kadınlar motosiklet kullanamaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayanların motsiklet kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz?[/I:pale:]

Nolmuş ki? Ben kullanıyorum..

tamam kullanıyosunda, ne düşünüyosun demiş adam. ben söyleyim senin yerine. alemlerde şekil yapma derdi yoksa motorcu motorcudur. hatun kişiler daha dikkatli bazı konularda er kişilerden, kolay kolay gaza gelmezler, motor kullanan biri için iyi bi özellik. ufak tefek artılarıda eksileride war.
bi daha dünyaya gelince ne olmak istersin deseler, esmer, uzun saçlı, çatık kaşlı bi hatunun motosikleti olmak isterim derim. ewet, bunu derim:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
öncelikle piyasadaki rambo atletli,ensesi uzun saçlı sivri burun ayakkabılı,bağrı açık tipte altlarında kuyruğu havaya bakan eksozu açık jawalıların,yani kısacası magandaların neslinin bitmesi lazımki bu TÜRKİYE şartlarında zor görünüyor,ondan sonra uzaylı görmüş gibi bakan tiplerin bitmesi lazım,ondan sonra ışıkta dururken arabayla yanına gelip müziğin sesini açan tipleri bitmesi lazım v.s v.s ........... ondan sonra bayanlar kullanabilir bence çokta güzel olur, ama malesef bir bayanın bırak motosiklet kullanmasını arkana kızkardeşini sevgilini herhangi bir bayanı bindirsen MAGANDA kardeşlerim gel beni öldür dercesine bakıyor. böyle aşağılık namussuzluğun dizboyu olduğu bi ülkede bayan nasıl motosiklet kullansın söyle bakim???

neden kullanmasın hi :p ben motor kullanan bayanlardan daha çok hoşlanırım:joker:

öncelikle piyasadaki rambo atletli,ensesi uzun saçlı sivri burun ayakkabılı,bağrı açık tipte altlarında kuyruğu havaya bakan eksozu açık jawalıların,yani kısacası magandaların neslinin bitmesi lazımki bu TÜRKİYE şartlarında zor görünüyor,ondan sonra uzaylı görmüş gibi bakan tiplerin bitmesi lazım,ondan sonra ışıkta dururken arabayla yanına gelip müziğin sesini açan tipleri bitmesi lazım v.s v.s ........... ondan sonra bayanlar kullanabilir bence çokta güzel olur, ama malesef bir bayanın bırak motosiklet kullanmasını arkana kızkardeşini sevgilini herhangi bir bayanı bindirsen MAGANDA kardeşlerim gel beni öldür dercesine bakıyor. böyle aşağılık namussuzluğun dizboyu olduğu bi ülkede bayan nasıl motosiklet kullansın söyle bakim???

maganda tanımını daha dikkatli yapalım. herkes tek tip giyinmek ve görünmek zorunda değil, farklı görünenide maganda diye yargılamak haksızlık. hawa sıcak, ondan açıyoz bağrımızı :bounce:

GKN

sen bence sitede araştır bu konuda bol miktarda tartışmaya girildi..
damarlarında mu hastalığı taşıyan herkes motosiklet kullanabilir.. kadın erkek, amca,teyze, dede, annane
, kayınço, bacanak, enişte... herkes..

Hayırr Kullanamaz..

sen nasıl kullanıyosun :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bunlar çok güzel işte. ama magandalara yem etmeyiz kendimizi.oramızı buramızı açıp motora binecek degiliz ya. cevaplarınız için teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
maganda tanımını daha dikkatli yapalım. herkes tek tip giyinmek ve görünmek zorunda değil, farklı görünenide maganda diye yargılamak haksızlık. hawa sıcak, ondan açıyoz bağrımızı :bounce:

kimse üstüne alınmasın,bağrı açıklar maganda demedim anlayarak okunursA yazdıklarım sevinirim,geçen sene bu olaydan dolayı 3 motorluyu vurdu adamın biri hepside motor üzerindeydi seyir halindelerdi.insanlar kendine çekidüzen vermeli,

hayır kullanamaz!!!!

BEN magandayım mesela, loft denen arkadaşı gördüğüm yerde etrafında çember çizicem (filmlerdeki kötü sahnelerden esinlenerek) egzos dumanına boğup uzaklaşıcam, görücek kadınların motosiklet kullanıp kullanamadıını.

BEN magandayım mesela, loft denen arkadaşı gördüğüm yerde etrafında çember çizicem (filmlerdeki kötü sahnelerden esinlenerek) egzos dumanına boğup uzaklaşıcam, görücek kadınların motosiklet kullanıp kullanamadıını.

hayır kullanamaz!!!

kimse üstüne alınmasın,bağrı açıklar maganda demedim anlayarak okunursA yazdıklarım sevinirim,geçen sene bu olaydan dolayı 3 motorluyu vurdu adamın biri hepside motor üzerindeydi seyir halindelerdi.insanlar kendine çekidüzen vermeli,

katalog gönderde saçımızı başımızı o şekil yapalım abi. jawayıda sevmiyosun galiba. ne alsınlar jawası olanlar? bi yardım ediwer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar