kim 50 ytl ister ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar. bir arkadaşım motosikletini bana emanet ederek yurtdışına gitti. ben de hem iş sıkışıklığından hem de özel nedenlerle motoru ihmal ettim. motorun muayene vakti geldi de geçiyor, ben de işten gücten gidemiyorum. sözün kısası, motorun ruhsatını mecidiyeköyden benden , motoru levent sanayiden alacak ve muayenesini yaptıracak, sonra aynen geri bırakacak bir arkadaşa ihtiyacım var. motor xt 660 yamaha. bu iş için güvenilir ve ehliyeti olan bir arkadaş olursa sevinirim. mal emanet olduğu için alan arkadaşın kimliği ve 'motoru şu vakit aldım, muayene yaptırıp geleceğim' vb tarzı imzalı bir kağıt almam lazım. biliyorsunuz emanet malın canı 'G...dedir' derler :)) bu işi yapan arkadaş helalinden 50 ytl alır benden. :)
başvurular 1 adet mayolu boy fotoğrafı ile [email protected] ben sizi ararım

vallahi maşallah sitede daha ilk mesajın ve bizlere bu derece güveniyosun :silent: hani eski biri olsan eskilerden birinede yaptırsan eyvallah ta... bu güvenine hayretle bakmaktan başka bişi yapamıyorum :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
güven

insanlara güvenirim, şimdiye kadar hiç yanılmadım. bu sitede sakat bir adam olduğuna inanmıyorum, uzun süredir takip ediyorum

bu arada işin pazartesi yapılması lazım, yoksa ben kendim yaptıracağım bir şekilde

Son düzenleme:
o zaman sende geri alırken kağıt imzala ; geri aldım diye... Sonuçta emanet.. dediğin gibi emanetin canı......:cat:

insanlara güvenirim, şimdiye kadar hiç yanılmadım. bu sitede sakat bir adam olduğuna inanmıyorum, uzun süredir takip ediyorum

bu arada işin pazartesi yapılması lazım, yoksa ben kendim yaptıracağım bir şekilde

kardeş gerçekten katılıyorum sana.. bende şimdiye kadar bu sitede yanlış insanlarla tanışmadım... keşke istanbulda olsaydım da. o işi ben yapsaydım.. Adanadan selamlar... :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güneşli Oktay Motorla Irtibata Geçebilirsin Onlarda Yardımcı Olur 0212 655 70 70

Forumdan Uzaklaştırıldı
servislerin işi başından aşkın, pek ilgilenmiyorlar. bir de madem para vereceğim siteden birinin işine yarasın

Herşey iyi düzelde mayolu foto işi bozdu :D Mayo yerine paçalı donla çekilmiş fotoda olabilirmi acaba :)

müthiş ya :)) vercen adamla motorun bi fotosunu çektir siteye koy bari madem gerçek böyle bişi :p

Arkadaşım seni kınıyorum motor senin arkadaşının ve sen o motorun muayenesini yaptırmak için forumdan arkadaşlara sölüyorsun.İşin varsa bırak trafiğede çıkma daha sonra yaptırırsın.O 50 ytl 'ide muayene parasına kaT cezasını ödersin.Dediğin gibi emanet malin canı g... derler bu lafı dedikten sonra daha motoru başkasına vermek için kimlik cart curt o motoruçalmak istiyen adama ne kimlik söker nede noterden imzalı kağıt anlaşma vs :)

ben ona binmek için 50 ytl veririm:queen::queen:
motoru test etmek isteyenler için büyük fırsat:queen:

Arkadaşım seni kınıyorum motor senin arkadaşının ve sen o motorun muayenesini yaptırmak için forumdan arkadaşlara sölüyorsun.İşin varsa bırak trafiğede çıkma daha sonra yaptırırsın.O 50 ytl 'ide muayene parasına kaT cezasını ödersin.Dediğin gibi emanet malin canı g... derler bu lafı dedikten sonra daha motoru başkasına vermek için kimlik cart curt o motoruçalmak istiyen adama ne kimlik söker nede noterden imzalı kağıt anlaşma vs :)
kısment katılıyorum ve bu parayada kimsenin o motorla riske gireceğinide zannetmiyorum ne olur ne olmaz ve + motor senin değil sonuçta götürmek isteyenler bile riske giremiyorken sen nasıl arkadaşının motoruyla riske girebiliyorsun hayret doğrusu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dalga Geçiyor Sizde Yutuyosunuz............ Yönetim Nerde??

Ben Sana 50 Milyon fazLa veriyimde Siteden üyeliğini iptal et, millet uğraştırma böle boş beleş msjlarla..

Forumdan Uzaklaştırıldı
böyle 'yutuyorsunuz'felan çocuk gibi laykat konuşabileceğini kim söledi sana biz versin motoru alalım 50 lirayı demiyoruz zaten akıl veriyoruz arkadaşa!

SANAMI SORACAM NASIL KONUŞACAĞIMI AKILLIOL

Siper alin savas cikiyor ! :)

Halledilmesi gereken isler icin aramizda rakamlarin telaffuz edilmis olmasini sevmedim lakin konuyu acan arkadasimizin art niyetli oldugunu dusunmuyorum.

Sormus yapan varsa iletisime gecsinler o kadar

:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben Sana 50 Milyon fazLa veriyimde Siteden üyeliğini iptal et, millet uğraştırma böle boş beleş msjlarla..

arkadaşlar, herkesten özür diliyorum. ben bu siteyi yanlış tanımışım. adım önemli değil, doktorum, daha önceden vermiş olduğum mailden ulaşan olursa gelsin mecidiyeköyde muayenehanemde bir çay ısmarlarım, bana inanmayanın da canı sağolsun. Kusura bakmayın değerli zamanınızı aldım, site yönetimi de lütfen bu konuyu iptal etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar