[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Resimler süper çıkmış yaaa. Eline sağlık çağla. İlk defa kendimi giderken motor üstünde görüyorum. :queen: Güzel görünüyomuşum beaaaaa. :p Çok teşekkürrrrr. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resimler süper çıkmış yaaa. Eline sağlık çağla. İlk defa kendimi giderken motor üstünde görüyorum. :queen: Güzel görünüyomuşum beaaaaa. :p Çok teşekkürrrrr. :cat:

Sen her halinle güzelsin hayatım benım :p motor için yaratılmışsın sankii :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deme yaaaaa. :queen: Harikayım dimi hayatım. :p:mrgreen: Teveccühün bitanecim. ::utangac: Keşke sen de olsaydın. :pale:

:rendeer: Naparsın hayatım bende çalışıyordum :p ekmek parası napim evlenen kadar gece gunduz demeden para bırıkırmem lazım hehehe :mrgreen: baska bı gezıde ınsallah aranızda olucagım tabııı calısmıyorsammm :queen:

Son düzenleme:
Gün gelecek ben de güzel bir motosikletle aranızda olabilecek böyle güzel geziler yapabilecek miyim? Özendim, canım çekti, üzüldüm, burukluk çöktü üstüme biraz.Sabır dedim.Katılan herkesi tebrik ettim.Daha büyük bir şevkle daha fazla biriktirmeye devam.Lafı daha fazla uzatmadım.Saygılarımla

Arkadaşlar 10 numara gezi olmuş ...
Yine bensiz :S çok üzüldüm hayıflandım ...

Birdaha tekrarlamanız dileklerimle ...

Hepinizi seven arkadaşınız "ismail"

Gün gelecek ben de güzel bir motosikletle aranızda olabilecek böyle güzel geziler yapabilecek miyim? Özendim, canım çekti, üzüldüm, burukluk çöktü üstüme biraz.Sabır dedim.Katılan herkesi tebrik ettim.Daha büyük bir şevkle daha fazla biriktirmeye devam.Lafı daha fazla uzatmadım.Saygılarımla

bursa gibi bi yerde çok daha iyilerine katılrısın hiç üzülme :wiinkk:

Arkadaşlar 10 numara gezi olmuş ...
Yine bensiz :S çok üzüldüm hayıflandım ...

Birdaha tekrarlamanız dileklerimle ...

Hepinizi seven arkadaşınız "ismail"

abi neyi tekrarlayalım? sensiz geziyi mi :p biz de seni seviyoruz :rendeer:

gelmeyenler çok şey kaçırdı çokkk..biz kaçırmayalım diye daha yalovadan atlayıp geldik :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben şu suzukicilerin tişörtlerine hasta oldu bee :queen:

fotoğrafları çeken , hazırlayan ve gönderen arkadaşlara teşekkürler. güzel bir gezinin hatıraları oldular.

fotoğrafları çeken , hazırlayan ve gönderen arkadaşlara teşekkürler.
süper geziydi.herkese tekrar tekrar teşekkürler özellikle GKN'a.

eline emeğine sağlık okadar zaman harcadın bunları eklemek için.bende resim ekleyenler için vede bilmeyenler için bir program veriyorum.
bu program xp de çalışır vistayı iplemez yolda görse selam vermez-almaz.bunu kurun daha sonra yüklemek istediğiniz resimleri seçin kaç taneyse.daha sonra seçilmiş resim yada resimlerin üzerinde sağ tıkladığınızda açılan menüde resize diye bir bölüm olacak oradan resmin boyutunu seçin ve bekleyin aynı klasör içine resmin ismini değiştirerek yenide oluşturur.orjinal resme zarar vermez.bunu msn yada internetten resim yollamak içinde kullanabilirsiniz.mesela 5 mb olan bi resmi large ayarında yani 1024x768 olarak boyutlandırırsanız 100 kb falan oluyo bu şekilde uploadlarınızda kolaylık olacaktır.kolay gelsinnn link aşağıda

http://rapidshare.com/files/136594430/Resize.rar.html

Ben de böyle bir program arıyordum iyi oldu yolladığın şimdi bütün resimleri atabilirim.(şimdi dediğim akşam en erken) jessin cıbıl fotoları var isteyene özelden yolluyorum:))

vOOoov Gsel resimler...
Herkezn ellerine emegine saglık...

Bidahaki geziyi 4 gözle bekliyorum.. bekliyoruz..

Super Moderator
jessin cıbıl fotoları var isteyene özelden yolluyorum:))

ben istiyorum o resimlerden:p:queen:

cadıcıım eline koluna yüreğine sağlık çok güzel resimler olmuş ama insan bide beni çeker moturumu sürerken demi neyse bi daha ki sefere diyelim
herkese teşekkürler gezi süperdi bence:cat::rendeer:

Sen her halinle güzelsin hayatım benım :p motor için yaratılmışsın sankii :mrgreen:

Deme yaaaaa. :queen: Harikayım dimi hayatım. :p:mrgreen: Teveccühün bitanecim. ::utangac: Keşke sen de olsaydın. :pale:

:rendeer: Naparsın hayatım bende çalışıyordum :p ekmek parası napim evlenen kadar gece gunduz demeden para bırıkırmem lazım hehehe :mrgreen: baska bı gezıde ınsallah aranızda olucagım tabııı calısmıyorsammm :queen:

amanda aman liseli aşıklar gibim şunlara bagg yaaa
hooooppppssss ne oluyo bekem olan var olmayan var :queen::queen::queen:
şaka bi yana cadı ya sinirlendim hep atlantic i çekmiş benim bitane resmim var sadece oda motor gözükmüyoo gördüğün yerde kaç cadı

diğer resimler için bişi demiyorum ben yokum zaten benim olmadıgım resim güsel değildir :queen::queen::queen::queen:

ama bu resimler arasında bizim gruba çok resim düşer anlayan anladıııı :queen::queen:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Erdinç maşallah de beaa. :p Allah olmayana da versin ne diyim, başta sana. :)

cadı seni de çekmiş gördüm ben? Yeter o kadar. :p İdare et artık, bi dahaki gezi de beni daha çok çeker ödeşmiş oluruz. :mrgreen::mrgreen::p

maşallah
ulen siz varyaaaaa :queen:
sen söledin dimi onu çekme beni çek diyeee :queen:
parasıyla fotografcı tutucam bütün gezilerde beni çeksin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar