Resimler süper çıkmış yaaa. Eline sağlık çağla. İlk defa kendimi giderken motor üstünde görüyorum. :queen: Güzel görünüyomuşum beaaaaa.Çok teşekkürrrrr. :cat:
çağla eline koluna sağlık![]()
bi sonraki gezide senide görmek isteriz :rendeer::rendeer: Naparsın hayatım bende çalışıyordumekmek parası napim evlenen kadar gece gunduz demeden para bırıkırmem lazım hehehe :mrgreen: baska bı gezıde ınsallah aranızda olucagım tabııı calısmıyorsammm :queen:
ben dun ızınlıydım benım calıstıgım yerde denıze gırmıssınız keske gorseydım sızı
Gün gelecek ben de güzel bir motosikletle aranızda olabilecek böyle güzel geziler yapabilecek miyim? Özendim, canım çekti, üzüldüm, burukluk çöktü üstüme biraz.Sabır dedim.Katılan herkesi tebrik ettim.Daha büyük bir şevkle daha fazla biriktirmeye devam.Lafı daha fazla uzatmadım.Saygılarımla
Arkadaşlar 10 numara gezi olmuş ...
Yine bensiz :S çok üzüldüm hayıflandım ...
Birdaha tekrarlamanız dileklerimle ...
Hepinizi seven arkadaşınız "ismail"
gelmeyenler çok şey kaçırdı çokkk..biz kaçırmayalım diye daha yalovadan atlayıp geldik :queen:
Ben şu suzukicilerin tişörtlerine hasta oldu bee :queen:
fotolar harika çıkmış,ellerinize sağlık
fotoğrafları çeken , hazırlayan ve gönderen arkadaşlara teşekkürler. güzel bir gezinin hatıraları oldular.
fotoğrafları çeken , hazırlayan ve gönderen arkadaşlara teşekkürler.
süper geziydi.herkese tekrar tekrar teşekkürler özellikle GKN'a.
Ben de böyle bir program arıyordum iyi oldu yolladığın şimdi bütün resimleri atabilirim.(şimdi dediğim akşam en erken) jessin cıbıl fotoları var isteyene özelden yolluyorum)
vOOoov Gsel resimler...
Herkezn ellerine emegine saglık...
Bidahaki geziyi 4 gözle bekliyorum.. bekliyoruz..
ben istiyorum o resimlerden:queen:
cadıcıım eline koluna yüreğine sağlık çok güzel resimler olmuş ama insan bide beni çeker moturumu sürerken demi neyse bi daha ki sefere diyelim
herkese teşekkürler gezi süperdi bence:cat::rendeer:
amanda aman liseli aşıklar gibim şunlara bagg yaaa
hooooppppssss ne oluyo bekem olan var olmayan var :queen::queen::queen:
şaka bi yana cadı ya sinirlendim hep atlantic i çekmiş benim bitane resmim var sadece oda motor gözükmüyoo gördüğün yerde kaç cadı
diğer resimler için bişi demiyorum ben yokum zaten benim olmadıgım resim güsel değildir :queen::queen::queen::queen:
ama bu resimler arasında bizim gruba çok resim düşer anlayan anladıııı :queen::queen:
Erdinç maşallah de beaa.Allah olmayana da versin ne diyim, başta sana.
![]()
cadı seni de çekmiş gördüm ben? Yeter o kadar.İdare et artık, bi dahaki gezi de beni daha çok çeker ödeşmiş oluruz. :mrgreen::mrgreen:
![]()
Gün gelecek ben de güzel bir motosikletle aranızda olabilecek böyle güzel geziler yapabilecek miyim? Özendim, canım çekti, üzüldüm, burukluk çöktü üstüme biraz.Sabır dedim.Katılan herkesi tebrik ettim.Daha büyük bir şevkle daha fazla biriktirmeye devam.Lafı daha fazla uzatmadım.Saygılarımla
asden sendeki fotolar bukadar mıale:
Yok daha var akşam koyarım. Senin video falan da var at üstünde istersen mail atarım onu.
Bi dahaki geziden Haber verin siz Bi dahakinden....
dur acele atme önümüzde iki düğün var
ramazan öncesi son hafta sonu için güzel bişeyler düşünülüyor bakalım topik açıcam yakında :wiinkk:
iyi işte gel düğünlere konvoy filan yapcaz yine çok eglenicez![]()
Resimler süper çıkmış yaaa. Eline sağlık çağla. İlk defa kendimi giderken motor üstünde görüyorum. :queen: Güzel görünüyomuşum beaaaaa.Çok teşekkürrrrr. :cat:
dur acele atme önümüzde iki düğün var
ramazan öncesi son hafta sonu için güzel bişeyler düşünülüyor bakalım topik açıcam yakında :wiinkk:
Valla ben anlamam bagımlılık yaptı ben bu hafta sonu tekirdaga gidicem inş. bişe çkmazsa..
artık ot gibi geçirmicem bundan sonra... zaten yaz bitti yaaa...ale:
cadıııııı ellerine sağlık yine konuştırmuşsun deklanşörü hatta nicini deklanşör cadısı olarak değiştirsek![]()
bak ne güzel ben ne yapayım fotoları çeken adamın artçısı olunca sürüş fotosu olmuyo:cherry: ama ilerde onuda başaracak
düşün celerinizi bizimlede paylaşırmısınız:cherry::cherry:
sen sus zıpırmannn :queen:
iyi bi daha artcın olmayız bizdeale:
Kız almaya mı gidicez:mrgreen:
ewt konvoy olarak kız evine :queen::queen: