kadınlar motosiklet kullanamaz mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki ben ışıklarda motosikletimle dururlen, arabasının camından bana bakan hatunlara ne demeli?
onlar uzun burun ayakkabı yada ense kökü uzun olmuyolar:cherry:

trahtörrrr :p

niye bayanların ense kökü uzun işte,sivri burunda giyiyorlar:queen::queen:

motor hakimiyeti iyise birde trafik kurallarına uyuyorsa fark etmez kullanmalı

son iki yıldır bayan motor kullanıcılarında artış var hele scooterda çevremde raslıyorum ve normal karşılıyorum birde kendilerine ait bir sürüş tarzları oluyor benim dikkat ettiğim kadarıyla

Forumdan Uzaklaştırıldı
katalog gönderde saçımızı başımızı o şekil yapalım abi. jawayıda sevmiyosun galiba. ne alsınlar jawası olanlar? bi yardım ediwer.

yok jawa sevilmezmi çocukluğumuzun hayaliydi,18 19 yaşlarında jAwa MZ tek idealimizdi,beni zan altında bırakma ben saça sakala giyime kuşama önem veren biri değilim,herkesi severim Yaradandan ötürü,arkana bi bayan al ve trafiğe çık ozaman anlatmak istediğimi anlarsın,tabi bu yaşadığın şehrede bağlı

yok jawa sevilmezmi çocukluğumuzun hayaliydi,18 19 yaşlarında jAwa MZ tek idealimizdi,beni zan altında bırakma ben saça sakala giyime kuşama önem veren biri değilim,herkesi severim Yaradandan ötürü,arkana bi bayan al ve trafiğe çık ozaman anlatmak istediğimi anlarsın,tabi bu yaşadığın şehrede bağlı

tamam abi, kusurumuza bakma, sende haklısın.
ama bu topikin benzeri bişeyler wardı zaten. polemik olsun diyemi açıyolar? gitarist zaten konu açma işini seriye bağlamış.

çokta güzel kullanıyorlar ben çok gördüm evet bayanların kullanması çok dikkat çekiyor ama daha dikkatli yavaş kullanıyorlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
sne şimdi bayanlara magandamı diyosun, vallah kavga sebebi :mrgreen:

valla günün birinde ben bi bayanın arabasına bindim arabadan soğudum,nasıl kullanıyor öyle,direksiyon nedir bilmiyordu el freni ile dönüyordu :queen::queen:

HAdi İndin diyelim çIkamazsan :p:cherry::queen:

daha iyi kalsın orda işte:queen::queen::queen:

tamam abi, kusurumuza bakma, sende haklısın.
ama bu topikin benzeri bişeyler wardı zaten. polemik olsun diyemi açıyolar? gitarist zaten konu açma işini seriye bağlamış.

polemikle işimiz olmaz bizim,diğer insanlardan farkımız olsun:cat:

Son düzenleme:
tamam kullanıyosunda, ne düşünüyosun demiş adam. ben söyleyim senin yerine. alemlerde şekil yapma derdi yoksa motorcu motorcudur. hatun kişiler daha dikkatli bazı konularda er kişilerden, kolay kolay gaza gelmezler, motor kullanan biri için iyi bi özellik. ufak tefek artılarıda eksileride war.
bi daha dünyaya gelince ne olmak istersin deseler, esmer, uzun saçlı, çatık kaşlı bi hatunun motosikleti olmak isterim derim. ewet, bunu derim:bounce:

:pr: Hayır yani ben şimdiye kadar hiçbir başlık görmedim. Erkelerin motor kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz diye? Olağanüstü olan ne bunda.. Bence biz kendimiz abartıyoruz yaptığımız işi. Yani sıradan aslında. Bir erkek için ne kadar doğalsa motor kullanmak bir bayan için de ok adar doğal :bounce:

dml

sne şimdi bayanlara magandamı diyosun, vallah kavga sebebi :mrgreen:

valla günün birinde ben bi bayanın arabasına bindim arabadan soğudum,nasıl kullanıyor öyle,direksiyon nedir bilmiyordu el freni ile dönüyordu :queen::queen:

daha iyi kalsın orda işte:queen::queen::queen:

polemikle işimiz olmaz bizim,diğer insanlardan farkımız olsun:cat:

AMA HER BAYAN AYNI ŞEKİLDE KULLANICAK DEĞİL YA EVET KABUL TRAFİĞİ REZİL EDEN DE ÇOK AMA ÇOK GÜZEL KULLANAN BAYAN DA ÇOK OYÜZDEN GENELLEME YAPMAK YANLIŞ OLUR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar