Ben sana uzaylı bulim sen bana cin buloLum bırak Cin i mini ... Tehlikeli diyorum 1 Hafta uyuyamamıstım diyorum
Sen Uzaylı bULSana bana![]()
videoda var uzaylı hemde delikanlı uzaylı videonun ortasında geliyo
Ben sana uzaylı bulim sen bana cin bul
İzlemicez olm kasma işte![]()
Aaaaa Taktınız bi uzayLıya heee :mrgreen: Ne kadar meraklısınız![]()
Bende sana tek bişi sölicem,Efendi ol almiim aklını![]()
Ben bu yaşıma kadar hiç bi cine emir vermişliğim yoktur.Rica etmek varken neden kötü olayım
Cinleri kullandıklarını ileri süren insanlardan bahsediyorsun sanırım.. Emir verdiklerini ne biliosunki..Belki ciddi ciddi rica ediyorlar ? Hatta kızmasınlar diye baya kibar davranıyorlar ? Cin çağırma dalgasına inanmadığım için benden senin bu emir soruna sağlıklı bi cevap çıkmaz..![]()
sen zaten veremezsin yoksa senin aklını alırlar bak dostum ben bu konuda ne kadar ciddiysem sen o kadar dalga geçiyorsun
karamanda olmuş bi olayı sana anlatayım
fatih lisesinde din kültürü öğretmeni öğrencilere çağırmamak şartıyla çağırdıkları taktirde geri gönderemediklerinde sonuçlarını çok ağır olacağını söyleyerek cin çağırmasını öğretiyor
bi kaç gün sonra 4 kız öğrenci ders çalışma bahanesiyle buluşup ailelerini ewden gönderiyorlar ve cin çağırıyorlar ve öğretmenlerinin dediği gibi geri gönderemiyorlar
SONUÇ: 1. kız diğer gün kendini asıyor(sebeb bilinmiyor)
2. kız diğer gün trafik kazasında ölüyor
3. kız kafayı yiyor deliriyor
4. kız kompile felç bitkisel hayata geçti
benim bi arkadaşım vardı inan bu işlerin piriydi bunu ben öğrenince çok tırstım ve ufak ufak arkadaşlığı kestim şimdi bulsam sana bir tane yollardım ama epey oldu arkadaşlığı keseli nerde olduğunu bilmiyorum
sen zaten veremezsin yoksa senin aklını alırlar bak dostum ben bu konuda ne kadar ciddiysem sen o kadar dalga geçiyorsun
karamanda olmuş bi olayı sana anlatayım
fatih lisesinde din kültürü öğretmeni öğrencilere çağırmamak şartıyla çağırdıkları taktirde geri gönderemediklerinde sonuçlarını çok ağır olacağını söyleyerek cin çağırmasını öğretiyor
bi kaç gün sonra 4 kız öğrenci ders çalışma bahanesiyle buluşup ailelerini ewden gönderiyorlar ve cin çağırıyorlar ve öğretmenlerinin dediği gibi geri gönderemiyorlar
SONUÇ: 1. kız diğer gün kendini asıyor(sebeb bilinmiyor)
2. kız diğer gün trafik kazasında ölüyor
3. kız kafayı yiyor deliriyor
4. kız kompile felç bitkisel hayata geçti
benim bi arkadaşım vardı inan bu işlerin piriydi bunu ben öğrenince çok tırstım ve ufak ufak arkadaşlığı kestim şimdi bulsam sana bir tane yollardım ama epey oldu arkadaşlığı keseli nerde olduğunu bilmiyorum
Şehir efsanesi bunlar bilader ya.. Allah aşkına çağırmamaları şartıyla cin çağırmayı öğretmek nedir ya![]()
Boşverin Cin'i ; Periyi ; Siteye musallat edeceksiniz en sonunda yaa :mrgreen:
Uzaylıya inanıyor musunuz onu söyleyin![]()