önce kahvaltı sonra anadolu kavagı toplaşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın ben sınava gidiyom sabah 11:00 da başlıyo oyüzden gelemiyom :(
bu arada arkadaşlar ben caddebostan sahile iniyorum gelenleri beklerim...:)

aparat balıkların hızları konu olunca boru boru ötüyor, öle dövme yapmakla olmaz, adam gibi ısmarlıyacan aparatım söz ağızdan bir kere çıkar:)

bende öyle dedim abi ama karşımızda aparat var başkası dehil:queen: adam kıvırıyor yok limit yokmuş yok capon balıgı gönderecekmiş :queen: not bu arada aparat beni bulursa anladınız siz onu :bounce::queen::queen::queen:

yarın ben sınava gidiyom sabah 11:00 da başlıyo oyüzden gelemiyom :(
bu arada arkadaşlar ben caddebostan sahile iniyorum gelenleri beklerim...:)

abi sen iyimisin yarın cumartesi :bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
evet tatlım aynen ölee:cat:

gürkan abi cem abinin bişey yapacağı yok biz en iyisi onu yiyelim hem bayağı etli,yağlı ohhhgg:queen:

duymasın :queen: evet tatlım aynen öyle :queen::queen::queen::queen::queen::queen: asten duyuyormusun :queen:

üzüldüğün şeye bak biz seçeriz o kasada ödemeyi yapar ne olcak:)

adam böyle giderse ya ülkeyi terk edecek yada biraz sonra benim dükkana gelip beni vuracak :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
üzüldüğün şeye bak biz seçeriz o kasada ödemeyi yapar ne olcak:)

yok benim bi üzüntüm çok şükür ben balıgımıyer kenara çekilirim :p

evet tatlım aynen ölee:cat:
gürkan abi cem abinin bişey yapacağı yok biz en iyisi onu yiyelim hem bayağı etli,yağlı ohhhgg:queen:

yok be güzelim cem gelmiş 40 küsürüne kartlaşmıştır onun eti midemize dokunur :queen:

duymasın :queen: evet tatlım aynen öyle :queen::queen::queen::queen::queen::queen: asten duyuyormusun :queen:

adam böyle giderse ya ülkeyi terk edecek yada biraz sonra benim dükkana gelip beni vuracak :queen::queen::queen::queen:

hii aman yarabbi asdene yanlışlıkla dedim :cyclopsan
unuttum birden. sende gürkan abi hee artçının yanında olacağına yaptığına bak iice yangını körüklüyorsun saol yani::miiz::

yok benim bi üzüntüm çok şükür ben balıgımıyer kenara çekilirim :p

yok be güzelim cem gelmiş 40 küsürüne kartlaşmıştır onun eti midemize dokunur :queen:

:queen::queen::queen: harikasın:cat:

Son düzenleme:

Ben duydum da hanım duymasın asıl oyarrr. ben şimdiden saklancak yer arıyorum.
unuttum birden. sende gürkan abi hee artçının yanında olacağına yaptığına bak iice yangını körüklüyorsun saol yani::miiz::

Gürkan abinin artçısı bizim de artçımız sayılır ne olacak boşver :)

Son düzenleme:

yorum yok sen korkma ben senin kahramanın olurum ben bu lafı bi yerden hatırlıyorum da nerden :queen: yardım edin bana :queen::queen::queen:

31.08.08 de fethipaşa korusunda kahvaltı yaptıktan sonra anadolu kavagına küçük bi gezi düşünüyoruz bu haftaki gezi ön araştırma için asıl gezi haftaya senide yanımızda görmek isteriz arkadaşım :rendeer:

dediğim gibi bu hafta sadece trafiğe mekana yollara bakamk bikaç resim çekmek için gidicez bikaç arkadaş kahvaltı sonrası için tüm hazırlık :wiinkk:

akşama kadar kalkmazsan geziyi kaçırırsın :p

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NAZİK DAVETİN İÇİN
MOTORDA DAHA YENİYİM...BİR AYDIR GEZİYORUM
BEYKOZUN DIŞINA PEK ÇIKMADIM... HAFTASONLARI BAZI GURUPLARI GÖRÜYORUM... 40 YILLIK BEYKOZLUYUM SORACAK BİRŞEYLERİNİZ OLURSA BEKLERİM SAYGILARIMLA İSMİM EROL BU ARADA

Ben duydum da hanım duymasın asıl oyarrr. ben şimdiden saklancak yer arıyorum.

Gürkan abinin artçısı bizim de artçımız sayılır ne olacak boşver :)

abi sen başka birini artçı alıcanımı zannediyorsun şaka yapıyorsun heralde :queen: cadı biri bu adama anlatsın :queen::queen::queen:

yandın sen yandın o y:queen::queen::queen:enge dedihin eli maşalı bişe evi basar senin araştırır bulur o ahhhh jbit yenge nerdesin :queen::queen:

::xcrying:::baaas:: kaçıyım hemencik ortalıkdan ben o zaman

sende pazar günü görürsün gürkan abi alcam hesabını::angry2::

yok kendi cinsinden olan aparat, ona canım diyebilirsin bak:)

ahhhhhhhhhhhhh gitti güzelim aparat hayırlı olsun:queen::queen::queen::queen:

::xcrying:::baaas:: kaçıyım hemencik ortalıkdan ben o zaman

sende pazar günü görürsün gürkan abi alcam hesabını::angry2::

hıııııı mej anlaşıldı fakat genyeyi mutlaka tanıman lazım ilerde lazım olabilir :bounce::queen::queen::queen:

BEYKOZUN DIŞINA PEK ÇIKMADIM... HAFTASONLARI BAZI GURUPLARI GÖRÜYORUM... 40 YILLIK BEYKOZLUYUM SORACAK BİRŞEYLERİNİZ OLURSA BEKLERİM SAYGILARIMLA İSMİM EROL BU ARADA

kardeş yalnız dehilsin aynı yaştayız tanışırız aramıza hoş geldin :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

yazılarında küçük harf kullanırsan daha iyi olur ( forum kuralları )
peki madem acemiyim diyosun ısrar etmiycem bilinçli haraket ettiğin içinde ayrıca kutlarım erol :cat:

abi sen başka birini artçı alıcanımı zannediyorsun şaka yapıyorsun heralde :queen: cadı biri bu adama anlatsın :queen::queen::queen:

jbit anlatır ona az sonra :queen:

ahhhhhhhhhhhhh gitti güzelim aparat hayırlı olsun:queen::queen::queen::queen:

ona bişi olmaz :p

Tamamdır Siftah Yapalım Tanışmak Için
Memnun Olurum Yeni Güzel Insanlar Tanımakla ...siz bana sadece şurdayız diye söyleyin yeter...

Saygı Ve Sevgilerimle:):):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar