Arkadaşlar bu olaylardan sonra cidden birbirimize daha fazla destek çıkmalıyız.Hani bu şerefsiz taksiciler nasıl olsa ben vururum kaçarım kimse de bir şey yapamaz diye düşünememeli.Motorcuları zaten agresif, serseri biliyorlar.Bu imaj zaten bu saatten sonra çok zor düzeltilir.Bilen bizi zaten biliyor.O yüzden böyle ayrıntılara takılıp elimiz kolumuz bağlı kalmayalım.Bir arkadaşımız kaza mı yaptı?Geçen tüm motorular dursun arkadaşa destek olsun.Hatta yer boğaz köprüsü bile olsa geçen tüm motorcular dursun adama yardımcı olsun.Trafik kilitleniyormuş, düzen bozuluyormuş o saatten sonra umrunuza gelmesin.Bu şerefsizlerin kökü kolay kolay kazınmaz ben size söyleyeyim.Benimkisi sadece bir düşünce ama İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyük kentlerden başlayarak tüm motosiklet kullanıcıları olaraktan motosiklet üzerine çalışmalar yapan dernek ve kurumların da destekleriyle birleşmeye başlayalım.Yeri geldiğinde 100-150 motor toplanıp gidip eylem yapalım.Sesimizi duyuralım.Yoksa bu işin cidden sonunu göremiyorum.Her arkadaşımızın başına bir şey geldiğinde buraya küfür yazarak, şerefsizlere oturduğumuz yerden bağırıp çağırarak inanın bir şey gelmez elden.Yarın ya da öbür gün kimse başına ne geleceğini malesef bilemez tahmin edemez.Fakat bu gidişata dur demek de yine bizim elimizdeymiş gibi düşünüyorum.
Umarım birşeyler olur.Ben kendi adıma yardıma ihtiyacı olan bir motosikletli gördüğümde yoluma bakıp geçmem bu saatten sonra.O arkadaşa her türlü yardımcı olmaya çalışırım.Gerekirse zarar görsem bile -eldiven ve kask desteğiyle- taksici milletinde de unutulmayacak yaralar açmaya da hazırım...