Yıl 2018 Uçan Motosikletler Piyasada

Zaten yeteri kadar güvenlik aksesuarı kullanmak sorundayız,şimdi başımıza
1-Emniyet kemeri,
2-Günelik paraşütü,
3-Deniz üzerinde bulnursan diye can yeleği,
4-Hava boşluğuna girersen diye Oksijen maskesi
kullanım zorunluluğu çıkmazsa neyim.
Bende almıyorum ...

Alttan 3. kırmızı olan gercekte olan bi alet ucmuyor ama bunla hız yapan ucuyor zanneder...

abi aldık çin malını kalktık gidiyoruz havada arıza yaptı neolur acaba havadamı kalıcaz dürtlüleri yakıp :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okurken yıkıldım yorumlarınıza teşekkür ederim ama tekerin yere sürtünmesini yoldaki aksiliklerde 300 le giderken tekeri yerden kestiğini adranalini kara yollarında yaşayacaksın. havanın hakimi f 16 yerlerin hakimi hayabusa havada karada giden araç var zaten çok kafa yormayın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw yelkenli ve / veya motorlu yat kullanma ehliyetim var (denizde her türlü giderim) b+a2 ehliyetim var (karada her türlü giderim) önümüzdeki sene helikopter derslerine başlayıp uçuş brövesi mi alsam yeni motor mu alsam diye düşünüyorum herhalde uçucu brövesiyle hava da benim olacak gibi

:)

ddh

yamaha çok hava kirliliği yapıyor onun önüne geçilmesi lazım :queen:

tabi başlangıç için olanlarıda olucaktır. 250metre yüksekliğe çıkanlar , 500lükler filan.. sonra sorular. abiler yeni başlıyorum 1000lik alsam nasıl olur?? :)

haual gücü geniş bi milletiz zaten 60 lı 70 li yıllardan kalan resimlerdede 2000li yıllarda ucan arabalar vs. var:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar