[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
:mrgreen: valla bişey söylemedim. :queen: bak avatarına bilem koymuşsun resmi. süper çıkmış işte. benim yok böyle bi pozum valla... :p

Resimler süper çıkmış yaaa. Eline sağlık çağla. İlk defa kendimi giderken motor üstünde görüyorum. :queen: Güzel görünüyomuşum beaaaaa. :p Çok teşekkürrrrr. :cat:

çağla eline koluna sağlık :)

rica ederim :)

:rendeer: Naparsın hayatım bende çalışıyordum :p ekmek parası napim evlenen kadar gece gunduz demeden para bırıkırmem lazım hehehe :mrgreen: baska bı gezıde ınsallah aranızda olucagım tabııı calısmıyorsammm :queen:
bi sonraki gezide senide görmek isteriz :rendeer:

ben dun ızınlıydım benım calıstıgım yerde denıze gırmıssınız keske gorseydım sızı

Gün gelecek ben de güzel bir motosikletle aranızda olabilecek böyle güzel geziler yapabilecek miyim? Özendim, canım çekti, üzüldüm, burukluk çöktü üstüme biraz.Sabır dedim.Katılan herkesi tebrik ettim.Daha büyük bir şevkle daha fazla biriktirmeye devam.Lafı daha fazla uzatmadım.Saygılarımla

Arkadaşlar 10 numara gezi olmuş ...
Yine bensiz :S çok üzüldüm hayıflandım ...

Birdaha tekrarlamanız dileklerimle ...

Hepinizi seven arkadaşınız "ismail"

inşallah bi sonraki gezide hep birlikte oluruz daha hoş fotograflar çekeriz

bizde seni seviyoruz ismail :rendeer:

gelmeyenler çok şey kaçırdı çokkk..biz kaçırmayalım diye daha yalovadan atlayıp geldik :queen:

dogru diyosun çok şey kaçırdı gelemeyenler :p

Ben şu suzukicilerin tişörtlerine hasta oldu bee :queen:

boşver onları biz sana mt tşörtü verelim :p

fotolar harika çıkmış,ellerinize sağlık

fotoğrafları çeken , hazırlayan ve gönderen arkadaşlara teşekkürler. güzel bir gezinin hatıraları oldular.

fotoğrafları çeken , hazırlayan ve gönderen arkadaşlara teşekkürler.
süper geziydi.herkese tekrar tekrar teşekkürler özellikle GKN'a.

:rendeer:

Ben de böyle bir program arıyordum iyi oldu yolladığın şimdi bütün resimleri atabilirim.(şimdi dediğim akşam en erken) jessin cıbıl fotoları var isteyene özelden yolluyorum:))

asden sendeki fotolar bukadar mı :pale:
vOOoov Gsel resimler...
Herkezn ellerine emegine saglık...

Bidahaki geziyi 4 gözle bekliyorum.. bekliyoruz..

ben istiyorum o resimlerden:p:queen:

cadıcıım eline koluna yüreğine sağlık çok güzel resimler olmuş ama insan bide beni çeker moturumu sürerken demi neyse bi daha ki sefere diyelim
herkese teşekkürler gezi süperdi bence:cat::rendeer:

bu teşekkür fotograflarını yayınlamadıgım için mi? :p

amanda aman liseli aşıklar gibim şunlara bagg yaaa
hooooppppssss ne oluyo bekem olan var olmayan var :queen::queen::queen:
şaka bi yana cadı ya sinirlendim hep atlantic i çekmiş benim bitane resmim var sadece oda motor gözükmüyoo gördüğün yerde kaç cadı

diğer resimler için bişi demiyorum ben yokum zaten benim olmadıgım resim güsel değildir :queen::queen::queen::queen:

ama bu resimler arasında bizim gruba çok resim düşer anlayan anladıııı :queen::queen:

tırstımmmm :p

Erdinç maşallah de beaa. :p Allah olmayana da versin ne diyim, başta sana. :)

cadı seni de çekmiş gördüm ben? Yeter o kadar. :p İdare et artık, bi dahaki gezi de beni daha çok çeker ödeşmiş oluruz. :mrgreen::mrgreen::p

:queen:

akşam fotograflara devam oglum ve ben (gürkan) ın makinesindekilerde bu akşam yüklenicek :wiinkk:

gelen gelmeyen herkeze bikez daha teşekkürler sayenizde süper bi gün geçirdik :rendeer:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Gün gelecek ben de güzel bir motosikletle aranızda olabilecek böyle güzel geziler yapabilecek miyim? Özendim, canım çekti, üzüldüm, burukluk çöktü üstüme biraz.Sabır dedim.Katılan herkesi tebrik ettim.Daha büyük bir şevkle daha fazla biriktirmeye devam.Lafı daha fazla uzatmadım.Saygılarımla

Üzülme be kardeşim benim. Daha çok gençsin. Önünde upuzun bir hayat var. Allah sağlık versin. Tabiki de yapıcaksın, bütün gezilere de katılacaksın. İnşallah istediğin motosiklete de kavuşacaksın. :cat::rendeer::rendeer: Hiç kafanı yorma. :wiinkk:

dur acele atme önümüzde iki düğün var
ramazan öncesi son hafta sonu için güzel bişeyler düşünülüyor bakalım topik açıcam yakında :wiinkk:

Valla ben anlamam bagımlılık yaptı ben bu hafta sonu tekirdaga gidicem inş. bişe çkmazsa.. :)
artık ot gibi geçirmicem bundan sonra... zaten yaz bitti yaaa...:pale:

cadıııııı ellerine sağlık yine konuştırmuşsun deklanşörü hatta nicini deklanşör cadısı olarak değiştirsek :p

bu hafta yeşim ve emrenin düğünü var sonraki hafta bülentin mt dünya evine giriyo haberin yokmu :p
ve sonraki hafta.......... bekleyin söliycem :bounce:

Resimler süper çıkmış yaaa. Eline sağlık çağla. İlk defa kendimi giderken motor üstünde görüyorum. :queen: Güzel görünüyomuşum beaaaaa. :p Çok teşekkürrrrr. :cat:

bak ne güzel ben ne yapayım fotoları çeken adamın artçısı olunca sürüş fotosu olmuyo:cherry: ama ilerde onuda başaracak :p

dur acele atme önümüzde iki düğün var
ramazan öncesi son hafta sonu için güzel bişeyler düşünülüyor bakalım topik açıcam yakında :wiinkk:

düşün celerinizi bizimlede paylaşırmısınız:cherry::cherry:

Son düzenleme:
cadıııııı ellerine sağlık yine konuştırmuşsun deklanşörü hatta nicini deklanşör cadısı olarak değiştirsek :p

sen sus zıpırmannn :queen:

bak ne güzel ben ne yapayım fotoları çeken adamın artçısı olunca sürüş fotosu olmuyo:cherry: ama ilerde onuda başaracak :p

düşün celerinizi bizimlede paylaşırmısınız:cherry::cherry:

iyi bi daha artcın olmayız bizde :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar