Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

msj şimdi gordum:) bugun inmedim sahile yeni eve geldim ortakoy taraflarındaydım yeni geldim eve yarın aksam olurum haber veririm ben sana.
yok bende 1000rr yok 125r repsol var:)

arkadaşalar bu gece avcılardan şirinevlere giderken sefaköy yokuşunda 145 km gördüm depo son damlasına kadar full ben 60 kiloyum viraj olduğundan devir saatine çok dikkat edemedim önüme bakmam lazımdı ama 140 civarında baktığımda 12000 devire çok yakındı... düz yolda zaten 120-130 km hız sabit gibi bişey ve benim motorda sadece standartı bozan iridyum buji var... devirli kullanmak demek motordan pistonların fırlayıp biyerimize gireceği anlamına gelmez motoru nasıl kullanırsanız oda size aynı ölçüde yanıt verir alıştırma meselesi ben 6. vites hariç tüm viteslerde 12000 deviri çok rahat gösteriyorum ve hiç yerinden bişeyler fırlıcakmış gibi bi ses yok ben devamlı devirli kullanıyorum çünki... ve henüz 3500 km civarında motor daha açılırsa standart haliyle bu motor 150 km anca görür...

yani cbr 125 düz yolda 120-130 km hıza çıkabiliyor ve son hızıda 140-150 km şu son hız muhabbeti çok sık tekrar edilir oldu sizede öyle gelmiyormu??

yha bu motorlarda lastik değiştirmek mi iyi yoksa orjnallerimi arka 130 ön 100 lük olsa performansta çok büyük bi değişiklik oluyor mu gerçi kaymaması ve şekil bakımından iyi ama siz hangisini tercih ediosunuz

yha bu motorlarda lastik değiştirmek mi iyi yoksa orjnallerimi arka 130 ön 100 lük olsa performansta çok büyük bi değişiklik oluyor mu gerçi kaymaması ve şekil bakımından iyi ama siz hangisini tercih ediosunuz

bu motorla deneyim kazandıktan sonra kawasaki ninja 250cc almanı tavsiye ediyorum 5500€ sıfır fiyatı... şekille uğraşma

@ Drumtoens :

Arkadaşım benim Ön lastik 100'lük ; Arka lastik 130 Luk ; Performansım yaklasık 20 km/h kadar azaLMıs bir durumda :) 120 yi gecemiyorum yani :)

bu motorla deneyim kazandıktan sonra kawasaki ninja 250cc almanı tavsiye ediyorum 5500€ sıfır fiyatı... şekille uğraşma

darkiller deneyime göre bişi yok para olsa şimdi de alırım ama... :(

@ Drumtoens :

Arkadaşım benim Ön lastik 100'lük ; Arka lastik 130 Luk ; Performansım yaklasık 20 km/h kadar azaLMıs bir durumda :) 120 yi gecemiyorum yani :)

yol tutuşu ve şekili değişiyordur ama demi :D

Son düzenleme:
Evet ; Yol tutuşu ine lastiğe göre daha iyi şu an :) Hiç olmassa Virajlarda yeterince yatabiliyorum motorumla :p

para sorunu herkezde var malesef türkiyenin durumu belli cebine göre haraket etmek zorundasın dolayısı ile bu motora ne yaparsan yap yan taraflarında 125 yazıyo o yüzden fazla masraf açmayan bi motor honda malum sağlam araç yapıyor bence orjinalliğini bozmadan kullabildiğin kadar kullanıp yükseltmek

haklısın orjinalliğini bozmak pek onayladığım bişi değil ama lastikleri de kalınlaştırmak geri dönüşü olan bişey zaten daha kararımı da vermedim

Son düzenleme:
Evet ; Yol tutuşu ine lastiğe göre daha iyi şu an :) Hiç olmassa Virajlarda yeterince yatabiliyorum motorumla :p

ya virajlarda yatabiliyosun da zaten o lastikler olmasa da yatıyosun seni viraj içinde ve sonrasında ayakta tutan motorun tork değeridir bizim motorun torku malum sende zaten kot pantolununla dizini yere deydirebilecek kadar yatırmıyorsundur motoru... benim 1 km hız dahi kaybetmeye tahammülüm yok o yüzden ben sadece görüntü için ki çok bi fark yaratmıyor daha kalın lastik takmamadım takmam da

benim lastikleri değiştirmek istememin neden motoru yatırırken kafamın rahat olması sadece ama çok bişi farketmez diyosan düşünmek lazım tabi

Peki neden o halde orjinal lastikleriyle yatışlarda kayma yapıyor motor ??? Madem lastik öNeMLi değil diyorsun ???
Orjinal lastikleri ile viraja girdiğimde arkası kayma yaptı motorun :silent:

Hee bu arada ben de değiştirmek taraftarı değilim :) Hızım ve hızlanma sürem düştü :) u da iyi bi sonuc değil ; Otobanda sarmıyor motor :)

benim lastikleri değiştirmek istememin neden motoru yatırırken kafamın rahat olması sadece ama çok bişi farketmez diyosan düşünmek lazım tabi

ya illaki yol tutuşu için faydası var motorun yere temas ettiği alan fazla ama senin yer ile temasını kesip hakimiyetini kaybedeceğin kadar yere yatman demek 160km den fazla bi hızla yaklaşık 50 derecelik uzun bir viraja girmen demek MotoGP ile karştırmayın yatma muhabbetini :) ben şarköy yolunda bi deneme yapmıştım az kalsın düşücektim çünki hızım az 90 km hızla viraja girip yatınca motor güç kaybına uğruyo ve yer çekimine karşı koyamamaya başlıyosun hızın düşünce ve motorun torku da sana mlesef yardımcı olmuyo doğrulamazsan motor ile birlikte yere yapışıyosun... ben az kalsın düşücektim mesela :p

birde şu var lastikleri ısıtmadan düşük hızlarda bi viraja girersen kalın lastiğinde olsa arka tekerlek kayar

Son düzenleme:
buda benim bitanem :p
cimg8949dz8.jpg

Son düzenleme:
siyah-kırmızı cok fena durmuş yaaa.Hasta oldum walla repsolle arasına 500 kaat koymasalardı siyah alıcaktım zaten

Ya bide bişi sorcam, 500 ncu sayfada mı ne bı yerde okudum repsol yazanlara sponsorluk ucretı odenıo diye ole bişi warmı ki

Son düzenleme:
siyah-kırmızı cok fena durmuş yaaa.Hasta oldum walla repsolle arasına 500 kaat koymasalardı siyah alıcaktım zaten

Ya bide bişi sorcam, 500 ncu sayfada mı ne bı yerde okudum repsol yazanlara sponsorluk ucretı odenıo diye ole bişi warmı ki

Yok öyle bişey benim ki de REPSOL ama kuruş ödemiyorum bi yere
O sadece bizim motorların Yağ sponsoru ve HONDA ona özel bi tasarım yapmış olayı bu başka bi numrası yok mesela MOVİSTAR modeli var o da aynan öyle CBR 125 lerin Orjinal Yağı Repsol'dür :) Ve 25 ytl 1 litresi :)

Yok öyle bişey benim ki de REPSOL ama kuruş ödemiyorum bi yere
O sadece bizim motorların Yağ sponsoru ve HONDA ona özel bi tasarım yapmış olayı bu başka bi numrası yok mesela MOVİSTAR modeli var o da aynan öyle CBR 125 lerin Orjinal Yağı Repsol'dür :) Ve 25 ytl 1 litresi :)

way cabbar ya yaktı bizi :D bn benzın koyarım dolasırım dıye hesaplıodum yagı da war bunun.

way cabbar ya yaktı bizi :D bn benzın koyarım dolasırım dıye hesaplıodum yagı da war bunun.

Yağ motorun herşeyidir aman her gün kontrol et "TEKRAR SÖYLÜYORUM HERKES İYİ DİNLESİN YAĞ MOTORUN HERŞEYİDİR" ben dün yağı değiştirdim motorun gidişi ve sesi değişti süper oldu yağı hergün yağ çubuğu ile kontrol edin ve öyle yola çıkın yağ iki çizginin ortasında olmalıdır Yağ çok önemli mutlaka koyun. Hatta benzin koyma yağ koy :) ama depoya değil yağ haznesine :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar