yaw levent BP ye gelicek arkadaşlarda kgs olacak mı bende kgs yok iyi mi
birinizden otlanırız artık köprü ücretini veririm tabiki:silent:
bende var hallederiz her türlü :wiinkk:
yaw levent BP ye gelicek arkadaşlarda kgs olacak mı bende kgs yok iyi mi
birinizden otlanırız artık köprü ücretini veririm tabiki:silent:
Sağlık olsun, üzme kendini daha çok geziler olacak bizim tayfaların.,,
Arkadaşlar pendikten gelecem dediğim gibi artçı olmk isteyen belgelerini hazırlayıp başvursun değerlendirmeye akşam alacam ona göre, sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin, :cat:
bu saatte biraz zor tabii.yardım
yarın bana yedek kask kım getıre bılır arkadaş gelıcek kask yok acık bır yer olsa hemen alırımda bulamıyorum lutfen yardım edın
bu saatte biraz zor tabii.
Arkadaşlar bulamazsa tek çaren var;
Yol üstündeki karpuzcular.
5,5 Kg luk karpuzdan 2 tane XL kask çıkar,biraz uğraşırsan çene açılır bile yapar,üzerine de bıçakla"doğaya saygılı motorcu" yazarsın![]()
yardım
yarın bana yedek kask kım getıre bılır arkadaş gelıcek kask yok acık bır yer olsa hemen alırımda bulamıyorum lutfen yardım edın
ŞAVAŞ BI DEDINI YAPICAM EN SONUNDA AMA SABAH OLA HAY OLA YARIN BIR YERE GIDICEM EGER ACIKSA SIFIR ALICAM
Oynayacğımız topu tavlayı(cemali) ve oyun kağıtlarını hazır ettim arkadaşlar, daha ne yapayım bilmiyorum
Kask isteyen arkadaş nazi kaskım var yedekte işini göürümü bilmem güneş gözlüğüyle iyi olur, tamma dersen atarım sepete
0532 747 72 16 GKN
bi voleybol topu ayarlarsak güzel olur, olmadı ordan da alırız, turnuva var yarın ::winkwink
yol, adres, kayboldum, help me, aşk, meşk, kek tarifi, ihiyaç giderme vb.. konular için;
ihtiyac derken acık yaz arkadaşım snr arıcak millet olmıcak fln:silent: