'Sen ne biçim motorcusun'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen diyorum neden motorcuyum ki. Ben de çıt kırıldım olmak, narin olmak, nazlanmak istiyorum. Sen ne biçim motorcusun diyorlar hemen. Gerek ailen, gerek sevgilin, gerek tüm çevren. Sandalet giymeyegör. Ruhumuza tersmiş. Nazlanmayıver erkek gibi kızmışsın. Bıktım ya.. Ben hem kızım hem motorcuyum. :salut::salut::salut: Ben de mızmızlanmak istiyorum arada da olsa. :salut::salut::salut:

Bazen diyorum neden motorcuyum ki. Ben de çıt kırıldım olmak, narin olmak, nazlanmak istiyorum. Sen ne biçim motorcusun diyorlar hemen. Gerek ailen, gerek sevgilin, gerek tüm çevren. Sandalet giymeyegör. Ruhumuza tersmiş. Nazlanmayıver erkek gibi kızmışsın. Bıktım ya.. Ben hem kızım hem motorcuyum. :salut::salut::salut: Ben de mızmızlanmak istiyorum arada da olsa. :salut::salut::salut:

garip bi durumdur bilirim :p
sen dengeyi kurabiliyosan gereken yerde gerektiği gibi davranabiliyosan kimin ne düşündüğünün çokda önemi yok bence nazda yaparsın gazda açarsın :wiinkk:

:) rahmetli duygu asena müritleri kızabilir ama hayat tecrübem ve bu süre zarfında tanıdığım tüm kadınlar bana en erkeksi tavırdakilerin, en güçlü en ayağı sağlam yere basanlarının bile şefkata ilgiye sevgiye olduğu kadar korunmaya, sahiplenilmeye ve hatta kısıtlanmaya istekli ve meyilli olduğunu öğretti.
bence sizin çevrenizdekiler henüz bu bilgiye ulaşmamış ya da ulaşmış ama uygulamak işlerine gelmiyo olabilir :)

Ayyyy canımmm :cherry: Galiba sonunda tak etti :p

Takma kız miLLeti :) Bak ne demişler yukarda :cherry:

NAZ DA YAPARSIN GAZ DA AÇARSIN :queen: (Bu arada "da" lar ayrı olmaLı :p )

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim antalya da tanıdım bir piskopat tanıdım var istersen senle tanıştırayım belki iyi gelir :mrgreen:

sızlama hemen..Ne biçim motorcusun ! :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorcu ağlamaz, motorcu gülmez ,motorcu çayına şeker atmaz, kepekli ekmek yemez ,sevgilisiyle el ele dolaşmaz, acil durumlar dışında koşmaz , kendisinden uzun boylularla dolaşmaz,rejim yapmaz vsvsvs:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: biri beni durdursun.....

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Psikologluk bişey yok ki ortada. Neden psikolog öneriyorsunuz anlayamadım? Çünkü herşey normal, olması gerektiği gibi aslında. Anlaşılan biri canını sıkmış tubis. Motosiklet kullandığın için senin de bir bayan olduğunu ve bu tür isteklerin olabileceğini unutmuş veya ne biliyim, sanırım sen de biraz alıştırmışsın galiba bu duruma. Konuşarak çözülmeyecek hiç bişey yok. Sorun neyse halledilir, sıkma canını. :cat:

Eeee! bi dünya Abin Ablan var şurada. Bize geçiyo ya nazın.Daha ne istiyosun Tuğba kardeşim:cherry:?

motorcu ağlamaz, motorcu gülmez ,motorcu çayına şeker atmaz, kepekli ekmek yemez ,sevgilisiyle el ele dolaşmaz, acil durumlar dışında koşmaz , kendisinden uzun boylularla dolaşmaz,rejim yapmaz vsvsvs:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: biri beni durdursun.....

Yok yok iyi gidiyorsun devam :queen::queen:

Kadın korunmayı sever, ama korunmaya muhtaç olmaz.
Erkekler korumayı severler, ama yine de güçsüz, zavallı kadınlardan hoşlanmazlar.
Güçlü kadından ise çekinirler, ona yanaşamazlar. Kadının hası bu dengeyi kurmayı bilir

CAN DÜNDAR

Tubis okursan iyi olabileceğini düşündüm..Birileri ciddi şekilde canını sıktı anlaşılan..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oje de sürerim motosikletci de olurum ::miiz::
Çocuk da yaparım kariyer de ::coool::

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar