ee öyle oluyor tabi... bu motor işi böyle bea ... benzin menzin çekmem arkadaş.. ARtçım olursan Çileni Çekerimİstanbuldan karşılayacak varsa Gelebilme ihtimalimiz vardır.. Dİğer TÜrlü Bulamayız orasını ..
ee öyle oluyor tabi... bu motor işi böyle bea ... benzin menzin çekmem arkadaş.. ARtçım olursan Çileni Çekerimİstanbuldan karşılayacak varsa Gelebilme ihtimalimiz vardır.. Dİğer TÜrlü Bulamayız orasını ..
Şu an için Pazar günü çalışıyor görünüyorum, eğer bir değişiklik söz konusu olursa Yeşim ve ben de katılmayı çok isteriz tabiiki, fakat dediğim gibi şimdilik belli değil![]()
E5 üstünde Merter/Cevizlibağ civarı karşılayabilirim sizi bir problem çıkmazsa? Benim durumum perşembe netlik kazanıcak. :cat:
vayyy damat beyde buralardaymış
emre valla bahane istemiyorum yeşimi de al gel
Ehehh evet balayı dönüşü taze mesajlar bunlar:mrgreen:
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar, gelebiliriz belki![]()
ben burdayım arkamdan selam söleme yüzüme konuş :queen:
çok istiyoruz gelmeyi emre çalışmazsa ordayıs inş. :rendeer: bu arada nikahta yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma :rendeer:
ben burdayım arkamdan selam söleme yüzüme konuş :queen:
çok istiyoruz gelmeyi emre çalışmazsa ordayıs inş. :rendeer: bu arada nikahta yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim kendi adıma :rendeer:
ne kızıyosun yaa burda oldugunu bilsek yüzünede konuşuruz senden mi korkucaz
canım çok güzel bi gelin olmuştun Allah bi yastıkta yaşlanmanızı nasip etsin (ikinci yastığı aldırtıp masrafa sokma emreyi :queen: )
sizdeki resimleri akşam bana atın aralarından bir iki tane seçip ana sayfaya atayım
insan sevidiğiyle uğraşırmış :rendeer: sağol tatlı cadı o senin güzelliğin :rendeer: foto varsa alalım evet :wiinkk:
meillerini kontrol et derim ben :queen::queen::queen:
canımsın :rendeer: düğün fotoları atmıştık gördün sanırım
işyerindeyim akşam hallederim :rendeer:
cadı hotmailine dün hem benim hem gürkanın çektiği resimleri yolladım, eklersin sen. Ben yine de aparatın bize ısmarlamaktan ısrarla kaçındığı balığın resmini buradan yolluyorum neyse ki gürkan abimiz yanımızdaydı da aç kalmadık o ısmarladı![]()
canım felaket balık çekti iyi mi :cherry: hay allah yaaaale:
canım felaket balık çekti iyi mi :cherry: hay allah yaaaale:
Poyraz abi gürkan abi öyle bi fotoğraflamış ki insanın canının çekmeme şansı yok şeytan diyor atla motora çık anadolu kavağına da bir porsiyon daha ye![]()