[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

esp

Yahu keşke bu mesajı 1 hafta önce okusaydım :) 2 yıl kadar önce başlamıştım travıana o zaman 3 server vardı tabı :mrgreen: Ben s1 ı oyun kapandığında 1165ıncı olarak bıtırmıştım ordakı ısmım de esp dı. Sora araya öss gırdı farklı serverlarda 4 hesabım vardı hepsını kapattım maalesef :( Ama hafta ıçınde öss sonuçları bekledığım gıbı gelınce hemen s10a kaydoldum yenı server dıye eğer orda oynayan varsa ırtıbata geçelım :mrgreen: Yoksa da ben önümüzdekı hafta ıçı s8e de bı hesap açarım hepınıze kolay gelsın :)

esp

tequ abicim bi el atsan bana ne elçiliği ne birliği asker masker yok bende bi poh çıkaramıyom 8 tane odur var 15 tuğla var 8 demir var 3 de tahıl var

Abı en kolayı sen hıç bışı yapma bı süre sağdakı plus hesabından odun üretımını veya tuğlayı veya altının varsa ıkısını bırden yüzde 25 arttır sadece üretımlerı yükseltmeye çalış köy ıçındekı bınalara askere fln hammadde harcamaya kalkma çıkamazsın ışın ıçınden :)

esp

bide bu plusa para mı ödüyoz ki

Dostm eskı oynda dırek hesapta bıraz altın oluodu ama şmdı sende de öle mı bılmıom sağdakı görevlerı yapınca sana yeterı kadar altın verıo o para olayını oyunun delılerı yapıolar sende ıstersen ılerde yaparsın :wiinkk:

ben çok yakın bi zamanda bu oyunda bi açık bulurum , sadece biraz kafa yormam lazım :)

Yahu keşke bu mesajı 1 hafta önce okusaydım :) 2 yıl kadar önce başlamıştım travıana o zaman 3 server vardı tabı :mrgreen: Ben s1 ı oyun kapandığında 1165ıncı olarak bıtırmıştım ordakı ısmım de esp dı. Sora araya öss gırdı farklı serverlarda 4 hesabım vardı hepsını kapattım maalesef :( Ama hafta ıçınde öss sonuçları bekledığım gıbı gelınce hemen s10a kaydoldum yenı server dıye eğer orda oynayan varsa ırtıbata geçelım :mrgreen: Yoksa da ben önümüzdekı hafta ıçı s8e de bı hesap açarım hepınıze kolay gelsın :)
salla 10 u gel 8 e :)
tequ abicim bi el atsan bana ne elçiliği ne birliği asker masker yok bende bi poh çıkaramıyom 8 tane odur var 15 tuğla var 8 demir var 3 de tahıl var
neye el atim olum :p Sağdaki amcanın dediklerini yapsana sen ?
mali abi kurdun mu birliği giriyo muyum bende :)

kurdum birlik .Elçilik yaparak davetleri kabul edebilirsiniz.Şu an kütükle cirit atıyoruz 2miz birlikte :p

Ve az önce ilk yağmalama emrini verdim 2 saat beklicem çok heyecanlıyım :p

esp

S8 de hangı bölgedesınız onu da öörenım de en azından yakın olalım bı destek 2 günde gıderse anlamı kalmaz :cherry:

esp

Abı hafta ıçı ddm yanlız dayanamadım hemen açtm hesabı bı haftaya neler olur oyunda :mrgreen: hepınızın nıcklerı aynı dımı ırtıbata geçelm :D

Abı hafta ıçı ddm yanlız dayanamadım hemen açtm hesabı bı haftaya neler olur oyunda :mrgreen: hepınızın nıcklerı aynı dımı ırtıbata geçelm :D

ya bu şekilde irtibat zor.Oyunu bilen adamsın zaten..kayıt ismini söle bana sana birlik daveti yollayayım,elçilik kurunca kabul eder,bizimle irtibata geçersin :p

ya bu şekilde irtibat zor.Oyunu bilen adamsın zaten..kayıt ismini söle bana sana birlik daveti yollayayım,elçilik kurunca kabul eder,bizimle irtibata geçersin :p

Banada yolla bi zahmet , ne işe yaradığını bilmiyom ama iyi bişeydir herhalde :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar