Nihayet yeni motoruma kavuştum.Hayırlı olsun yok mu:)

hayırlı olsun ben de bu motorun hayranıyım seneye okul bitip para kazanmaya başladım an ben de alacağım kazasız belasız sürersin işallah

mhyen hayırlı uğurlu olsun kardeşim ALLAH kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin bu arada kaça aldın aşşa yukarı bende kendimi ona göre ayarliyim :wiinkk:

abi madem kornası çok zayıf sende as 900 kornası tak :cherry: duymayan kalmaz :mrgreen: zıppabbappaauuwwnn(as 900 korna sesi :))
Valla korna olayını bir şekilde halledeceğim ama bakalım nasıl olacak.As 900 de olmaz bea:mrgreen:
smokehead falan hiç bulaşma orjinalliğini bozma derim ama karar senin.Benim venoxun egzozu açıktı cuma migrenim tuttu direk kendimi egzozçuda kaynak yaptırırken buldum.Açık egzoz bende migren yapıyor...Onun yerine havalı korna taktır,en güzeli mahalle sakinlerininde kafasını ütülemezsin uzun yola gittinmide senin kafan ütülenmez.
Valla abi ben de her zaman orijinallikten yanayım ama böyle motorda böyle görüntü varken biraz da ses istiyor insan.Gerçi eksoz alacak param yok şu an için ama bakalım ileride ne oluyor:cat:
Kardes cikarma yok diyodun ya ustunde bak ben burda seninkinin yeni modelini buldum bunda da etiket yok bi bak istersen fotolar guzel fiyatta iyi hani bu arada.
al sana adres http://moto.auto.ru/motorcycle/used/sale/88544.html
Dostum burada adamlar sanki benim motoru koymuşlar:mrgreen:
Bendekinde ön cam da siyaha boyanmış, hani full siyah.Hyosung yazısı da sadece motor ve eksozun üzerinde gördüm:mrgreen:
kardesim benim harika motor almıssın kazasız belasıs gule gule kullan...
Teşekkür ederim dostum.Cidden güzel motor.Daha yeni kullanmaya başladım ama büyük zevk veriyor.Tavsiye ederim:cat:
hayırlı olsun ben de bu motorun hayranıyım seneye okul bitip para kazanmaya başladım an ben de alacağım kazasız belasız sürersin işallah
Teşekkürler dostum.Allah sana daha iyilerini nasip etsin:cat:
hayırlı olsun pazar gorusuruz artık!
Evet o gün görüşeceğiz zaten:cat:

mhyen hayırlı uğurlu olsun kardeşim ALLAH kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin bu arada kaça aldın aşşa yukarı bende kendimi ona göre ayarliyim :wiinkk:
Hocam fiyat konusunda öyle ortada konuşmayı pek sevmiyorum.Gerçi sen de almayı düşünüyorsun sonuçta dur ben sana özelden yazayım:cat:

hayırlı olsun olmazmı :cherry: darısı'nı düşünerek ben de hayırlı olsun diyim :)

Eyvallah sağolasın digi_boy:cat:
Darısı hatta daha iyileri senin başına dostum:cat:

hayırlı uğurlu olsun abi . en önemlisi kazasız belasız kullan. Tabi bbide ŞEkil motor . ŞEklini koyup caddelerde ii bagırtmalar :)

Teşekkür ederim _BaturSKL_.Şimdiye kadar hiç şekilci olup caddelerde bağırtlamalar yapmadım.Umarım şimdiden sonra da olmaz:cat:

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. artık bir tur bineriz degilyi..:mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, allah kazasız belasız sürmeyi nasib etsin. Keyifli sürüşler.
Darısı benim başıma :) bende GV250 arıyorum, kısmetse 1-2 hafta içinde alacağım motoru.

Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin. artık bir tur bineriz degilyi..:mrgreen:
Teşekkürler dostum.Binmeyi biliyorsan neden olmasın ki:cat:
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, allah kazasız belasız sürmeyi nasib etsin. Keyifli sürüşler.
Darısı benim başıma :) bende GV250 arıyorum, kısmetse 1-2 hafta içinde alacağım motoru.
İnşallah sen de kafana göre sağlam bir şey bulursun dostum.Çift silindir motora binmenin de zevki ayrı oluyormuş.Senin de yakında tatman dileklerimle:cat:

Allah tekerini düz bastırsın insllah bir gün benimde olur

Sağol dostum.Daha iyileri inşallah senin olur:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun kardeşim,tekerin düz bassın yolun ve farın daima açık olsun,darısı olmayanlara en iyisinden olsun

Güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.

2006 model kırmızı Hyosung' um ilk vitesli motorumdu benim de, 7 ayda 18000km. yapıp satmıştım ve beni hiç üzmemişti. İyi bakarsan seni de hiç üzmeyeceğini umuyorum.

Bu arada, motor uzun süre yattıysa aküsünü bir ölçtür istersen, bir de bujilerine baktır bence. Bu motorların kornası biraz güçsüz, ben gidip sanayideki herhangi bir oto aksesuarcısından stebel marka (10-15 YTL) buna uyumlu bir korna alıp 2 dk.da takmıştım kendim ve problem ortadan kalktı.

Hayırlı olsun kardeşim,tekerin düz bassın yolun ve farın daima açık olsun,darısı olmayanlara en iyisinden olsun
Çok teşekkür ederim abi.Hepimizin yolu açık olsun:cat:Allah olmayanlara da versin:cat:

Güle güle kullan, hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin.

2006 model kırmızı Hyosung' um ilk vitesli motorumdu benim de, 7 ayda 18000km. yapıp satmıştım ve beni hiç üzmemişti. İyi bakarsan seni de hiç üzmeyeceğini umuyorum.

Bu arada, motor uzun süre yattıysa aküsünü bir ölçtür istersen, bir de bujilerine baktır bence. Bu motorların kornası biraz güçsüz, ben gidip sanayideki herhangi bir oto aksesuarcısından stebel marka (10-15 YTL) buna uyumlu bir korna alıp 2 dk.da takmıştım kendim ve problem ortadan kalktı.

Çok teşekkür ederim Emre abi:cat:
Motoru dün bakımlarını yapan ustaya götürdüm.Şimdilik bir sorun yok kullan gitsin dedi.İçinde uzun süre benzin kalmış bunun için katkı verdi, benzin almazdan önce birazını koydum.Sanırım depoyu ve içerisini temizliyormuş.
Onun haricinde bir bakıma da girse iyi olur fakat olmasa da olur dedi.Şimdilik 2650 km'de.Şöyle 1000-1200 km sonra gidip 4000 bakımına sokmayı düşünüyorum.Aküde problem yok gibi.Zaten usta aldı bindi.Bir şey olsa mutlaka anlar şurayı yapalım derdi:cat:
Korna olayını da bir şekilde halledeceğim artık.Motordaki kötü yanlardan birisi de boşta değilse çalışmıyor.Bir kere mesela boşa geçiremedim canım çıkmıştı.
18000 km yapan birisi olaraktan sen bu sorunu nasıl halletmiştin abi:silent:

Çok keyifLi bir topic oLmuş bu yahuu
hayırLı uğurLu oLsun yeni motorun.. motoru aLırken çok çeLişkiLi aLdın ama sanırım binerken uzun km.Ler bu motor üzerinde oLacaksın..
Kazasız beLasız nice kiLometreLer yapman diLekLerimLe..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar