Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayanların motsiklet kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz?[/I
ale:]
Nolmuş ki? Ben kullanıyorum..
öncelikle piyasadaki rambo atletli,ensesi uzun saçlı sivri burun ayakkabılı,bağrı açık tipte altlarında kuyruğu havaya bakan eksozu açık jawalıların,yani kısacası magandaların neslinin bitmesi lazımki bu TÜRKİYE şartlarında zor görünüyor,ondan sonra uzaylı görmüş gibi bakan tiplerin bitmesi lazım,ondan sonra ışıkta dururken arabayla yanına gelip müziğin sesini açan tipleri bitmesi lazım v.s v.s ........... ondan sonra bayanlar kullanabilir bence çokta güzel olur, ama malesef bir bayanın bırak motosiklet kullanmasını arkana kızkardeşini sevgilini herhangi bir bayanı bindirsen MAGANDA kardeşlerim gel beni öldür dercesine bakıyor. böyle aşağılık namussuzluğun dizboyu olduğu bi ülkede bayan nasıl motosiklet kullansın söyle bakim???
Hayırr Kullanamaz..
maganda tanımını daha dikkatli yapalım. herkes tek tip giyinmek ve görünmek zorunda değil, farklı görünenide maganda diye yargılamak haksızlık. hawa sıcak, ondan açıyoz bağrımızı :bounce:
hayır kullanamaz!!!!
hayır kullanamaz!!!
hayır kullanamaz!!!!
BEN magandayım mesela, loft denen arkadaşı gördüğüm yerde etrafında çember çizicem (filmlerdeki kötü sahnelerden esinlenerek) egzos dumanına boğup uzaklaşıcam, görücek kadınların motosiklet kullanıp kullanamadıını.
niye kullanamazmış abicim ?:silent:
kimse üstüne alınmasın,bağrı açıklar maganda demedim anlayarak okunursA yazdıklarım sevinirim,geçen sene bu olaydan dolayı 3 motorluyu vurdu adamın biri hepside motor üzerindeydi seyir halindelerdi.insanlar kendine çekidüzen vermeli,