07 VC ... Plakalı Mavi BWS anTaLYa

Arkadaşlar bu motoru bilen gren olursa lütfen bana ulaşsın şimdiden teşekkürler...

Merak eden arkadaşlar için söylüyorum trafikte hatalı olduğu halde üste çıkmaya çalışıp kaçmıştır :pr:

Son düzenleme:
çalınma yok sprey sıkmış 2 genç özür dilemek yerine gören haber versin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay şelepsisler ihnelik ediyorlar hea uçarım len ben onlara saol okan bari plakanın sonunuda yazsaydın tespit etmesi kesin olurdu şimdi günahsız birini hırpalamayayım..

07 VC de ney ? sonunu söylede gözümüzü açalım . Trakya benim :) Polis telsizinden anons yaptıralım :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sıcakta millet ter kokmasın diye deodorant mı sıkmışlar ...:p

barış abi bilirsin antalya çoq sıcak millete faydamız dokunsun demişler rexona deodorant sıkmışlar..(terlemeyi önleyici):p

bide plakaya bak VC ..

her motorun vardır bir deliği depoya doldur benzincinin eniği yazıyormuş plakayı özel almışlar..:queen:

haydi antalyalı motorcular yakalın Selefsüzü.....:)

yakalasak şişe takıp sucuk yapacaz..:cat:

barış abi bilirsin antalya çoq sıcak millete faydamız dokunsun demişler rexona deodorant sıkmışlar..(terlemeyi önleyici):p

her motorun vardır bir deliği depoya doldur benzincinin eniği yazıyormuş plakayı özel almışlar..:queen:

yakalasak şişe takıp sucuk yapacaz..:cat:

banada ayır karnım açdı zaten :):)::):):)

ei o zmn hallederis bulursak bende sıkarım onlara bi sprey :D dermişim görürsem polise vericem düşerim peşlerine beni ekemezler yolda :D

İlginiz için teşekkürler sadece bana bildirin peşinde bi ton adam var zaten
07 VC .... sonu biber gazı sıkıldığından görülememiş polise gittik mobese kameralarındanda tespit edilemedi 06bluedragger sen görürsün elbet bi haber çakın

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlginiz için teşekkürler sadece bana bildirin peşinde bi ton adam var zaten
07 VC .... sonu biber gazı sıkıldığından görülememiş polise gittik mobese kameralarındanda tespit edilemedi 06bluedragger sen görürsün elbet bi haber çakın

okan şimdi heriflerin motorunun tarifini ver plakanın tamamını ver tiplerinden bahset domuz bağı kilitle kafalarını yarayım ihnelerin..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar