çok mersi hoşbulduk..
ee o zaman sende hoşgeldin:wiinkk:
mersüüü :rendeer::rendeer::rendeer:
çok mersi hoşbulduk..
ee o zaman sende hoşgeldin:wiinkk:
artcılar iyide yaşları kurtarması lazım...
eyvallah abi kontrolsüz güç güç değildir...
![]()
bu arada keşif için pazar günü anadolu kavahına gelmek istiyen olursa bekliyoruz:rendeer:
aa bakamadım hemen bakıyorum
ne keşvediyoz?
amerikayı yeniden dermişim haftaya gidecehimiz güzergahı bi tarayalım ne yeriz nerde otururuz malum pazar günü oralar kalabalık oluyo bide motorcular gelicek bizede bahane lazım :queen::queen:aparat balık ısmarlıcam falan dedi :queen::bounce::bounce:
kahfaltı içinmi ben olayı kaçırdım haftaya bildiğim kadarıyla kahvaltı var?
gelebilirseniz elbette çok seviniriz. ama keşife gelemesenizde kahvaltı için kaçarınız yok ona göre :bounce:
+1nereye kacıçaklar cadı ya aşı tuttu birbirimize bir yere kaçamazlar :bounce::bounce::bounce::bounce:
ooooo okadar sayfa okunurmu abi eziyet bana yazık bana sen süle ben anlarım![]()
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:İlla ki geliceğiz kahvaltıya bilmemkaçbin çeşit diyosun boru mu sabah ben başlarım yemeye akşam döverek kaldırırlar![]()
Selamlar Herkese ...
Ben Bu Sitede Sadece Suzuki Scootercilerin Olduğu Bölümde Devamlı Mesaj Yazdım An Dolaşırken Sizin Buluşma Organizasyonunuzu Gördüm... Bende Kanlıca Dan Başlayıp Anadolu Kavağı Sahilinde Bir Gezi Planlamıştım Ama Olmadı .... Sizin Bu Toplanma Ilk Defamı Olacak Yada Daha önce Toplandınızmı Hiç ??? Saygılarımla
kahfaltı içinmi ben olayı kaçırdım haftaya bildiğim kadarıyla kahvaltı var?
İlla ki geliceğiz kahvaltıya bilmemkaçbin çeşit diyosun boru mu sabah ben başlarım yemeye akşam döverek kaldırırlar
+1
bak şindik kardeşim haftaya gidecehimiz yere bu hafta yani 2 gün sonra biz bir kaç arkadaş gidecez bakalım bi araştıralımda ön çalışma olsun bu arada :queen:aparat balık ısmarlıcak gitmişken bide yiyelim :queen:bedavaya anladın bak dağa bişe söylemem anlamadım dersen:bounce: telefon acarsın :queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
aparatmı :queen: senmi bakalım :queen:
bedava balık yemeğe gelmek isteyen:queen:
bedava balık yemeğe gelmek isteyen:queen:
cem abi (aparat) ismarlicaksa ben gelirim:queen::queen::queen:
cem abi (aparat) ismarlicaksa ben gelirim:queen::queen::queen:
31.08.08 de fethipaşa korusunda kahvaltı yaptıktan sonra anadolu kavagına küçük bi gezi düşünüyoruz bu haftaki gezi ön araştırma için asıl gezi haftaya senide yanımızda görmek isteriz arkadaşım :rendeer:
dediğim gibi bu hafta sadece trafiğe mekana yollara bakamk bikaç resim çekmek için gidicez bikaç arkadaş kahvaltı sonrası için tüm hazırlık :wiinkk:
akşama kadar kalkmazsan geziyi kaçırırsın![]()
aparat balıkların hızları konu olunca boru boru ötüyor, öle dövme yapmakla olmaz, adam gibi ısmarlıyacan aparatım söz ağızdan bir kere çıkar![]()