Motorun üstüne benzin döküldü..

benzin, kıvılcım almadan yanmaz.
egzoz sıcaklığı, benzini yakamaz.
aklınızda bulunsun, boşa panik yapmayın. :bounce:
ben yazcaktim,Gultekin abi yazmis benden once,tamamen dogru,
Bir arkadasim yanan sigarayi peugoet 103 deposuna atti,biz arkadasin patlamayla yorungeye oturmasine beklersen bi bok olmadi,sonra bize soyledi benzinin sadece alev ile temasiyla yandigini
eve gidip benzinli kıyafetlerden kurtulana kadar bir minibüsçünün camından attığı izmarite hedef olmamak için neler çektiğimi bir ben biliyorum bir de allah:cherry:

alem adamsin Gokhan :cat:

Kapağı açıyorum, pompacı doldurana kadar kokluyorum.. :mrgreen: Sonra klasik hepsinin dediği şu " biz bıktık abla " Ben bayılıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın ama öyle.. :cherry:

benimde başıma geldi hiç umursamıyan pompacı ya şiştt hoopp bilader bi bez gibi bişey versene yaa bak damlattın benzini depo ya demeden hiç aldırış etmiyor lar
ben boyaya zarar vereceğinden korkuyorum yoksa alev alma gibi bi düşüncem yok zati.

Kapağı açıyorum, pompacı doldurana kadar kokluyorum.. :mrgreen: Sonra klasik hepsinin dediği şu " biz bıktık abla " Ben bayılıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın ama öyle.. :cherry:

:queen::mrgreen::mrgreen::queen::queen:

Son düzenleme:
valla o pompacıyı çevirip arkasına sallıcan o elindekini bak bidaha damlatıomu valla damlamasın die ilk önce somurur kendini:mrgreen:

muhabete bak ya biri depo dan bahs ediyor diyeri alevden basediyor adamın deposunda benzin izi kalıyor onu anlatıyor diyerleri saz çalıyor bizde gazel çekelim hopaaaaaaaaaaa:queen:

Yok Emin'cim, bir sürü nazarlık (!) var zaten.. :queen:
Bu konuda bende hep aynı cevabı veriyorum nedense :cherry:
Eee benzinlikte neden yasak sigara içmek ya o zaman?.... :silent::silent:
Bence sigara içmek deilde sigarayı yakmak yasaktır ama "kardeşim burda yakma" uyarısı ağızdan ağıza "sigara içme" şeklini almıştır :cherry:
Oturup benzincide sana sigara ateşinin benzini alevlendirmediğini, alevlenmesi için direkt olarak ateşe kıvılcıma ihtiyaç olduğunu, yakıp gelmenin sorun olmayacağını anlatmanın üşengeçliği olsa gerek :p

bir keresinde arkadaşın deposu patlamıştı dikkatsiz görevli yüzünden. depoya oyle bi dayamış ki benzin tabancasını hava almamacasına. sonra depo dolunca gelen basınçla zaten çin malı olan plastik depo patlamıştı. :) aman benzin alırken dikkat.

tecrübesiz bir benzinciye denk gelmişin sanırım arkadaşım.. :farao: benzin alırken özellikle dikkat ediyorum bişey dememe gerek kalmadan ustaca benzini koyuyorlar. özellikle depoda bırakacağı lekenin fazlasıyla farkındalar..bana hep böleleri denk geldi ..

benzini dökenler genelde yeni başlayanlar oluyo..
o yüzden bağırıp çağırmadan önce güzelce anlatmalı..

yaptığı hataya olgunlukla tepki verdiğinizde sonraki dolumlarda diğer müşterilerden 2-3 kat fazla ilgi ve alaka görüosunuz..:cat:

geçmiş olsun.benim hep deponun içine gidiyor o benzin :mrgreen: şanslıyım galiba

biraz eski olmuş topic ama dikkat edilmesinde yarar var..

çünkü benimde başıma gelen bir olay sabahın 8 i gece vardiyasında kalmış adam aptal bi surat ifadesi 10 liralık dedim adam kurunsuz pompası yerine mazot pompasını eline aldı allahtan ben erken kalkmanın dinçliği ile adamın ne yaptığının farkındayım...

dayı o mazot pompası ya bana kurşunsuz verecektin :silent:

buda dikkat edilecek bişey..

Hortt .. ama ben hala şu sigaranın yakmamasını anlamadım ya yakması lazım değil mi ? :cyclopsan

Hortt .. ama ben hala şu sigaranın yakmamasını anlamadım ya yakması lazım değil mi ? :cyclopsan

yakmıyor.. discoveryde bilmemne kardeşlermi ne var onların testide kanıtladı.. ama naylon elbisede sürtünle ile oluşan elektriğin kucucuk bi kıvılcımı bile ateşliyor benzini

evet mythbusters da cep telefonunun da ateşlemediğini kanıtladılar.
Bir de bizim benzin istasyonuna sigaranızı dışarda yakıp da girin diye bir tabela asarsanız vatandaş ikisi de alev kardeşim der yakar.Ama o tabela burda sigara içersen patlarsın anlamına gelince kimse yakamaz:cat:

Allah korumuş.....:rendeer::rendeer::rendeer: Amman dikkat.....:cat::cat:

Birde pompacılar tabancayı depoya soktuktan sonra bırakıyorlar .... Bende ona sinir oluyorum...Sanki çok ağır.... :pr::pr::pr: Kilitleme yanakları eğiliyor sonra zor kitlenir hal alıyor....:pr::pr:

Birde hani bir laf vardır : ne kadar sallarsan salla Depona damlar son damla..:pr::pr::pr:

Tam cila çekmişsin... 2 - 3 damla mahvediyor.....:pr::pr:

senin bu dediğin olay aynısı benimde başıma geldi hocam 15 dk uraştım kapak için vallaha ortalığı mezbaya çeviriyodum azdaha:p artık hep dikkat ediyorum

beyler şöyle birşey yapın.Deponuza bir bez naylon ne biliyim onun gibi bir kapatma amaçlı birşey alın.Depoya hizalı bir delik açın.Katlayın cüzdanınıza veya herhangi motorun bir bölümüne koyun.Benzin alacağınız zaman çıkarın oraya ortalayın.Adam taksın pompayı çıkarırken gene katlayıp atın cüzdanınıza.
Aramızda çok titiz arkadaşlar olabilir.5 saniye zaman kaybınız her motora binişinizde o benzin lekesini düşünmenizi engelleyecektir...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar