Ofiste Bir Gün...

Anaaaa..:mrgreen:

Yeni gördüm valla...:cyclopsan

Yakışmış be kardeşime...:cherry:

Dizliklerde masada duruyor:bounce:..Motorcu dediğin heran halihazır olmalı..:wiinkk:

Hade kolay gele..:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Masaların arasından geçerken dizini de yere sürttür ki motorcu olduğun belli olsun.

Ben kaskı görünce MotoGp oynuyosun sandım.:mrgreen:

Fakat maşallah diyeyim.
Boy pos güzel valla.
Takım elbise yakışmış.:cat:

Fırat yakışmış vallah =)) izmirde takım elbise ile dolaşan çok choppercı var vallah sabahları işe gidiyorlar.. sen takım elbise ilemi biniyon motora yoksa iş yerındemı ustunu degısıyon :D

Kot-tişört gidip dergide değiştiriyorum üstümü. Takımla binersem mahvolur, zaten makosenlerin altı da kayıyor, ilk duruşumda yere inerim :p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İyi fikir, sahaya çıkarken bende bareti bırakıp kaskımı takayım. :)

Ne oldu Kütükcan yola çıkmamışsın? Dergi mi yetişmedi?

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hani dizlikler eldiven mont cart curt? :p Demiyor muyuz hep tam koruma diyeeee? :mrgreen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Şiştik abi, çıkamıyorum bir yere, işteyim hala. Bu gece yazlığa gitsem şanslıyım.

Sorma, ekip olarak şiştik! Ben yarın çalışıyorum, bugün bilgisayar bozuldu da erken izin alıp çıktım, evde yayıldım yatıyorum. Yarın dizüstü bilgisayarımı götürüp çalışacağım. :pr:

Sorma, ekip olarak şiştik! Ben yarın çalışıyorum, bugün bilgisayar bozuldu da erken izin alıp çıktım, evde yayıldım yatıyorum. Yarın dizüstü bilgisayarımı götürüp çalışacağım. :pr:

Bi Olcan rahat, İzmir'e varmıştır şimdi:p

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İş imkanı vardı, çalışmadı, biliyor ne hale geleceğini son rahatlıklarını yaşıyor. :)

Düşünsene İzmir Mt'nin 3. yaş kutlamalarına gittiğimizi, hepsi kafa çocuklar, eğlencenin doruklarında eğleniyoruz... Hayali bile güzel be. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar