hayır kullanamaz!!!
evet magandayım!!!
hayır kullanamaz!!!
peki ben ışıklarda motosikletimle dururlen, arabasının camından bana bakan hatunlara ne demeli?
onlar uzun burun ayakkabı yada ense kökü uzun olmuyolar:cherry:
trahtörrrr![]()
hayır kullanamaz!!!
peki ben ışıklarda motosikletimle dururlen, arabasının camından bana bakan hatunlara ne demeli?
onlar uzun burun ayakkabı yada ense kökü uzun olmuyolar:cherry:
trahtörrrr![]()
katalog gönderde saçımızı başımızı o şekil yapalım abi. jawayıda sevmiyosun galiba. ne alsınlar jawası olanlar? bi yardım ediwer.
niye bayanların ense kökü uzun işte,sivri burunda giyiyorlar:queen::queen:
adanda itiraf.comevet magandayım!!!
huylu huyundan vazegçmez..
hayırrr kullanamazzz!!!
Çocukluğuna inmek lazım..
yok jawa sevilmezmi çocukluğumuzun hayaliydi,18 19 yaşlarında jAwa MZ tek idealimizdi,beni zan altında bırakma ben saça sakala giyime kuşama önem veren biri değilim,herkesi severim Yaradandan ötürü,arkana bi bayan al ve trafiğe çık ozaman anlatmak istediğimi anlarsın,tabi bu yaşadığın şehrede bağlı
sne şimdi bayanlara magandamı diyosun, vallah kavga sebebi :mrgreen:
valla günün birinde ben bi bayanın arabasına bindim arabadan soğudum,nasıl kullanıyor öyle,direksiyon nedir bilmiyordu el freni ile dönüyordu :queen::queen:
HAdi İndin diyelim çIkamazsan:cherry::queen:
daha iyi kalsın orda işte:queen::queen::queen:
tamam abi, kusurumuza bakma, sende haklısın.
ama bu topikin benzeri bişeyler wardı zaten. polemik olsun diyemi açıyolar? gitarist zaten konu açma işini seriye bağlamış.
polemikle işimiz olmaz bizim,diğer insanlardan farkımız olsun:cat:
tamam kullanıyosunda, ne düşünüyosun demiş adam. ben söyleyim senin yerine. alemlerde şekil yapma derdi yoksa motorcu motorcudur. hatun kişiler daha dikkatli bazı konularda er kişilerden, kolay kolay gaza gelmezler, motor kullanan biri için iyi bi özellik. ufak tefek artılarıda eksileride war.
bi daha dünyaya gelince ne olmak istersin deseler, esmer, uzun saçlı, çatık kaşlı bi hatunun motosikleti olmak isterim derim. ewet, bunu derim:bounce:
sne şimdi bayanlara magandamı diyosun, vallah kavga sebebi :mrgreen:
valla günün birinde ben bi bayanın arabasına bindim arabadan soğudum,nasıl kullanıyor öyle,direksiyon nedir bilmiyordu el freni ile dönüyordu :queen::queen:
daha iyi kalsın orda işte:queen::queen::queen:
polemikle işimiz olmaz bizim,diğer insanlardan farkımız olsun:cat:
AMA HER BAYAN AYNI ŞEKİLDE KULLANICAK DEĞİL YA EVET KABUL TRAFİĞİ REZİL EDEN DE ÇOK AMA ÇOK GÜZEL KULLANAN BAYAN DA ÇOK OYÜZDEN GENELLEME YAPMAK YANLIŞ OLUR