Nihayet motosikletim geldi :))))))

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...tekerin düz bassın darısı diğer motoru olmayan arkadaşlara.......

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin... Koruyucu ekipmanları ihmal etme :cat: resimleri merakla bekliyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

motorun ne renk internette baktım siyahı çok hoşuma gitti bak

Yanılmıyorsam motor bu çok güzelmiş herkesin gönlüne göre olsun

Evet cok güzel motosiklet. Benimkisi siyah degil kirmizi. Diger sürücülerin daha dikkatini cekerde kaza sansini biraz daha azaltir diye düsündüm.

Hayırlı uğurlu olsun.Gerçekten çok güzel bir makine.Kazasız belasız kullanmanız dileklerimle:rendeer:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet cok güzel motosiklet. Benimkisi siyah degil kirmizi. Diger sürücülerin daha dikkatini cekerde kaza sansini biraz daha azaltir diye düsündüm.

Kırmızıyla işaretlediğim kısımdan tahmin ettiğim üzere ilk motorun, dolayısıyla sadece hayırlı olsun değil, bol şans da diliyorum.:)

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin... Koruyucu ekipmanları ihmal etme :cat: resimleri merakla bekliyoruz.

Benim icin motosiklet kullanirken en önemli seylerin basinda koruyucu ekipmanlar. Ayakkabilarina kadar hepsi var :cat: Hicbiseyi sansa birakmamak lazim motosiklet kullanirken bence.

Bahar özelden mesaj atmıştım sana bakabildin mi? Hayırlı olsun bu arada motosikletin güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:

Kırmızıyla işaretlediğim kısımdan tahmin ettiğim üzere ilk motorun, dolayısıyla sadece hayırlı olsun değil, bol şans da diliyorum.:)
Cok dogru tahmin etmissin. Sans dileklerin icin cook tesekkürler eminim ihtiyacim olucak:wiinkk:

Isimi garantiye aliyimde... yolda yeteri kadar "düsüncesiz, dikkatsiz" sürücü var zaten:pr: Kaza sonucu yakin arkadaslarimdan birini kaybettim...ondan tesiri olurmu bilmiyorum ama ön tedbir almak istedim.:bounce:

hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...tekerin düz bassın darısı diğer motoru olmayan arkadaşlara.......

Dedigin gibi motoru olmayan diger arkadaslarimiza:wiinkk: Cok sey kaciriyorlar:pale:

Son düzenleme:
Guzel ekibe bir kisi daha katildi. Dogru secim ve gule gule kullan. Ducati Turkiye hakkinda bilmen gereken bir kac sey var bunu sana mesaj ile ulastiriyorum. Inanilmaz bir zevkin sahibisin. Ducati sahibi olmak ayricaliktir ve bunu hep hisedeceksin.:)

Bahar özelden mesaj atmıştım sana bakabildin mi? Hayırlı olsun bu arada motosikletin güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:
Arkadasim mesajina simdi cevap verdim. Bu arada ne motor kullandigini simdi gördüm:)

Tabiiki sanada kazasiz belasiz sürüsler dilerim:rendeer:

Guzel ekibe bir kisi daha katildi. Dogru secim ve gule gule kullan. Ducati Turkiye hakkinda bilmen gereken bir kac sey var bunu sana mesaj ile ulastiriyorum. Inanilmaz bir zevkin sahibisin. Ducati sahibi olmak ayricaliktir ve bunu hep hisedeceksin.:)

Cok tesekkürler:) Monster´imin üstüne oturdugum anda ayricalikli oldugumuzu icimde hissetmistim :flower:

Son düzenleme:
:cat:BAHAR HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA WERMESİN TEKERİN DÜZ BASSIN.GÜLE GÜLE KULLAN:rendeer:

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ayrıcalıklı geziler temenni ediyorum:cherry:.

kırmızı çok güzel bir seçim
şase siyah mı kırmızı mı merak ettim.

ekipmanlara önem vermen çok doğru ve önemli

duc kullanan bi kaç kız ark ım var
gerçekten başarılı bir seçim

hemen termignoni egzost yaporjinallerini sıfırken kenara kaldır, nacizane tavsiyem

motosiklet aleminin ferrarisi..

hayırlı uğurlu olsun, kaskın asfalttan uzak dursun!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar