önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tmm ben keşif için çıkıyorum yola:rendeer:

arkadaşlar kahvaltıya gelecek olanları netleştirelim ona göre yer ayarlanıcak :rendeer:

Valla ben muhtemelen 2 kişi gelicem ama ben capitole kadar yolu biliyorum sonrasını bilmiyorum o yüzden özelden orda olucak ilk kişilerden birisinin cep nosunu verebilirseniz capitolun ordayken ariyim

Tamamdır, bizde kesinleştirdik eşimle geliyoruz. "Cutku +1" olarak kaydedebilirsiniz. Direk koru'ya geleceğiz. Görüşmek üzere.:cat:

Valla ben muhtemelen 2 kişi gelicem ama ben capitole kadar yolu biliyorum sonrasını bilmiyorum o yüzden özelden orda olucak ilk kişilerden birisinin cep nosunu verebilirseniz capitolun ordayken ariyim

kahvenin oraya gelebiliyosan herkez orda olucak... erken geleceklerden birinin numarasını ulaştırıyım sana birazdan :cat:

Tamamdır, bizde kesinleştirdik eşimle geliyoruz. "Cutku +1" olarak kaydedebilirsiniz. Direk koru'ya geleceğiz. Görüşmek üzere.:cat:

anlaştık :cat:

Son düzenleme:
bende gelmeyi çok istiyorm ama sizdeki makinalar sALam benim makina 150T1 :mrgreen: birazda kırık dökük ama kabul ederseniz gelirim :p

bende gelmeyi çok istiyorm ama sizdeki makinalar sALam benim makina 150T1 :mrgreen: birazda kırık dökük ama kabul ederseniz gelirim :p

yok kabul edemeyiz :p
yahu yapmayın arkadaşlar maksat muhabbet benim makinem bile yok ozaman ben hiç gelmiyim :p

altunizade kahvenin ordan GKN sizi mekana getiricek tel:0534 955 07 74
10:30 da orda olursanız sevinirim. gkn geç kalırsa hep beraber msj atarsınız :p

Son düzenleme:
şimdi anadolu yakası buluşma yeri ve saati nedir acaba? Bu buluşma yer ve zamanları belliyse ana metne eklesek ya?

şimdi anadolu yakası buluşma yeri ve saati nedir acaba? Bu buluşma yer ve zamanları belliyse ana metne eklesek ya?

deniyorum :p

Ara sayfalara bakamadım, dolayısı ile kroki verilmiş olabilir. Fakat, fazla bilgi göz çıkarmaz mantığı ile yeri bilmeyen arkadaşlara yardımcı olması ümidiyle bende bir link koyuyorum. Sevgiler.:)

http://www.google.com/maps?source=u...+Korusu)[email protected],29.026787&iwstate1=dir:to

teşekkürler arkadaşım:cat:

pazar beni uyandırmayı unutmayın :p

olur kaça kuralım saatimizi kaçta uyanmak istersin :p

1. yol güzergahı: sirkeci feribot ordan üsküdar üsküdardan aparat feribotların orda sizi karşılar ve getirir. 10:30 da üsküdarda olunacak şekilde ayarlanıcak aparat cep:0535 250 86 19

2. yol güzergahı: köprüden gelecekler için altunizade de kuryelerin takıldığı bir kahve var (köprüden çıkanlar için kapitole tekrar dönüş olmasın diye) orda buluşuluyo yine 10:30 da orda olunacak şekilde ordada sizi gkn karşılayacak gkn cep:0534 955 07 74

3.yol güzergahı: mekanı bilenler direk mekana geliyo ben ordayım zaten :p[/I]

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her zaman kesin konuşurum ama bu sefer sahiden belli değil umarım gelebiliriz zira çok istiyorum ben şahsen bizzat kendim :mrgreen:

Aparat abi seni bol bol rahatsız edicez şimdiden kusura bakma abi ben parpiLiNe isimli arkadaşı alıp gelicem onun yol problemi çözüldü sahilden gidicez eğer başka gelmek isteyen varsa bizle avrupa yakasından özel mesaj atsın mrsago sen nerden gelcen ya bi ses soluk ver.

Aparat abi seni bol bol rahatsız edicez şimdiden kusura bakma abi ben parpiLiNe isimli arkadaşı alıp gelicem onun yol problemi çözüldü sahilden gidicez eğer başka gelmek isteyen varsa bizle avrupa yakasından özel mesaj atsın mrsago sen nerden gelcen ya bi ses soluk ver.

avrupa yakası saat 9 da topkapı eresin otelde buluşup gidiyoruz. :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar