arkadaşlar bende bi zamanlar ck uğraşmıştım cin falan. ama şu bir gercek cinler vardır ama insanoğlu daha üstündür. kuran da böyle anlatılıyor. uzaylı meselesine gelince bence dünya dışında yaşam var cünkü kuranda 7 alemden bahsediliyor. herşeyi anlarım da şu eftalya nın uzaya gitme merakını cözemedim yok beni kacırsınlar yok beni bu dünyadan kurtarsınlar nedir bu uzayda yaşama hevesi. yani uzaydaki hayatın dünyadaki hayatından daha iyi olduğuna dair bilgi mi aldın. belki de dünyayı mumla arayacaksın
puahahahaha:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: ya kıskanma istersen seni de aldırırım yanıma. önce ben bir gideyimde. oturma izni falan alayım.sana uzaylı bir kız da alırız.en anteni güzelinden hemde :mrgreen:
VaLLa bana sorma agaBen bastan beri bi anlam veremedim ama yine de bi sebebi vardır iLLaki :mrgreen:
Bu arada Bi GV 250 ye unuttun yengeyi :bounce:
Var hatta gördüm.
ya bizim osman jojuğumuz nere gitti:mrgreen: uzaylılarla aramızdaki tek köprü o
tequuuu senin şu avatar çok komik yaaa:mrgreen: ne zaman görsem gülüyorum:mrgreen::mrgreen:
burdayim <------
oy oyy kurban olsun ablası:mrgreen:. mamanı yedin mi bakimhem sen nie hiç görünmüyosun ortalıklarda
![]()