genel anlamda..
genel ne demek:?
mesela genel ev? yani, herkese açık![]()
jakuziyi hazırla geliyorum:bounce:
genel anlamda..
genel ne demek:?
mesela genel ev? yani, herkese açık![]()
jakuziyi hazırla geliyorum:bounce:
Gece_ den aldığım emanetle bekliyorum :cherry::bounce:
orj yok tabi ondan bundan aldıgın emanetlerle takıl:queen::queen:
yaaaa ben gelemiyoruuummmmm:salut::salut: bi arada bizim buralarda bi bulusma duzenlemezseniz kuserim::146::
yaaaa ben gelemiyoruuummmmm:salut::salut: bi arada bizim buralarda bi bulusma duzenlemezseniz kuserim::146::
Oynayacğımız topu tavlayı(cemali) ve oyun kağıtlarını hazır ettim arkadaşlar, daha ne yapayım bilmiyorum
Kask isteyen arkadaş nazi kaskım var yedekte işini göürümü bilmem güneş gözlüğüyle iyi olur, tamma dersen atarım sepete
abi sagol gerek kalmadı gelmiyormuş arkadas ama bugun arakdaşlardan ıstedım vermedıler ee kötu gun zmanıdır bır gunonlarda benden ıster ben gıdıcem sırf bır daha bunlara muhtac olmamak ıcın kask alıcam
istedim vermediler deme yanlış konuşma lütfen, yedekte 3 kaskım var sen benim kullandığım kaskı istedin bende olmaz dedim istediğini alabilirsin dedim lütfen ayıp oluyo ahmetr:
r:
r:
yarın gelmiyorum ... haber veriim de...
gkn arkadaşınızın yaptıgı bikaç yanlış ve söyledigi bikaç söz yüzünden.. kabahatliside biz olduk nasıl oluyosa .. çirkin şeyler bunlar .. neyse ben gelmiyorum.. burdan gideceklere bilgi..
mıstık sana demıyorum lan sen alakası yok dıger ıpnler yaptı
o ipnelere ınat alıcam bır tane yedekte bulundurucam