MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

Tuncerim hoş geldin sefalar getirdin . İyi hoş da neden haberim yok benim kulak burun boğaz mı yapmamı istiyorsun.::angry2:: Benim telefonum denizde boğuldu o yüzden dostlarımı arıyamıyorum lütfen özelden telefon numaralarınızı yazarsanız mutlu olurum .::sos:: bu beni seven herkes için geçerlidir.

benim numaram 0533 2131829

sayılı gün kaldı saatler işliyor depoları doldurun bakımları yapın hayal kurmaya başlayın kızgın kumlardan serin sulara az kaldı :cherry:

Sizlerle birlikte olmayı çok isterdim uzun aradan sonra fakat cuma aksamı Ankara'ya gidiyorum.Tüm katılımcılara iyi eğlenceler diliyorum.....

Geziye katılacak herkese iyi yolculuklar
Bir başka MT İzmir kutlamasında görüşmek üzere , cumartesi sabahı Sezi İzmire geliyor
Bizde kuşadasında olacagız bakarsınız size sürpriz yaparız hem Tuncer kardeşimi hemde uzun süredir göremedigimiz dostlarımızı görmüş oluruz

Herşey gönlünüzce olsun ; kutlamayı organize edenlere teşekkürler
haydi bakalım Mt izmire yakışır fotolar bekliyoruz,kazasız belasız gidin gelin,yolunuz ve farınız acık olsun :wiinkk: :rendeer:

sessizco

gel 23 gel .

artık 5.nci sayfayı geçen topağımızda derleme toplama çalışmaları başlaması iyi olacak galiba,
forrap fırsat bulup girdikçe listeyi ilk msja taşıyacaktır,
pazartesiden önce parantez olasılıklarının netleştirilmesi ümidiyle,
değiştirilmesi gereken birşeyler olursa bildirirseniz sevinirim.

listeye başlamadan önce bi şarkı söölemek istiyorum MT İZMİRE
Hepimizzz birr fidanınn güller açan dalıyızzz,
sen benimle ben seninle bu forumda yaşamalıyızzz.
(yıldönümü ilhamı geldi beste yaptım bize) :)

KATILIM LİSTESİ :

1 – güreli + 1
2 – forrap
3 – hızlıcesi2
4 – karmacoma
5 – Wallace
6 – chatkut + bir böcek
7 – Arapkadri (zeytinli rock festten dönebilirse)
8 – olcan138 (büyük bir aksilik çıkmaz ise)
9 – gittardando (kaçma planları tamam gibi)
10 – sahinbirinci
11 – Özer + bir racecat
12 – captain1580
14 – VaScO1925 (bi aksilik olmazsa orda olmak ister insallah)
15 – memoli35
16 – ViPeR75 (İzinden dönmüş olacağını tahmin ediyor, bir aksilik olmadığı sürece mumları üflemek için aramızda olmayı diliyor)
17 – okram +? (orda olmayı umuyor , çalışmalara başlaması lazım)
18 – oguz çatal (ya nasip diyor)
19 - BHTYR_VFR
20 – I-BEN ( kısmetse yıldönümünde görüşmek üzere)
21 – uglychild (yoğun istek olursa gelebilirmiş miş guetta CEO su, gelecen tabee)
22 – lodos +manisa (gitsekmi acaba sorusunu kendine soruyor),(Manisasız yıldönümümü kutlanırmış)
23 - Havran Motor Dostları (5-7 kişi) :cat:
24 - APV41 +5
25-sessizco

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Tüh ..Tam da adımı listeye yazdırıcaktım..:p Neyse o zaman ben de bir başka geziye katılırım, napalım.. Hepinize iyi eğlenceler..Düşman çatlatın emi..:)
Kampanya doldu... Geç kaldın...:queen::queen: Hem sen bodrumda diilmsin naapıcan güzelçamlı yı...:wiinkk::wiinkk::wiinkk:

Ulen mustafa allah iyiliğini versin, Yazı uslubuna ne güldüm yaaaa hahhaahahahaaaaa:queen::queen::queen:

uleynn ahmet ben zamanında azmı güldüm leman köşe yazısı gibi msjlarına, bu da onların diyeti olsun o zaman, gülmekten karnın ağırmıştır inşallah :p:queen:

ya peki havuz varmıdır acep bu süper otelde

oğuz abi ne edecen havuzu, iskeleden atlayıp ufuk çizgisine bakmadıktan ve su yutmadıktan soora hiç bi farkı yok :) hem önemli olan niyettir, havuz niyetine atlarız denize :mrgreen:

Tüh ..Tam da adımı listeye yazdırıcaktım..:p Neyse o zaman ben de bir başka geziye katılırım, napalım.. Hepinize iyi eğlenceler..Düşman çatlatın emi..:)

bu gün pek gıcık gördüm seni ceyzademiz, geç kalmış mış, 17 ağustos tarihli mazaret dilekçen elimde yayınlarım bak :p
olsun senin kardelen gibi yılda bi kaç tane topikleri süsleyen msjlarından biri bu topiğe nasip olması da şereftir, kaça geldin 50 mi oldun, nice 51 hatta 52 lere.

allah seni davul etmesin hemi sami,
bi önceki sayfada kesin katılım listesindeki 19.ncu sıradaki sessizco sen oluyon :cherry::cat:

Ulen mustafa allah iyiliğini versin, Yazı uslubuna ne güldüm yaaaa hahhaahahahaaaaa:queen::queen::queen:

uleynn ahmet ben zamanında azmı güldüm leman köşe yazısı gibi msjlarına, bu da onların diyeti olsun o zaman, gülmekten karnın ağırmıştır inşallah :p:queen:

ya peki havuz varmıdır acep bu süper otelde

oğuz abi ne edecen havuzu, iskeleden atlayıp ufuk çizgisine bakmadıktan ve su yutmadıktan soora hiç bi farkı yok :) hem önemli olan niyettir, havuz niyetine atlarız denize :mrgreen:

bu gün pek gıcık gördüm seni ceyzademiz, geç kalmış mış, 17 ağustos tarihli mazaret dilekçen elimde yayınlarım bak :p
olsun senin kardelen gibi yılda bi kaç tane topikleri süsleyen msjlarından biri bu topiğe nasip olması da şereftir, kaça geldin 50 mi oldun, nice 51 hatta 52 lere.

allah seni davul etmesin hemi sami,
bi önceki sayfada kesin katılım listesindeki 19.ncu sıradaki sessizco sen oluyon :cherry::cat:

motorum bozuk :( arabam uzakta :( bu buluuşmada aranızda olmak isterdim ama ne yazıkki olamıcam galiba..............

Super Moderator
İzmir'im merhaba..:)
Ehliyet, bankamatik kartları, öğrenci kimliği kaybı veya çalınmasıyla 1-2 gün iyice keyifsiz, dertli, stresli geçti..Ciddi ciddi gelmemeyi bile düşünürken bütün şanssızlıklara nanik yaparak bu akşam, yarın gece için Kuşadası biletimi aldım..:cat:
Bütün olanların acısını çıkarmaya da geliyorum yani aynı zamanda:p

Görüşmek üzere...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
havrandaki dostlar için yer bulunmaması gibi bir durum söz konusu olamaz gerekirse fedakarlık yapar birlikte yatarız siz gelin :cat: o kadar yoldan sonra açıkta kalmazsınız :rendeer:

Ben senle yatmam........ :queen::queen::queen::queen:

günaydınnnnnnnnn mt . geri sayımda son gün :p

hazırmıyızzz :queen::queen::queen:

Hadi Bakalım MT İzmir iyi Eğlenmeler Kuşadasına gitmiştim Milli Parkıda Güzel..

Resimleri Bekliozz........ :cat: iyi Gezmeler....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar