noter olmak varmış

buğün motosikleti mi sattım ve noter satışını yaptık.1076 ytl kasko bedeli olan motorum mondial kt 125 marka motosiklete 200,5 ytl noter masrafı verdik topu topu 4 kağıt.ell insaf diye bağırasım geldi vallahi inşallah alım satımda şu noter masrafı kalkarda, artık aptal yerine konulmayız.:farao::farao::farao::pr::pr::pr:

Noter de o kadar bu işin okuLunu okumuş be kardeşim :) Kazanacak tabi ki... Ama biraz daha ucuz olabilirdi dediğin gibi :cherry: Ben son motorumun satısını iki tarafın da vekletiylr aldığım için sadece Noter 'e 286 YTL verdim :silent:

motorun 6 da bir parasının haracını kesti.Bu memlekette asgari maaşla çalışan o kadar çok insan var ki, akşama kadar poposu yer yüzü görmeyen.arkadaş bu dünya çok adeletsiz yaw.YA ZENGİN OL YADA ÖL.en kötü tarafıda 40.000 ytl lik arabanın masrafınında 412 ytl tutması oldu.

ÖYLe deme arkadaşım :) Herkes aynı kefede olsa Dünyanın hali noolurdu :cherry: Ama adaletsizlik var tabi ki :) iLLa ki bir gün düzene girecek bu tip işler ama biz göremeyiz artık :bounce:

yaş 23 buğünden sonra çalışsam 40 ıma kadar noter olabilir miyim ki. nasıl olsa işi elemanlar yapıyor.al motoru çık dünya turuna.aman hocam kimse ölmesin yaw.daha yollarda karşılaşacagız bakalım.

Arkadaşlar o noterde verdiğimiz paralar devletemi gidiyor yoksa noterci adamın cebinemi

burayı bi görsen akşamları kazak ile dolaşıyoruz. çıkıp geliver yahu:)

Alan kişinin vermesi gerekmiyo mu onu ya :silent: Bence çok saçma. :silent:

asm

Bizde bugün bir arkadaşa Agility aldık.

165 ytl noter parası verdik.

Hakkaten yuh!

Bu iş ayda yılda bir oluyor ama herkesin ayı,yılı aynı gün olmuyor. Noterler iyi iş yapıyor vesselam.

Noter kalkarsa aynı parayı Emniyet alacak mı merak ediyorum.

Noterde para havuz da birikiyor. Herkese belli bi pay veriliyor aynı miktarda. Kalan para ise devlete. Yani yoğunluk değişsede adamın kazancı değişmiyor.

EMNiyet almıcak ; zaten o yüzden Noteri düşürüyorlar.. Maximum 100-110 YTL gibi bi masrafa işin içinden çıkacağız diye sölemişlerdi Polis abilerimiz :)

Bu arada ALPLiON :

Hakkaten sen motor sattın ; Noter parasını sen mi karsıladın anlamadm ki :cyclopsan

notere verilen paranın %70-80i devlete gidiyormuş. devir işlemi trafiğe geçince de aynı parayı alacaklar büyük ihtimal. belki %20 düşer ama iş daha zor hale gelecek.

Prosedür işte. İşimiz devlete kaldıysa yandık.Motoru üstümüze almak bile günlerce sürer artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar