverili, bizler için canını dişine takan-takacak arkadaşlarımız. Bu tarz sorunlar ancak diyalogla çözülür... Buradan halletmeye çalışarak yada kızıştırarak-dibini eşeleyerek değil...

Özer.....

Büyütülecek bişi yok diyorsun ama 2 kişi aramızdan ayrılmış.... Demekki var birşeyler...

Evet bence de toplantıda konuşulur.... Ama sadece konuşulur....:cat::cat::cat:

Merhaba herkese...
Türkçemizin en nefret ettiğim yönü işte bu! ifade ve anlaşılma / anlaşılamama....
Büyütülecek bir şey yok ile kastım sadece,kardeşlerimizin ayrılma gerekçesi her heyse o dur!böyle düşünmemin nedenleri var.....
Mustafa ve Cesur her ikiside gruptaki tüm kardeşlerimden farksız benim için:wiinkk:Toplandığımızda hep birlikte bakarız çaresine konuşarak.

türkiye motosiklet pist şampiyonasının 5-6 eylülde yapılacak ayağı nerede olacak bile varmı? izmir pistine gelselerde bi kulakalarımızın pası silinse gözlerimiz bayram etse. tmf nin sitesinde de bulamadım nerede olacağını.

iyi akşamlar arkadaşlar cuma toplantısına gelmeyi çok istiyordum.malum konu hakkında bilği almak için ama perşembe sabahı saat=03 sıralarında kayınpederimi kaybettim cuma günü öğle namazında topraga verdik o sebepten dolayı aranızda olamadım.tüm arkadaşlara iyi geceler

Super Moderator
Merhabalar İzmir...

Nasıldı dün akşam? Toplanıldı mı, konuşuldu mu? Var mı bir atraksiyon? Buradan konuşmak uygun görülmüyorsa da özel mesajla bilgilendirebilecek biri var mı?

hayırlı ramazanlar izmir mt işallah bi aksam iftar yemegindede bulusmak toplanmak nasip olur...:rendeer::bounce:

Herkese merhaba, ismim Anıl, Ege Üni. çalışıyorum, uzun süreden beri MT 'ye üyeyim...Daha önce Manisa'da oturuyordum, orada birçok kişi beni motorumdan tanırdı,sonuçta küçük yer...ama işim ve eşimden dolayı artık İzmir'de yaşamaya başladım, inşallah buluşmalara katılıp, sizlerle tanışmak istiyorum...görüşmek üzere

dışarda mis gibi yağmur yağıyor. yağsın hatta bol bol yağsında suyumuzdaki arsenik miktarı düşsün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar