gelibolu fm radyoda konuğum motosiklet

14 ağustos perşembe yarın 19.00 da 91.6 gelibolu fm de motosiklet şarkılarımı ve günün sevilen şakılarıyla beraber motosikletciliğide konuşacağız.
Dinlemek isteyen arkadaşlaımız yarın 19.00 da http://www.radyogelibolufm.com canlı olarak dinleyeblirler ,yayına katılabilirler .
yalnız bırakmayacağınızı umut ediyor
tüm MOTOSİKLET TUTKUNLARINI BEKLİYORUM .
not:sağlıklı dinlemek için www.radyogelibolufm.com tıklayp sağ üst köşede winamp üzerinden dinlememiz gerekiyormuş sevgiler....

Son düzenleme:
teşekkür ederim bu arada radyonun tarzını bilemem her tarz çalıyor zannedersem sadece ben 19.00 konuğum ve motosiklet şakılarımı okuyacağım artı günün sevilen şakılarından söyleyeceğim......
not:muratcan kardeş sen radyoyumu dinleyeceksin yoksa yarın benim motosiklet şarkılaımımı dinleyeceksin anlayamadım sen tarza takılmışsın hayırlısı olsun ne diyeyim ...

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
İyi yayınlar şimdiden. :cat:

Geliboluda netten radyoyu dinliyorum ama istanbuldan dinlenmemesi şaşırtıcı 1 arkadaşım daha aynısını söyledi şimdi radyoyu arayacağım umarım aksilik olmaz dinleme imkanınız olur teşekkür ederim...

ok süper:)...........

ya birşey sorucamda pot kırmak istemiyorum geçenlerde gazetede bi haber okumuştum motosikletiyle kaza yapan sürücü vardı ah kamyoncu abi diye bi şarkı bestelemiş ardından o sizmiydiniz ismi hatırlıyorum ama soyismi hatırlamıyorum :silent:

ya birşey sorucamda pot kırmak istemiyorum geçenlerde gazetede bi haber okumuştum motosikletiyle kaza yapan sürücü vardı ah kamyoncu abi diye bi şarkı bestelemiş ardından o sizmiydiniz ismi hatırlıyorum ama soyismi hatırlamıyorum :silent:
:mrgreen::wiinkk:sen anladın....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar