UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende bi zamanlar ck uğraşmıştım cin falan. ama şu bir gercek cinler vardır ama insanoğlu daha üstündür. kuran da böyle anlatılıyor. uzaylı meselesine gelince bence dünya dışında yaşam var cünkü kuranda 7 alemden bahsediliyor. herşeyi anlarım da şu eftalya nın uzaya gitme merakını cözemedim yok beni kacırsınlar yok beni bu dünyadan kurtarsınlar nedir bu uzayda yaşama hevesi. yani uzaydaki hayatın dünyadaki hayatından daha iyi olduğuna dair bilgi mi aldın. belki de dünyayı mumla arayacaksın

puahahahaha:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ya kıskanma istersen seni de aldırırım yanıma. önce ben bir gideyimde. oturma izni falan alayım.sana uzaylı bir kız da alırız.en anteni güzelinden hemde :mrgreen:

puahahahaha:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ya kıskanma istersen seni de aldırırım yanıma. önce ben bir gideyimde. oturma izni falan alayım.sana uzaylı bir kız da alırız.en anteni güzelinden hemde :mrgreen:

neden kıskanayım ki. ben dünyamda mutluyum. benim senin gibi yaşama sevincim sönmüş değil. ayrıca ben evliyim yani bana kız falan aramana gerek yok. :p cakalaz kardeş nedir bu kızın derdi sen anlayabildin mi. ya aklıma kötü kötü şeyler geliyo. yoksa o masum güzelliğinin altında yok canım abarttım galiba. ( hee bu arada antenleri güzel kız yerine bir gv 250 ayarlayabilirsen seninle gelmeyi düşünebilirim):))

Son düzenleme:
VaLLa bana sorma aga :p Ben bastan beri bi anlam veremedim ama yine de bi sebebi vardır iLLaki :mrgreen:

Bu arada Bi GV 250 ye unuttun yengeyi :bounce:

VaLLa bana sorma aga :p Ben bastan beri bi anlam veremedim ama yine de bi sebebi vardır iLLaki :mrgreen:

Bu arada Bi GV 250 ye unuttun yengeyi :bounce:

hakketten ya ben hanımı unuttum birden. yaa işte motosiklet sevdası böyle bişey insana herşeyi unutturuyo. saol cakalaz sayende sorumluluğumu hatırladım.:queen:

ENes ; en seversin bu Resimleri al bakalım :p

olüm senin psikolejinde bi arıza var sana zahmet bi insan sanayisine gidiverde rektefe etsinler

bune ya her syfada bi uzaylı resmi

lem yoksa onlar sen misin

bizi korkutmadan varlığınımı haberdar etmeyemi çalışıyorsun:p:queen::queen::queen:

Bak adam görmüşş.. Bi de iyicene açsa nerde gördüğünü :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bizim osman jojuğumuz nere gitti:mrgreen: uzaylılarla aramızdaki tek köprü o :p

tequuuu senin şu avatar çok komik yaaa:mrgreen: ne zaman görsem gülüyorum:mrgreen::mrgreen:

Osman'a Beebeeem diye diye kaçırdın cocuğu daha noolsun :queen:

ya bizim osman jojuğumuz nere gitti:mrgreen: uzaylılarla aramızdaki tek köprü o :p

tequuuu senin şu avatar çok komik yaaa:mrgreen: ne zaman görsem gülüyorum:mrgreen::mrgreen:

evet benimde çok hoşuma gidio :)
Bi tane daha vardı yıllar önce kullandığım..Süper bişi ama bulamıyorum artık :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar