Tekrar slmlr; Honda CBR 125 için konuştum İstanbul Yolu'ndaki bayii ile; Bakalım denkleştirebilirsem sizin tavsiyelerinize kulak asıcam. Hafta sonu bakmaya gidicem kısmet olursa. İnşallah hayırlısıysa olur. Bakalım son durumu yazarım size hafta sonunu atlattıktan sonra.. :salut: Ama ben eski motorumu çok özliycemm.. Beni bi kere bile yarı yolda bırakmadı. 125 cc'lik motoruyla Çin malı da olmasına rağmen 300 km'lik gıkını çıkartmadı
alma diyenlerin acaba kaçı kullanmıştır o motoru.
kanuni racer'ın artı ve eksileri var
uzun süredir ciddi anlamada bu motoru araştırıyorum. özellikle uzun süredir kullananlardan deneyimlerini tecrübelerini paylaşmasını istiyorum.
şu anda racer 200 modeli yok mağazlarda zaten. 200 ün bilinen titreşim, yağ yakma vs.. gibi sorunları giderilmiş hali olan 200 S satılıyor. Geçtiğimiz hafta sonu bir arkadaşın racer 200 ünü kullandım, dün de işten çıkınca bir mağazaya giderek test sürüşü için 200 S 'i kullandım. Her ikisini de kullanmış olunca insan gerçektende aradaki farkı hissediyor.
Bir diğer konu ise yedek parça teknik servis vs..Yedek parçası çok ucuz.Her yerde servis ağı var.
cbr alırsan 2. el bir motor alacaksın, racer alırsan 0 motor.
şuan kullandığın motorun da çin malı olduğunu söylemişsin ve hiç sorun çıkarmamış. racer ı kötüleyenlerin en büyük kozu racer çin malıdır demeleri. Çin mallarının hepsi aynı olmaz aynı japon malları gibi. Hiç sorun çıkartmadan giden çin malı motorlar biliyorum. Ama 1000 km de 6 sefer servise giden honda da.
Honda nın kalitesi tartışılmaz bir geçek olarak ortada.
Kanuni racer ise cbr a göre çok daha hoş bir görüntüye sahip (göreceli).
cbr bisiklet gibi

Profesyonel olarak yarış bisikleti kullanıcısı olarak bisikletimden tek farkının motorla gidiyor olması olan bir alet bana zevk vermez açıkçası.
uff amma çok şey yazmışım

neyse sonuçta karar senin yazdıklarım sadece benim şahsi görüşlerim kimse küsmesin
