elçilik kur birliğe alayım seni
kalyo hoşgeldin annem sende![]()
tequ abicim bi el atsan bana ne elçiliği ne birliği asker masker yok bende bi poh çıkaramıyom 8 tane odur var 15 tuğla var 8 demir var 3 de tahıl var
bide bu plusa para mı ödüyoz ki
elçilik kur birliğe alayım seni
kalyo hoşgeldin annem sende![]()
salla 10 u gel 8 eYahu keşke bu mesajı 1 hafta önce okusaydım2 yıl kadar önce başlamıştım travıana o zaman 3 server vardı tabı :mrgreen: Ben s1 ı oyun kapandığında 1165ıncı olarak bıtırmıştım ordakı ısmım de esp dı. Sora araya öss gırdı farklı serverlarda 4 hesabım vardı hepsını kapattım maalesef
Ama hafta ıçınde öss sonuçları bekledığım gıbı gelınce hemen s10a kaydoldum yenı server dıye eğer orda oynayan varsa ırtıbata geçelım :mrgreen: Yoksa da ben önümüzdekı hafta ıçı s8e de bı hesap açarım hepınıze kolay gelsın
![]()
neye el atim olumtequ abicim bi el atsan bana ne elçiliği ne birliği asker masker yok bende bi poh çıkaramıyom 8 tane odur var 15 tuğla var 8 demir var 3 de tahıl var
mali abi kurdun mu birliği giriyo muyum bende![]()
Güneydoğu .
Anaaa bnm nıck başka bırıne verılmış :silent: bnde esp7 yapsam fark yapmaz dımı sızde tanıdık gelır :mrgreen:
Abı hafta ıçı ddm yanlız dayanamadım hemen açtm hesabı bı haftaya neler olur oyunda :mrgreen: hepınızın nıcklerı aynı dımı ırtıbata geçelm![]()
ya bu şekilde irtibat zor.Oyunu bilen adamsın zaten..kayıt ismini söle bana sana birlik daveti yollayayım,elçilik kurunca kabul eder,bizimle irtibata geçersin![]()
Banada yolla bi zahmet , ne işe yaradığını bilmiyom ama iyi bişeydir herhalde :queen::queen: