yha bu motorlarda lastik değiştirmek mi iyi yoksa orjnallerimi arka 130 ön 100 lük olsa performansta çok büyük bi değişiklik oluyor mu gerçi kaymaması ve şekil bakımından iyi ama siz hangisini tercih ediosunuz
Arkadaşlar ; 155 km/h ancak redline da yapar bu motor.. 12 000 devire cıkacağını sanmıyorum.. cbr 125 in max hızı 150 oLur anca :silent: O da en ii rodajlı ; en iyi açılmış olanı ...
bu motorla deneyim kazandıktan sonra kawasaki ninja 250cc almanı tavsiye ediyorum 5500€ sıfır fiyatı... şekille uğraşma
@ Drumtoens :
Arkadaşım benim Ön lastik 100'lük ; Arka lastik 130 Luk ; Performansım yaklasık 20 km/h kadar azaLMıs bir durumda120 yi gecemiyorum yani
![]()
Evet ; Yol tutuşu ine lastiğe göre daha iyi şu anHiç olmassa Virajlarda yeterince yatabiliyorum motorumla
![]()
benim lastikleri değiştirmek istememin neden motoru yatırırken kafamın rahat olması sadece ama çok bişi farketmez diyosan düşünmek lazım tabi
siyah-kırmızı cok fena durmuş yaaa.Hasta oldum walla repsolle arasına 500 kaat koymasalardı siyah alıcaktım zaten
Ya bide bişi sorcam, 500 ncu sayfada mı ne bı yerde okudum repsol yazanlara sponsorluk ucretı odenıo diye ole bişi warmı ki
Yok öyle bişey benim ki de REPSOL ama kuruş ödemiyorum bi yere
O sadece bizim motorların Yağ sponsoru ve HONDA ona özel bi tasarım yapmış olayı bu başka bi numrası yok mesela MOVİSTAR modeli var o da aynan öyle CBR 125 lerin Orjinal Yağı Repsol'dürVe 25 ytl 1 litresi
![]()
way cabbar ya yaktı bizibn benzın koyarım dolasırım dıye hesaplıodum yagı da war bunun.