[İzmir - MT]

herkese selamlar ev arkadaşımda benden sonra motorunu satıyor:(

Son düzenleme:
eknd0.jpg

SESSİZ COO

5zkutd.jpg

346alo9.jpg

11sf1ia.jpg

iyi öğlenler millet epeydir burdan yazmıyordum okumak yetiyordu...
düğünün davetiyesini burdan vermek istedim umarım hep beraber oluruz gelebilenlerle...
my.php
[/URL][/IMG]

Merhaba MT ve İzmir'imin güzel insanları :rendeer:
Umarım işleriniz yolundadır....

izmir mt'm herkese merhabalar umarım herkes iyidir fotolarınıza baktım muhteşem olmuş herşey...:):) bende gelmek isterdim ama nasip olmadı....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son düzenleme:
kuşadasına gelmedik neleeeeerrr olmuş nelerrr :pale:
üzüntü verici olaylar söz konusu biri neler oldugunu acıklayıp gündemi netleştirebilir mi lütfen? (!)
dedikodularla kulaktan dolma şeylerle açıklama yapılmasındansa bilgili birisinin acıklık getirmesini tercih ederim...

üzüntü verici olaylar söz konusu biri neler oldugunu acıklayıp gündemi netleştirebilir mi lütfen? (!)
dedikodularla kulaktan dolma şeylerle açıklama yapılmasındansa bilgili birisinin acıklık getirmesini tercih ederim...

evet çok iyi olur kanısındayım yada ramazan öncesi son toplantı olursa orda konusalım :silent:

gökalp gelmeliydin oraya bak sen gelmedin neler oldu :pr:eek:rada olsan buna bir çare bulunurdu sabah geldin yanımıza ne kadar mutlu ayrıldık bak yokluğundan neler oldu ilk toplantıya gel bu konuda sana raporu sunalım :cat:

gökalp gelmeliydin oraya bak sen gelmedin neler oldu :pr:eek:rada olsan buna bir çare bulunurdu sabah geldin yanımıza ne kadar mutlu ayrıldık bak yokluğundan neler oldu ilk toplantıya gel bu konuda sana raporu sunalım :cat:

Anlaşıldı Cengiz abim cuma günü toplantımız olursa ordayım ; en kötü ihtimal pazartesi günü urlada öğrenirim,nasıl olsa hepimiz orada olacagız.saygılar :rendeer:

günaydın izmir.
Kuşadasında yaşananlar ve olan bitenlere bende pek bir anlam veremesemde buradan konuşmayı sağlıklı bulmuyorum. Gökalp, vasco toplantılarda konuşuruz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar