Nihayet yeni motoruma kavuştum.Hayırlı olsun yok mu:)

Estağfurullah hocam. İnsanlık hali,dünya telaşı işte.

Daha iyi yaptın kesinlikle bunu alarak :cat:

Bende diyordum GPR 125'e nasıl benzin,yağ yetiştirecek.

GPR 125 kullanan arkadaşlar bu makinanın GT250R'dan daha eğlenceli olduğunu söylüyor ama eğlencenin de bir bedeli var işte.

Gpr125'e ilk otoparkta bindiğimde bana acayip rahatsız gibi gelmişti.Bindiğim motorda rölanti de düşüktü adam gibi kaldırıp götürememiştim bile:pale:
Ayrıca gidon dönüş mesafesi çok kısa.Debriyaj,fren pedalları ufacık.Tam pist için yapılmış bir makine.Gt250r'ye göre çok daha fazla racing havası var bunu kimse inkar edemez ama şu an için mantıklı olanı yaptığıma inanıyorum ben de:cat:

asm

Hocam GT250R'da da çapına göre racing havası vardır. (her ne kadar motor karakteri SS gibi olmasada)

Sende kalkışlarda benim gibi yanlamaya başlarsan o havaya az çok girersin :p

Forumdan takip ediyordum senin kendinle çekişmelerini çok benzetiyordum benim yaşadıklarıma şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diye dediğin zamanlar ama bakıyorum çözmüşsün kavuşmuşsun en sonunda çok sevindim adına kazasız belasız sürüşler diliyorum. :cat:

Son düzenleme:
ooh be sonunda =) hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.. duyduğuma göre siyah daha hızlıymış ;) heheh tekerin hep düz bassın. kaskın, grenajın asfalt görmesin =)

Hayırlı olsun kardeş.Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin.Mantıklı olan ve akıllı olan en iyi şeyi yapmışsın emin ol.Bunu her yaptığın km.de anlayacaksın.Tabi bu sözüm derbiye kıyasen.Her yönüyle.Hız zaten kime faydalı olmuşki.Saygılar.

Hocam GT250R'da da çapına göre racing havası vardır. (her ne kadar motor karakteri SS gibi olmasada)

Sende kalkışlarda benim gibi yanlamaya başlarsan o havaya az çok girersin :p
Kesinlikle racing havası var hocam.O konuda inkar etmiyorum hiç birşeyi:cat:
Ben şöyle en az bi 10.000 km yapayım da hayırlısıyla yanlarım o zaman:queen:

Forumdan takip ediyordum senin kendinle çekişmelerini çok benzetiyordum benim yaşadıklarıma onu mu alsam bunu mu alsam diye çözmüşsün kavuşmuşsun en sonunda çok sevindim adına kazasız belasız sürüşler diliyorum. :cat:
Ben de o kadar çelişki seçenek vardı ki...Bir tarafım cbr125r al eşşek gibi bin diyordu, bir yanım dylan sonra ne yapıcan cbr'yi al bir hyo gt250r diyordu, diğer tarafım salla bunları katlan yakıtına derbi al diyordu:queen:
Umarım doğru bir karar vermişimdir:cat:Sen de hayırlısını bulursun inşallah:cat:

mhyen hayırlı olsun buyuk bır sıcrama yapmışın dewenın yanında halt etmış kendı resmınle bırlıkte cekebılıyorsan motoru cek derım bakalım tarzın nasılmış.biraz yurek ister bu tarz yarış motorlarına bınmek sakın gaza basıp ucurumlara gıtme herzaman en yawaş hız en ehemnıyetlı hızdır.Kocaman tır bıle onume gecıp tek şeritli yolda ben motoru yawaşlayabılıyorsam sızın ıcın bunları bayagı bır onceden dusunup hemen karar vermek lazım.hayırlı olsun buarada dıkkat et kendıne.bıraz efkarlıyım bu şarkıyıda yazıyım dedım hadı kolay gele....Sesin gelmez haber gonder nerdesin Donemedin ulasilmaz yerdesin Ben aklimi senle bozdum sevdigim Sende kaldi yuregim

ooh be sonunda =) hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.. duyduğuma göre siyah daha hızlıymış ;) heheh tekerin hep düz bassın. kaskın, grenajın asfalt görmesin =)
Çok teşekkür ederim abi.Bir aralar topiğinizi bayağı işgal ettiydim kusura bakmazsınız artık:)

Hayırlı olsun kardeş.Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin.Mantıklı olan ve akıllı olan en iyi şeyi yapmışsın emin ol.Bunu her yaptığın km.de anlayacaksın.Tabi bu sözüm derbiye kıyasen.Her yönüyle.Hız zaten kime faydalı olmuşki.Saygılar.

Bana da öyle geliyor hocam.Görüntüsü, kullanımı, 2. eli, kalitesi ile dört dörtlük olmasada TR şartlarında harika bir motor kesinlikle:cat:

mhyen hayırlı olsun buyuk bır sıcrama yapmışın dewenın yanında halt etmış kendı resmınle bırlıkte cekebılıyorsan motoru cek derım bakalım tarzın nasılmış.biraz yurek ister bu tarz yarış motorlarına bınmek sakın gaza basıp ucurumlara gıtme herzaman en yawaş hız en ehemnıyetlı hızdır.Kocaman tır bıle onume gecıp tek şeritli yolda ben motoru yawaşlayabılıyorsam sızın ıcın bunları bayagı bır onceden dusunup hemen karar vermek lazım.hayırlı olsun buarada dıkkat et kendıne.bıraz efkarlıyım bu şarkıyıda yazıyım dedım hadı kolay gele....Sesin gelmez haber gonder nerdesin Donemedin ulasilmaz yerdesin Ben aklimi senle bozdum sevdigim Sende kaldi yuregim

Teşekkür ederim dostum.İlkin kendi resmimle motoru koymuştum ama inan hiç beğenmedim tipimi o resmi kaldırdım.Ben 176 boyunda 54-55 kiloyum işte sen düşün:cat:
Bu arada şarkı için de teşekkürler.Bayağı efkarlıyız sanırım:)

Son düzenleme:
Motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.İki seçenek vardır aşk evliliği,mantık evliliği.Sen mantık evliliği yapmışsın yani gpr alsaydın çok yaktı,yağı,ıvırızıvırı aşkını köreltirdi...En doğrusunu yaptın.Mantık her zaman uzun vadede daha karlıdır

Motorun hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler.İki seçenek vardır aşk evliliği,mantık evliliği.Sen mantık evliliği yapmışsın yani gpr alsaydın çok yaktı,yağı,ıvırızıvırı aşkını köreltirdi...En doğrusunu yaptın.Mantık her zaman uzun vadede daha karlıdır

Teşekkür ederim abi.Ayrıca ilk vitesli motor olarak 2t'ye binenlerin piston delip, sekman yenilettiğini duyduğumda hyo'ya biraz yöneldim.Sonrasında da hazır bilindik, güzel bir makine bulunca direk aldım.Umarım aşkımız uzun sürer:cat:

hayırlı olsun mehmet kardeş allah(c.c) kazasız binmeyi nasib etsin inşaallah

Amin dostum cümlemize öyle:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Dl650vstorm
hayırlı olsun kazasız belasız kaskınla korumalarınla güle güle binersin inşallah.seni hyo cu senii:)

Çok teşekkür ederim ozzy.Kask, mont, eldiven üçlüsü her zaman vazgeçilmezlerim arasındadır.Hyo'cu olacağımı ben de pek tahmin etmiyordum aslında ama hayırlısını istemiştim hep.Demekki buymuş:cat:

hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela wermesin. resimde çok piskopatmış. de niro demi o? sesi nası makinanın? bizim burda bi genç az oynadıydı egsozla, gayet güzel ve rahatsız etmeyen bi akort yakaladıydı. nası sesi? orjinal egsoz mu?

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullan. Gel kapışalım bir ara :)

hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela wermesin. resimde çok piskopatmış. de niro demi o? sesi nası makinanın? bizim burda bi genç az oynadıydı egsozla, gayet güzel ve rahatsız etmeyen bi akort yakaladıydı. nası sesi? orjinal egsoz mu?
Teşekkür ederim dostum.Avatar De-niro/Taxi Driver'dan:cat:
Makinanın sesini ben beğeniyorum ama öyle ahım şahım eksoz sesi yok.İmkanım olursa smokehead almayı düşünürüm.O cidden güzel ses veriyor.Onun haricinde motorun orijinali ile oynamayı pek sevmiyorum ben:cat:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullan. Gel kapışalım bir ara :)

Teşekkür ederim hocam.90-100'ü geçmediğin rodaj döneminde olsan seve seve kapışırdım:queen:

O değil de daha makine ile 10 km yeni yapmıştım.2.-3. viteste hangi devirde ne hızını veriyor diye bakarken bi baktım kanuni povver mi ne yazan bir scootercı beni geçiyor.Hani eleman öyle hırs yapmış ki ara ara motorun üzerine yatıyor, durmadan beni kontrol ediyor.Heralde bu akşam üzeri arkadaşlarına "Ben bi huyo geçtim lan.Adam süremiyodu olum.Tozumu yutturdum" falan diyordur:queen:
Sevaba girmeyi de seviyorum:mrgreen:

Son düzenleme:
abi madem kornası çok zayıf sende as 900 kornası tak :cherry: duymayan kalmaz :mrgreen: zıppabbappaauuwwnn(as 900 korna sesi :))

smokehead falan hiç bulaşma orjinalliğini bozma derim ama karar senin.Benim venoxun egzozu açıktı cuma migrenim tuttu direk kendimi egzozçuda kaynak yaptırırken buldum.Açık egzoz bende migren yapıyor...Onun yerine havalı korna taktır,en güzeli mahalle sakinlerininde kafasını ütülemezsin uzun yola gittinmide senin kafan ütülenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar