UFO Gerçeği ? Sizce UFO Var mı ?

uzaylıdan korkarsın adam delikanlıysa gelsin dedi pat diye indi sende fazla ileri geri konuşma bence :mrgreen:bana bişeyler yazarkan arkana inebilir:mrgreen::p

Aaaaa Taktınız bi uzayLıya heee :mrgreen: Ne kadar meraklısınız :p

bak tequ sana 3 tane kural söyleyecem : :p
biiiirrr cinin şakası olmaz :p
ikkiii her cinin eti yenmezz:p
üççç cin beyinlisin sen tequ cin :p :mrgreen:

Ben bu yaşıma kadar hiç bi cine emir vermişliğim yoktur.Rica etmek varken neden kötü olayım :p
Cinleri kullandıklarını ileri süren insanlardan bahsediyorsun sanırım.. Emir verdiklerini ne biliosunki..Belki ciddi ciddi rica ediyorlar ? Hatta kızmasınlar diye baya kibar davranıyorlar ? Cin çağırma dalgasına inanmadığım için benden senin bu emir soruna sağlıklı bi cevap çıkmaz.. :p

sen zaten veremezsin yoksa senin aklını alırlar bak dostum ben bu konuda ne kadar ciddiysem sen o kadar dalga geçiyorsun

karamanda olmuş bi olayı sana anlatayım

fatih lisesinde din kültürü öğretmeni öğrencilere çağırmamak şartıyla çağırdıkları taktirde geri gönderemediklerinde sonuçlarını çok ağır olacağını söyleyerek cin çağırmasını öğretiyor

bi kaç gün sonra 4 kız öğrenci ders çalışma bahanesiyle buluşup ailelerini ewden gönderiyorlar ve cin çağırıyorlar ve öğretmenlerinin dediği gibi geri gönderemiyorlar

SONUÇ: 1. kız diğer gün kendini asıyor(sebeb bilinmiyor)
2. kız diğer gün trafik kazasında ölüyor
3. kız kafayı yiyor deliriyor
4. kız kompile felç bitkisel hayata geçti

benim bi arkadaşım vardı inan bu işlerin piriydi bunu ben öğrenince çok tırstım ve ufak ufak arkadaşlığı kestim şimdi bulsam sana bir tane yollardım ama epey oldu arkadaşlığı keseli nerde olduğunu bilmiyorum

sen zaten veremezsin yoksa senin aklını alırlar bak dostum ben bu konuda ne kadar ciddiysem sen o kadar dalga geçiyorsun

fatih lisesinde din kültürü öğretmeni öğrencilere çağırmamak şartıyla çağırdıkları taktirde geri gönderemediklerinde sonuçlarını çok ağır olacağını söyleyerek cin çağırmasını öğretiyor

bi kaç gün sonra 4 kız öğrenci ders çalışma bahanesiyle buluşup ailelerini ewden gönderiyorlar ve cin çağırıyorlar ve öğretmenlerinin dediği gibi geri gönderemiyorlar

benim bi arkadaşım vardı inan bu işlerin piriydi bunu ben öğrenince çok tırstım ve ufak ufak arkadaşlığı kestim şimdi bulsam sana bir tane yollardım ama epey oldu arkadaşlığı keseli nerde olduğunu bilmiyorum

Ben de yukarıda beLirttiğim gibi inanıyorum ; Yassadım ben de :cyclopsan

Lütfen biri de benimle cin çağırsın ya :salut: Benden korkuyor mu bu mahlukatlar :silent:

Gel canım ; Beraber cağıralım :) Bak gör korkuyorlar mı geliyorlar mı :cherry:

Şehir efsanesi bunlar bilader ya.. Allah aşkına çağırmamaları şartıyla cin çağırmayı öğretmek nedir ya :p

Şehir efsanesi bunlar bilader ya.. Allah aşkına çağırmamaları şartıyla cin çağırmayı öğretmek nedir ya :p

şehir efsanesi olurmu biladerim güzelim bu oly ben askerdeyken oluyooo yıl olarakta 2004 yaf senin işine gelmiyo galiba dostum o yuzden inanmıyorsun yada inanmak istemiyorsun

Boşverin Cin'i ; Periyi ; Siteye musallat edeceksiniz en sonunda yaa :mrgreen:

Uzaylıya inanıyor musunuz onu söyleyin :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar