Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar sizce ybr den sonra 250 cc ye geçmek için en mantıklı ikinci el model hangisidir ? 500 cc olsa daha iyi olur kanısındayım ama tamamen duygusal nedenlerden dolayı ikinci el 250 cc düşünüyorum şimdilik. azar azar cıkıcam yani üst cc lere aklımdaki modeller cbx twister,cbf250, bunlardan hangi model veya başka bakabilicem bi model varmı ? ybr gibi rahat ve az yakması sorun cıkarmıcak bişi olsun istıyorum.

hedefte benim ybr 250 var :) ben alcağıma yakın onlar da cbf250 gibi fiyatları düşmeye başlıcak:) bende kapcam birisini:)

Yaw siz Ybrciler Siz derken bende yokmuş gibi dedim :cherry:
Pardon biz Ybrciler bi ara toplanıp bi tura geziye falan çıkalım ya 50 tane Ybr 100 tane ybr yapalım ya Çok güzel Fotograflar çıkar ortaya... :wiinkk:

ortada biyerde toplanmak lazım ama çalışan arkadaşlarımız var örn ben :cherry: ilk senemi doldurmam lazım izin için:)

Yaw iyide ben Antalyadayım :Ç wala burdaki arkadaslar toplanalım farketmes süper olr bana uyar hertürlü :)

Buda Benim Siyah Mazlumum :D :D motorumu çok seviyormmmm

motor güzel ama aynalarını tak :):wiinkk::bounce:

323. sayfa olmuş... Ben de 323. dönem yedek subay öğretmen olarak şu an Burdur 58. Piyade alayındayım. 1 Eylül'de görüşmek dileğiyle... (Burada bile forumu terk etmiyorum yani) :)

323. sayfa olmuş... Ben de 323. dönem yedek subay öğretmen olarak şu an Burdur 58. Piyade alayındayım. 1 Eylül'de görüşmek dileğiyle... (Burada bile forumu terk etmiyorum yani) :)

2001 de oradaydım, 276. dönem, sonra yd. subay öğretmen olarak
Bingöl'e gitmiştim. Geçip gider günler ağır aksak da olsa...

BUDA BUGUN ÇEK,LDİM YBREEM İLE Bİ GEZİ YAPTIM TEK BASIMA ARKADASLAR SİZLE PAYLASMAK İSTEDİM:D

BUDA BENİM MAVİŞİM:D:D

ybr eksozu yan sanayisi var bildiğim kadarı ile 60 -70 civarı
ama orjinal diorsan 200 ytl civarı bişi heralde

bu arada arkadaslar yardım isteyecem sizden ben motorum a one lastık almayı düşünüorum arrka metzeler onede metzelermi alsam yoksa bide secenekler arasında duro marka lastıkte ıolabilirmi yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
ağustos 15. saat 18:00 itibari ile ybr city mi teslim almış bulunuyorum.harika bişey,allah her isteyene nasip etsin. kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz,ben biraz tur atayımm:)) atamıyorum çünkü işteyim çalışıyorum,sadece bu mesajı yazmak için girdim nete,haberiniz olsun diye,belki benim adıma sizlerde sevinirsiniz,aramıza bir ybr ci daha katıldı diye:)) byee.

ybr eksozu yan sanayisi var bildiğim kadarı ile 60 -70 civarı
ama orjinal diorsan 200 ytl civarı bişi heralde

200 ytl orjinal alınmasada, 124 euro fiyatıyla titan ve ybr ye uyumlu tiger marka prfrmns egzosları var imalatı Bursadaymış isteyene foto da koyabilirim buda bir seçenek...

ağustos 15. saat 18:00 itibari ile ybr city mi teslim almış bulunuyorum.harika bişey,allah her isteyene nasip etsin. kendinize iyi bakın arkadaşlar görüşürüz,ben biraz tur atayımm:)) atamıyorum çünkü işteyim çalışıyorum,sadece bu mesajı yazmak için girdim nete,haberiniz olsun diye,belki benim adıma sizlerde sevinirsiniz,aramıza bir ybr ci daha katıldı diye:)) byee.
Hayırlı olsun güle güle kullan.Yalnız rumuzu da değiştirmen lazım bence.YBR almışsın ama rumuzun CBR 125.

Erdal3323 metzeller,pirelli veya michelin gibi kaliteli lastikleri almanı tavsiye ederim.Biraz pahalı ama farklı olduklarına inanıyorum.Örnek vereyim.Ben henüz bir ay önce IRC ön arka tubiless 90 YTL'ye aldım.Michelin çifti 180 YTL diye almadım.Sonuç: Lastiklerin ikisinde de hata var ve gidonda kafa sallama var.Sen sen ol benim yaptığım hatayı da yapma.Kimden alırsan al, garanti belgelerini eksiksiz doldurt, imzalat ve kaşelet.

Bu arada benim motorun krank bilyelerinin değişme zamanı geldi.Bu işi bilen veya başına gelen arkadaşlardan bilgi istirham edeceğim.İşçilik ücreti ne kadar tutar?Bilyeler ne kadar tutar ve hangi tip veya hangi ülke malı(marka) bilye kullanmalıyım.Lütfedip cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun güle güle kullan.Yalnız rumuzu da değiştirmen lazım bence.YBR almışsın ama rumuzun CBR 125.

teşekkür ederim abicim. rumuza gelince,rumuz değişiliyormu bilmiyom nasıl olacak.yenidenmi üyelik alacağım acaba.bende değiştirmek isterim doğrusu:) neyse abicim kendinize iyi bakın,Allah'a emanet olun.görüşürüz.

Erdal3323 metzeller,pirelli veya michelin gibi kaliteli lastikleri almanı tavsiye ederim.Biraz pahalı ama farklı olduklarına inanıyorum.Örnek vereyim.Ben henüz bir ay önce IRC ön arka tubiless 90 YTL'ye aldım.Michelin çifti 180 YTL diye almadım.Sonuç: Lastiklerin ikisinde de hata var ve gidonda kafa sallama var.Sen sen ol benim yaptığım hatayı da yapma.Kimden alırsan al, garanti belgelerini eksiksiz doldurt, imzalat ve kaşelet.

Bu arada benim motorun krank bilyelerinin değişme zamanı geldi.Bu işi bilen veya başına gelen arkadaşlardan bilgi istirham edeceğim.İşçilik ücreti ne kadar tutar?Bilyeler ne kadar tutar ve hangi tip veya hangi ülke malı(marka) bilye kullanmalıyım.Lütfedip cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Saol arkadasım ilgin için bende arastırıordum uzun bi suredir metzeler alacam onda karar kıldım arka metzeler onde ole olursa hem takım olur;)
bilye konusuna gelince nsk japan olanını tavsiye ederim bide skf alman malı olanı yada fag olabilir bunlar üçüde güzel bilyeler ama ne malı olduguna dikkat et:cat:

Bu da benim ybr'em:)
24062008001fw7.jpg

24062008002nq5.jpg

24062008003pp6.jpg

24062008004ea8.jpg

24062008006mj0.jpg

24062008007yw5.jpg

24062008008sn8.jpg

Orjinal değil performans egzost. :) Bu motordan ne kadar performans beklenir o ayrı mevzu ama asıl amacım trafikte sağlam bir ses olunca "motor" olarak algılandığı için yani tamamen can güvenliği açısından. Zaten allahın izniyle bu makinayla trafiğe ve motora iyice alıştıktan sonra ufak ufak racing makinalara yöneleceğim.

Orjinal değil performans egzost. :) Bu motordan ne kadar performans beklenir o ayrı mevzu ama asıl amacım trafikte sağlam bir ses olunca "motor" olarak algılandığı için yani tamamen can güvenliği açısından. Zaten allahın izniyle bu makinayla trafiğe ve motora iyice alıştıktan sonra ufak ufak racing makinalara yöneleceğim.

90 ytl dediğim egsoz orjinal değil çok yakınıymış:pale:

bende bu gün öğrendim

Herkese merhaba, uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum ve bugün 0 km YBR 125 City almaya karar verdim, ve gittim siyah rengini aldım. Motoru yarın teslim alacağım, görüşlerimi de motoru kullandıkça yazarım. Artık bende bir YBR ciyim :)

Herkese merhaba, uzun yıllardır motosiklet kullanıyorum ve bugün 0 km YBR 125 City almaya karar verdim, ve gittim siyah rengini aldım. Motoru yarın teslim alacağım, görüşlerimi de motoru kullandıkça yazarım. Artık bende bir YBR ciyim :)

hayırlı olsun aramıza hoş geldin:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar