MT İZMİR 3.ncü yıldönümü kutlamasına tüm MT davetlidir. 23-24 Ağustos 08 kuşadası

eee o bizim gittardandomuz. Doların en güzeli do minörlerin en romantiği mi minörlerin en sertidir.

kardeşim canım çekti be şimdi. gene mi gelsem acep?

Wallace sen bekle biz kopup geleceğiz ha gayret diyoruz gece 4 de dönebildim 60km yolu resimleri birazdan koyarım o zaman kesin gelirsin :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim +1'im olabilir, yalnız birkaç küçük ayrıntı var, bu konuda olaya hakim bir arkadaşla görüşmek isterim...

Karmacoma?

Wallace sen bekle biz kopup geleceğiz ha gayret diyoruz gece 4 de dönebildim 60km yolu resimleri birazdan koyarım o zaman kesin gelirsin :D

hadi bakalım kazasız belasız gelinde gerisi kolay:cat: alimin ve senin yüzünü resimden de olsa görmek güzel.

Gittardando o davulu al gel de ramazanda para toplayıp motorları yenileyelim:queen::queen:

Şahiiiinnn! Allah davul etsin seni.... Bi gitarlı fotoğraf koysaydın ya....:queen:

Adımız davuldando'ya çıkacak... Zaten göbek de o aşamalarda seyrediyor... :queen:

Wallace;

Abe durduğun kabayat, gel abi gel....

Figoyu da al gel abi... Burada Alex var, Çin Aslanı dedikleri cins... Çin Min idare edecez artık :)

wallace benide gitar çalacağım diye çağırdı gitar çalmayacak mısın ali dedim kem küm etti davula daha yatkın bünyem var diyip kaynattı arada:queen:

şaka bir yana koyayım hitarlı resim yoksa izmire kadar yol arkdaşım :cherry:

Figoyu da al gel abi... Burada Alex var, Çin Aslanı dedikleri cins... Çin Min idare edecez artık :)

Kardeşim ismi sakat alex. futbol takımı mı kuracaz bende figo sende alex ronaldo nerde?

wallace benide gitar çalacağım diye çağırdı gitar çalmayacak mısın ali dedim kem küm etti davula daha yatkın bünyem var diyip kaynattı arada:queen:

şaka bir yana koyayım hitarlı resim yoksa izmire kadar yol arkdaşım :cherry:

Zaten Davuldandomun gelişen bünyesi harbidende davula daha yatkın

Abi burada alternatif var ama Figo'ya yazık... Köpeğin adı KUBAR Kangal-Kurt kırması, boyu eşeğe, tüyleri koyuna yakın birşey...:queen::queen:

Biraz da deli...

zaten bizi bi akıllı bulmaz ki kardeşim:queen::queen: nerde görülmüş akıllının bulduğu dişimi kıracam bak bi gün:queen::queen:

ahmetcim öğrencilik zor zanaat, gelebilirsen çok iyi olacak ama çıkmadık candan ümit kesilmez diyelimmi, mesela yarın mısırdaki dedenden miras haberi alsan gelmeecenmi hem ybr ile veda gezisi olur

Alıntı Karmacomaalak ...alıntı yapamadım da :D

Dededen miras kalmaz bu saatten sonra 2 dedeyi de kaybettik ALLAH Rahmet Eylesin... Pazartesi sınavım var, bitirme sınavı,geçersem okul bitecek. O nedenle önemli bir sınav. Daha 2 sene burdayım:D Yaparız güzellikler,dahil oluruz o zaman :rendeer::rendeer::rendeer:

KARMACOMA bugün havranlı motor dostlarından ibrahim hocayla konuştuk. sayılarında bir artma söz konusuymuş. haberiniz olsun.

ok. yarın havran motor dostlarından kesin bir sayı almadan zaten liste kapanmayacaktı, pazartesi akşamı otele sayı verene kadar her türlü artışta sorun olmaz, her şekilde havran motor dostlarını ağırlayıp onlara mahçup olmayız inşallah.

Arkadaşlar benim +1'im olabilir, yalnız birkaç küçük ayrıntı var, bu konuda olaya hakim bir arkadaşla görüşmek isterim...

Karmacoma?

buyrun benim,
alimcim msn, gsm, pm, öm, sms, güvercin, duman, telepati seç beğen
senin ayrıntılarını çözmeyeceğiz de kiminkini çözecez :cat:

yarın bilgisayar başında olmasam bile cebimde katılım listesi ile gezeceğim
özel durumlarını belirtmek isteyenler, parantez içi açıklamaları kaldırıp katılımlarını kesinleştirecekler, +larını arttırıp azaltacaklar v.b durumlar için bana 532 635 11 57 (sıfır beşyüzotuziki altıyüzotuzbeş onbir elliyedi) den ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:
KARMAÇOMA kardeşimin isteği üzerine organizasyonun son düzenlemeleri yapılmıştır PAZARTESİ saat 22 00 dan sonra yapılacak BAŞvurular tarafımıza değil SERT bir duvara yapılması gerekmektedir :pr::pr::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KARMAÇOMA kardeşimin isteği üzerine organizasyonun son düzenlemeleri yapılmıştır PAZARTESİ saat 22 00 dan sonra yapılacak BAŞvurular tarafımıza değil SERT bir duvara yapılması gerekmektedir :pr::pr::queen:

:queen::queen::queen::queen: iyi eğlenceler....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel bir organizasyon olacak... Herşeyi 4 X 4 lük düşünerek yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...:rendeer:

İskelede bağlı duran My Way ı satın alabilirim her an....:)

Günaydın izmir'imin güzel MT sakinleri:rendeer:
iyi bir hafta ve bol bol sağlık ile kazanç hepinizede.....

Eeee....şafak 5 ve geri sayım başladı:queen:

Şahiiiinnn! Allah davul etsin seni.... Bi gitarlı fotoğraf koysaydın ya....:queen:

Adımız davuldando'ya çıkacak... Zaten göbek de o aşamalarda seyrediyor... :queen:

Wallace;

Abe durduğun kabayat, gel abi gel....

Eeeevet sana davulda çok ama çok yakışmış:wiinkk:
Sana bundan böyle Davuldando dene davul oğul:mrgreen:

Şahinde parlıyor hani gözlerim kamaştı yau:bounce:

Son düzenleme:

ayağına sağlık cengiz abi sanırım otelle görüşüp son rütuşlarıda yapmışsın, artık bize atlayıp motorlarımıza gezinin tadını çıkarmak kalacak:bounce::cat:

Üyelik tarihi "5/7 sen aaçta portakaldın" tarihine gelir....:queen: :queen: :queen: :p

vay vaaay okramım marko abim kıdem mi koyuyon şimdi sen :queen: kaçırmışım ben şans üyeliğini, tevellüt'üm yetmiyo napalım :bounce:

GÜNCEL KATILIM LİSTESİ :

1 – güreli + 1
2 – forrap
3 – hızlıcesi2
4 – karmacoma
5 – chatkut + bir böcek
6 – Arapkadri (zeytinli rock festten dönebilirse)
7 – olcan138
8 – gittardando
9 – sahinbirinci
10 – Özer + bir racecat
11 – captain1580
12 – VaScO1925 (bi aksilik olmazsa orda olmak ister insallah)
13 – memoli35
14 – ViPeR75 +1
15 – orkam + 1
16 – oguz çatal + 2
17 - BHTYR_VFR
18 – I-BEN ( kısmetse yıldönümünde görüşmek üzere)
19 – uglychild +0 veya +1 veya +2
20 – lodos +manisa (gelme arzusu üst seviyede plan yapıyor),(Manisasız yıldönümümü kutlanırmış)
21 - Havran Motor Dostları (5-7 kişi)
22 - APV41 +5
23 - sessizco

esrarengiz katılmcı bildiğimiz wallace imiş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar