[İstanbul MT]10 ağustos pazar denize gidelim artık buluşması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaaa ben gelemiyoruuummmmm:salut::salut: bi arada bizim buralarda bi bulusma duzenlemezseniz kuserim::146::

Oynayacğımız topu tavlayı(cemali) ve oyun kağıtlarını hazır ettim arkadaşlar, daha ne yapayım bilmiyorum :)

Kask isteyen arkadaş nazi kaskım var yedekte işini göürümü bilmem güneş gözlüğüyle iyi olur, tamma dersen atarım sepete

abi sagol gerek kalmadı gelmiyormuş arkadas ama bugun arakdaşlardan ıstedım vermedıler ee kötu gun zmanıdır bır gunonlarda benden ıster ben gıdıcem sırf bır daha bunlara muhtac olmamak ıcın kask alıcam

abi sagol gerek kalmadı gelmiyormuş arkadas ama bugun arakdaşlardan ıstedım vermedıler ee kötu gun zmanıdır bır gunonlarda benden ıster ben gıdıcem sırf bır daha bunlara muhtac olmamak ıcın kask alıcam

istedim vermediler deme yanlış konuşma lütfen, yedekte 3 kaskım var sen benim kullandığım kaskı istedin bende olmaz dedim istediğini alabilirsin dedim lütfen ayıp oluyo ahmet:pr::pr::pr:

GKN´isimli üyeden Alıntı
genel anlamda..
genel ne demek:?
mesela genel ev? yani, herkese açık

ben aramak istedim seni ama çekindim biraz gece den aldıgın emanet nasıl diye merak ettim ve ben korkktiiii aramıycam seniii

yarın gelmiyorum ... haber veriim de...

gkn arkadaşınızın yaptıgı bikaç yanlış ve söyledigi bikaç söz yüzünden.. kabahatliside biz olduk nasıl oluyosa .. çirkin şeyler bunlar .. neyse ben gelmiyorum.. burdan gideceklere bilgi..

istedim vermediler deme yanlış konuşma lütfen, yedekte 3 kaskım var sen benim kullandığım kaskı istedin bende olmaz dedim istediğini alabilirsin dedim lütfen ayıp oluyo ahmet:pr::pr::pr:

mıstık sana demıyorum lan sen alakası yok dıger ıpnler yaptı
o ipnelere ınat alıcam bır tane yedekte bulundurucam

GKN

yarın gelmiyorum ... haber veriim de...

gkn arkadaşınızın yaptıgı bikaç yanlış ve söyledigi bikaç söz yüzünden.. kabahatliside biz olduk nasıl oluyosa .. çirkin şeyler bunlar .. neyse ben gelmiyorum.. burdan gideceklere bilgi..

söleyene bak, kıl herif gelmessen gelme..
çok meraklıydık sana::miiz1::

mıstık sana demıyorum lan sen alakası yok dıger ıpnler yaptı
o ipnelere ınat alıcam bır tane yedekte bulundurucam

hayırdır arkadaşım, meselen kiminle, nasıl sözler bunlar?

Son düzenleme:
ben geldimde banyo traş falan şimdide işe gidicem :cat: senden önce geldim yani 7 de evdeydim yolda nice makinaları solladım :queen::queen:

güzel bir şile macerası daha geriide kaldı katılan bütün akidişlere teşekkürler
hele hele bıkmadan usanmadan yalova mt den aramıza katılan arkadaşlar ayagınıza saglık ne ii ettinizde katıldınız artık bizde size geliriz :wiinkk:

olgay özellikle nexus cu olarak bana eşlik etmene çok sevindim ufakta olsa arkadaşlığımızı başlatmış bulunmaktan son derece memnun kaldım :rendeer:
senin makinada gözüm kaldı diyodum nazar benim makinaya degdi sol aynayı kaybettik :queen: ama olsun nazarı çıktı işte

deniz harikaydı sıcacık
biraz geç ulaşsakta denize öncesiyle sonrasıyla harikaydı benim için :wiinkk:

aramızdan erken ayrılan özkan ve arkadaşı hemşehrilerim benim :queen: sizde iiki geldiniz.

geri dönüş yolunda işe gidicek olmamdan dolayı gruptan kopmak zzzorunda kaldım umarım kimse darılmamıştır mazeretim vardı yani

artık sabah resimleri görme fırsatı olur umarım

saygılar sevgiler

en azından bir resim atıyorum :queen:

şile güzel bi yer ve çok kalabalık oluyo istanbulda otururken gitmiştim ...

Katılmayı çok istiyordum ama dün gece geç yatınca haliyle erken kalkamadım :( Bende öğleden sonra Riva'ya gidip geldim. Yolu çok güzel. Asfalt çok kaliteli. Denizi nasıl bilemiyorum ama sahil ana baba günü gibiydi :) Bir dahaki geziye kesinlikle katılacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar