Sonunda Hayalim Gerçekleşti (FAZER)

vay ahmet abi ne yakışmuış ya vallahi Allah nazarkan kazadan beladan korusun..

HAyırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Yerinde duruken bile gaz verildiğinde insanın yüreğini ağzına getiren bir makine almışsın.Sen ona fazla uyma emi arkadaşım:cat:.

esp

Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın abıcım :) Inşallah herkese de gönlündekı motoru nasıp etsın :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmayı nasip eder inş.
Motor cok güzel ya 2005 Fazer vardı bir motorcu abi'de Eksoz tüpü yoktu kulaklarım patlayacak dereceye gelmişti yani cok hoşuma gidiyor :)

allah kaza bela vermesin ahmet abi güle güle kullan güzel makina almışsın:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tammm hayırlı olsn ahmet abıcım adanada kactane fazer olduu :D
bu arada bı daha gırde mıllete tesekkr et ayıp ayıp::D

----------

Ahmetim hayırlı olsun sonunda kavuştun fazerine tekerin düz bassın yolun farın hep açık olsun,çarşamba kuyruk düzeltmece var desene hani nargileyede gitsek olur

tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum yorumda bulunan tüm arkadaşlarımada çok çok teşekkür ediyorum çok mutluyum hayilimde hep bu vardı allah gönlüme göre verdi inşallah herkesinde gönlüne göre olur tekrar teşekkürler selamlar

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı uğurlu olsun, çok çok yakışmış . şu siyah renge bitiğim zaten :):rendeer:

banada fazer:salut:

Süper Moderatör (BBRR)
vay be ne yakışmış kardeşime .. tekerin düz basssın .. cbf150 ile buraya gelen fazerle çine kadar gider...:p

wayyy ahmet abim benim senide aldık mı 600cc statüsüne:mrgreen:Hayırlı ugurlu olsun abi allah kaza bela vermesin:wiinkk:Bide iyice alışana kadar fazla gazlama agam seni çok seviyoruz.Sen herşeyin en güseline layıksın.Gaziantepden sevgilerle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar