önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ee öyle oluyor tabi... bu motor işi böyle bea ... benzin menzin çekmem arkadaş.. ARtçım olursan Çileni Çekerim :D İstanbuldan karşılayacak varsa Gelebilme ihtimalimiz vardır.. Dİğer TÜrlü Bulamayız orasını ..

Şu an için Pazar günü çalışıyor görünüyorum, eğer bir değişiklik söz konusu olursa Yeşim ve ben de katılmayı çok isteriz tabiiki, fakat dediğim gibi şimdilik belli değil :)

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
ee öyle oluyor tabi... bu motor işi böyle bea ... benzin menzin çekmem arkadaş.. ARtçım olursan Çileni Çekerim :D İstanbuldan karşılayacak varsa Gelebilme ihtimalimiz vardır.. Dİğer TÜrlü Bulamayız orasını ..

E5 üstünde Merter/Cevizlibağ civarı karşılayabilirim sizi bir problem çıkmazsa? Benim durumum perşembe netlik kazanıcak. :cat:

ohhh be haftasına girdik...... :cherry:

Üsküdar da şöleeee güzel bir kahvaltı nasılda iyi gidecek ramazan öncesi.. 1001 çeşit açık büfeee yaşasınnnnn :flower::flower:

sonra da katılanlarla kavak gezisi tabii.. ben gelemem ama :salut::salut: bigün yeniden motor alırsamm kim nereye gidiyor peşine takılacam valla ahhh ettim..

günaydın herkeze :rendeer:

elbette karşılayan olur tek derdin bu olsun hepinizi bekliyorum :rendeer:

Şu an için Pazar günü çalışıyor görünüyorum, eğer bir değişiklik söz konusu olursa Yeşim ve ben de katılmayı çok isteriz tabiiki, fakat dediğim gibi şimdilik belli değil :)

vayyy damat beyde buralardaymış
emre valla bahane istemiyorum yeşimi de al gel:wiinkk:

E5 üstünde Merter/Cevizlibağ civarı karşılayabilirim sizi bir problem çıkmazsa? Benim durumum perşembe netlik kazanıcak. :cat:

inşallah gelebilirsin :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben burdayım arkamdan selam söleme yüzüme konuş :queen:
çok istiyoruz gelmeyi emre çalışmazsa ordayıs inş. :rendeer: bu arada nikahta yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma :rendeer:

çok istiyoruz gelmeyi emre çalışmazsa ordayıs inş. :rendeer: bu arada nikahta yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma :rendeer:

ne kızıyosun yaa burda oldugunu bilsek yüzünede konuşuruz senden mi korkucaz :p
canım çok güzel bi gelin olmuştun Allah bi yastıkta yaşlanmanızı nasip etsin (ikinci yastığı aldırtıp masrafa sokma emreyi :queen: )

ne yaparsınız be yeni gelin böyle çaçaron olurmu kardeşim :queen::queen::queen:

ne kızıyosun yaa burda oldugunu bilsek yüzünede konuşuruz senden mi korkucaz :p
canım çok güzel bi gelin olmuştun Allah bi yastıkta yaşlanmanızı nasip etsin (ikinci yastığı aldırtıp masrafa sokma emreyi :queen: )

resimleri atsana kız cadı:bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
sizdeki resimleri akşam bana atın aralarından bir iki tane seçip ana sayfaya atayım

insan sevidiğiyle uğraşırmış :rendeer: sağol tatlı cadı o senin güzelliğin :rendeer: foto varsa alalım evet :wiinkk:

gördüüm :cat:

canımsın :rendeer: düğün fotoları atmıştık gördün sanırım

işyerindeyim akşam hallederim :rendeer:

cadı hotmailine dün hem benim hem gürkanın çektiği resimleri yolladım, eklersin sen. Ben yine de aparatın bize ısmarlamaktan ısrarla kaçındığı balığın resmini buradan yolluyorum neyse ki gürkan abimiz yanımızdaydı da aç kalmadık o ısmarladı:)
gezi066mediumoj2.jpg

cadı hotmailine dün hem benim hem gürkanın çektiği resimleri yolladım, eklersin sen. Ben yine de aparatın bize ısmarlamaktan ısrarla kaçındığı balığın resmini buradan yolluyorum neyse ki gürkan abimiz yanımızdaydı da aç kalmadık o ısmarladı:)

akşam resimler burda olucak sakin olun :p

canım felaket balık çekti iyi mi :cherry: hay allah yaaa :pale:

bu benim dün afiyetle yediğim balık :queen:kılçıhından tanıdım:bounce::bounce: afiyet olsun arkadaşlar :cat:

Poyraz abi gürkan abi öyle bi fotoğraflamış ki insanın canının çekmeme şansı yok şeytan diyor atla motora çık anadolu kavağına da bir porsiyon daha ye:)

teşekkür ederim kardeşim afiyetler olsun salatada süperdi he:queen::q:queen::queen::queen:ueen:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar