[İstanbul MT]10 ağustos pazar denize gidelim artık buluşması

Sağlık olsun, üzme kendini daha çok geziler olacak bizim tayfaların.,,

Arkadaşlar pendikten gelecem dediğim gibi artçı olmk isteyen belgelerini hazırlayıp başvursun değerlendirmeye akşam alacam ona göre, sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin, :cat:

sağlık olsun hiç üzülmüyorum :)

ama gelsem Gökhan abinin dilinden cönavar hikayesini dinlemek super olurduu :salut:

Son düzenleme:
Levent Bp ye yane avrupa yakasındaki buluşma noktasına nasıl gelebiliriz beyler Biri cvp versin mecdiyeköy durakların oraya kadar Biliyorum..
Ordan gerisi hasanpınar abimiz vardı ama ondan ses seda Çıkmıyor edirnekapıda buluşucaktıkk.. ama dedigim gbi ses seda Yok
Gökan abim sen bana bi Fikir ver be abi....

concon alisamiyen stadının ordan düz devam ett ilerde köprü girşii var sen soldan devam edicen ışıklardan zincirli kuyuya dogru üst geçit köprüden devam edicen ilerde bp karşına çıkıcak zaten stadın orda sorsan da gösterirler stad dan sonra 1 km bile yok

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Erdinç sen ikea da mı olcaksın?

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
nexus lar yolda kapışmayın alırım anahtarınızı :)

aynen olgay orda olucam
özkan eski bir nexus cu olman dolayısıyla sana bişi demiyorum :D
ama istersen aramıza alabiliriz seni :D

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tamam Erdinç. :)

Özkan voltranı oluşturursak seni geçiyoruz ama biz. :mrgreen:

voltran oluşur ama özkan anca ..... olur :D o altındakiyle
özkan ikeada ol geliyorum :D ben çıktım yola :D

yardım
yarın bana yedek kask kım getıre bılır arkadaş gelıcek kask yok acık bır yer olsa hemen alırımda bulamıyorum lutfen yardım edın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yardım
yarın bana yedek kask kım getıre bılır arkadaş gelıcek kask yok acık bır yer olsa hemen alırımda bulamıyorum lutfen yardım edın
bu saatte biraz zor tabii.
Arkadaşlar bulamazsa tek çaren var;
Yol üstündeki karpuzcular.
5,5 Kg luk karpuzdan 2 tane XL kask çıkar,biraz uğraşırsan çene açılır bile yapar,üzerine de bıçakla"doğaya saygılı motorcu" yazarsın:)

bu saatte biraz zor tabii.
Arkadaşlar bulamazsa tek çaren var;
Yol üstündeki karpuzcular.
5,5 Kg luk karpuzdan 2 tane XL kask çıkar,biraz uğraşırsan çene açılır bile yapar,üzerine de bıçakla"doğaya saygılı motorcu" yazarsın:)

ŞAVAŞ BI DEDINI YAPICAM EN SONUNDA AMA SABAH OLA HAY OLA YARIN BIR YERE GIDICEM EGER ACIKSA SIFIR ALICAM

sabah görüşürüz arkadaşlar adnan abi sende geliyosan benim emaneti unutma hediyem sendeymiş:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Oynayacğımız topu tavlayı(cemali) ve oyun kağıtlarını hazır ettim arkadaşlar, daha ne yapayım bilmiyorum :)

Kask isteyen arkadaş nazi kaskım var yedekte işini göürümü bilmem güneş gözlüğüyle iyi olur, tamma dersen atarım sepete

GKN

bi voleybol topu ayarlarsak güzel olur, olmadı ordan da alırız, turnuva var yarın ::winkwink

yol, adres, kayboldum, help me, aşk, meşk, kek tarifi, ihiyaç giderme vb.. konular için;
0532 747 72 16 GKN

bi voleybol topu ayarlarsak güzel olur, olmadı ordan da alırız, turnuva var yarın ::winkwink

yol, adres, kayboldum, help me, aşk, meşk, kek tarifi, ihiyaç giderme vb.. konular için;

ihtiyac derken acık yaz arkadaşım snr arıcak millet olmıcak fln:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar