Peki siz köprüden mi gitceksiniz yoksa feribot mu şimdi çözemedim ben kim nerden gitcek?
Peki siz köprüden mi gitceksiniz yoksa feribot mu şimdi çözemedim ben kim nerden gitcek?
kötü fikirgelmemenin değil gelmenin yolunu düşün lütfen:rendeer:
bu sorunun muhattabı aparat :queen:
daha kalabalıgız trakya mt de bizlerle olucak inşallah eglencenin dibini görücez:queen:
Köprü değilde sahil benim tercihimdir nolur nolmaz aksam kapıcakları yere sabah erkenden kaparlar bi bahane uydurup gerek yok aksiyona atlarız feribota çayımızı içeriz aparat abiyle buluşur gideriz işte diyorum ben.
Tamam o zaman ben Parpline ı alıp gelirim topkapı ya orda kararlaştırırız abi.
sana öle geliyo![]()
1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19
2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn cep:0534 955 07 74
3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten[/I]
:queen: 25252525
bu topicin hali ne olcak böyle yaaa:salut::salut: niye kimse konuşmuyor:
r: jubayada mesaj attım 1 saattir cevap yok sonunda kafayı yicemmm:mrgreen:
cadı sen bari konuş canım sıkıldı yaaaaaaa:queen:
yol güzergahlarını güncelliyorum karışıklık olmasın :rendeer:
şiiii fırtına öncesi sessizlik bu :queen:
ama ben sefmiom fırtına falan:salut::salut:
ve işte ben (parpiline)ve yeni nickim:queen:
bilmem çok sıkılmıştım bide nickin hiç anlamı yoktu en azından şimdi anlamlı bir nickim var:queen:
bu arada biyere gitmem lazım 15-20 dk sonra burdayım:queen: