[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

yaw travian mı
1,5 sene evvel oynuyordum ki iş yerinde işi bırakıp oyuna saran biri olmuştum, durumun kötüye gittiini farkettiimde süper büyümüş köy ve yanköylerimi satılığa çıkarıp oyunuma son vermiş ve birdaha böyle strateji oyunlarına bulaşmamaya gayret göstermiştim. ama o günlerin çok zevkli geçtiğini de yok sayamam. hayde romalılar coşun bakiim :D

yaw travian mı
1,5 sene evvel oynuyordum ki iş yerinde işi bırakıp oyuna saran biri olmuştum, durumun kötüye gittiini farkettiimde süper büyümüş köy ve yanköylerimi satılığa çıkarıp oyunuma son vermiş ve birdaha böyle strateji oyunlarına bulaşmamaya gayret göstermiştim. ama o günlerin çok zevkli geçtiğini de yok sayamam. hayde romalılar coşun bakiim :D

bu oyundadamı reel para dönüyo , desene yaşattık o zaman :queen::queen:

esp

ödev 19'da ekonomiyimi seçeyim yoksa askerimi ?
bilen biri cvp yazsın hemen :)

Valla ben asker yaptım cermensen kesın asker yap zaten de seçım senın :) Zaten hıç bışı deıştırmıo ya bırınde pazarı önce kuruon bırınde kışlayı :cherry:

Valla ben bırakmak zorunda olmayan kımsenın hesabını satcaanı düşünmüyorum :p

Şu an s8 de hesap açan herkesin birlik daveti mevcut.Olurda elçilik kurabilirseniz bekleriz :p

Hocam naptın yaa :p Daha yenı ısındıydık şöle bı nüfuslar 5000ı bulsun o zaman ayrılmak çok zor oluyo oyundan :mrgreen:

ticaret adamıyım ben :p

az sonra SSC Birliği'ni kuracam sizin birliğe dalacam :p

tehdit edeceğine elçilik kurmayı becerde birliğe gel sonra saldırırsın :p
Forum kurdum birliğe.. Mod alımı var yetiş :p

Son düzenleme:

esp

Abı eet oyunda tıcaretı bılmeyenlerı pazarda cıddı boyutta kekleyebılıosunuz aklınızda bulunsun :p

senin köyün koordinatı nedir?

Koordınata ne hacet kı ıstatıstık bölümünde altta solda ısım hanesı war oraya tequ yazıos tüm heybetıyle karşımıza gelıo kendısı :cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar