yok yok farz oldu artık Anadolu kavağına gidip bu hafta içi o balıktan yemek.. restoranın adını hatırlıyo musunuz:silent:
Arkadaslar merhaba !
ufak bır sorum olcak bu yuzden topıc acma geregı duymadım
burası guncel burdan soruorum..
1,5 senedir 125 cc lık motorun vergısını odemedım
yıllık sanırım 66 ytl cıvarı
bu zamana kadar faızlerı ıle ne tutar
yanı ne oranda gelıo acaba faız senelık
Arkadaslar merhaba !
ufak bır sorum olcak bu yuzden topıc acma geregı duymadım
burası guncel burdan soruorum..
1,5 senedir 125 cc lık motorun vergısını odemedım
yıllık sanırım 66 ytl cıvarı
bu zamana kadar faızlerı ıle ne tutar
yanı ne oranda gelıo acaba faız senelık
yok yok farz oldu artık Anadolu kavağına gidip bu hafta içi o balıktan yemek.. restoranın adını hatırlıyo musunuz:silent:
ufak bır soru ıdı mesgule etmıyım dedımbu soru için topik açmanda fayda var çünkü burda mevzu hafta sonu yapacagımız kahvaltı ve sonrosındaki gezi senin soru burda kaynar arkadaşım:wiinkk:
hazır topiğe gelmişken kahvaltıyada gel![]()
hadi cevap vereyimde bida olmasın :queen: 70 ytl:bounce::b
ufak bır soru ıdı mesgule etmıyım dedım
Kahvaltıya gelmeye calıscaz gruptakı arkadslarımızada soledım...saol
kalenin adıyla aynıydı çıkarken soldaki son yer zaten
ee öyle oluyor tabi... bu motor işi böyle bea ... benzin menzin çekmem arkadaş.. ARtçım olursan Çileni Çekerimİstanbuldan karşılayacak varsa Gelebilme ihtimalimiz vardır.. Dİğer TÜrlü Bulamayız orasını ..
Şu an için Pazar günü çalışıyor görünüyorum, eğer bir değişiklik söz konusu olursa Yeşim ve ben de katılmayı çok isteriz tabiiki, fakat dediğim gibi şimdilik belli değil![]()
ohhh be haftasına girdik...... :cherry:
Üsküdar da şöleeee güzel bir kahvaltı nasılda iyi gidecek ramazan öncesi.. 1001 çeşit açık büfeee yaşasınnnnn :flower::flower
sonra da katılanlarla kavak gezisi tabii.. ben gelemem ama :salut::salut: bigün yeniden motor alırsamm kim nereye gidiyor peşine takılacam valla ahhh ettim..
ben burdayım arkamdan selam söleme yüzüme konuş :queen:
çok istiyoruz gelmeyi emre çalışmazsa ordayıs inş. :rendeer: bu arada nikahta yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma :rendeer:
cadı hotmailine dün hem benim hem gürkanın çektiği resimleri yolladım, eklersin sen. Ben yine de aparatın bize ısmarlamaktan ısrarla kaçındığı balığın resmini buradan yolluyorum neyse ki gürkan abimiz yanımızdaydı da aç kalmadık o ısmarladı
![]()
kalenin adı neydi len :queen::queen::queen:
motorunun plakasını unutuyo o bide restoran ismimi hatırlayacak :queen::queen:
bende balık hafıza var hatırlamıyom abi:queen::queen::queen::queen:
motorunun plakasını unutuyo o bide restoran ismimi hatırlayacak :queen::queen:
bende balık hafıza var hatırlamıyom abi:queen::queen::queen::queen:
kalenin adı neydi len :queen::queen::queen:
hatırladım len yoros kalesi dedemin dedesi bu kalede teknik serviste çalışmış:bounce::bounce::bounce::queen:
aaa cidden mi benimde dedemin desi o kaleden dünya ne küçük :queen:
dünya küçük dediler ya ondandır o :queen: ne iş yapıyordu senin deden orda cadı:bounce: bekçimiydi acep:queen::queen:
yok yahu kalenin fal büyü gibi doga üstü işleriyle ugraşıyodu rahmetli :queen:
başka bi iş yapsa şaşardım zaten:queen:sende onun mirasını yiyorsun:bounce::queen::queen::queen:
başka bi iş yapsa şaşardım zaten:queen:sende onun mirasını yiyorsun:bounce::queen::queen::queen:
Paris Hilton mübarek... :cherry: uyandımmmm gündüz uykusa da ayrı bi güzelmiş beaaa