Başıma gelenler ve Teşekkür

Merhaba
Bugün tam köprüyü geçerken gişelerde benzinim bitti anlamadığım bir şekilde..neyse hemen gişeleri geçince polisin olduğu yere çektim. en yakın benzinlik altunizadede.. sağolsun bir motorcu arkadaş aldı beni ve altunizadede Total benzincisine gittik.. benzin vermiyorlar..emniyetten yazı getirmem gerekyormuş..yakınlardaki en yakın emniyet kısıklı karakolu... ben felç durumdayım.. neyse eşime telefon ettim arabayla geldi o almış benzin..ben aldım şişeyi köprüye kadar yürüdüm.. ama motor çalışmadı..
ittim taa altunizadeye kadar..neyse orda hallettik..hiç bişeyi yokmuş..usta bi kerede çalıştırdı..bende tabi iiice balata sıyırdı :)::)::):):)
her şeyden önce beni köprüden benzinciye getiren arkadaşa, yolda motorumu iterken durup yardım etmek isteyen onlarca motorcu arakadaşa teşekkürler.. bide birdaha totalden benzin alırsam tekerim yan bassın emi :):):):)
kalın saalıcakla

altunizade total o konularda biraz hassas:)

geçen ay teknik elemanı jeneratöre mazot alsın diye yolladık,elemanı karakoldan çıkardım:mrgreen:

ne kadar anlattıysa dinletememiş:cherry:

evet bu motorun aniden stop etmesi ve hiçbişi yokkmuş gibi ustanın eli değince tık diye çalışması adamı deli ediyor başıma geldi bilirim

en güseli sana yardım eden ve yardım etmek isteyen arkadaşlara kendi adımada teşekkürü bir borç bilirim

ben de bazen durup soruyorum sorun varmı diye yok diyolar bende yola devam diyorum napim:)

ya o anda işi bilen birinin yanında Olması güzel oluyor..adam tak die çalıştırıyor..

Yada Kuvvetli 1 arkadaşın yanında olcakki yardım etsin:)

bi kere 50 cc lik ilk scoterimle sultanbeyli tem çıkışında kaldım..samandıraya götürdüm tam 4 km Elimde öldüm..havada sıcak idi..İnsanlardanda destek göremedim..kayış kopmuş idi..En korktum şey motorla yolda kalmak!

Hatırlamak dahi kötü:pr:

Merhaba
Bugün tam köprüyü geçerken gişelerde benzinim bitti anlamadığım bir şekilde..neyse hemen gişeleri geçince polisin olduğu yere çektim. en yakın benzinlik altunizadede.. sağolsun bir motorcu arkadaş aldı beni ve altunizadede Total benzincisine gittik.. benzin vermiyorlar..emniyetten yazı getirmem gerekyormuş..yakınlardaki en yakın emniyet kısıklı karakolu... ben felç durumdayım.. neyse eşime telefon ettim arabayla geldi o almış benzin..ben aldım şişeyi köprüye kadar yürüdüm.. ama motor çalışmadı..
ittim taa altunizadeye kadar..neyse orda hallettik..hiç bişeyi yokmuş..usta bi kerede çalıştırdı..bende tabi iiice balata sıyırdı :)::)::):):)
her şeyden önce beni köprüden benzinciye getiren arkadaşa, yolda motorumu iterken durup yardım etmek isteyen onlarca motorcu arakadaşa teşekkürler.. bide birdaha totalden benzin alırsam tekerim yan bassın emi :):):):)
kalın saalıcakla

geçmiş olsun :queen:

altunizade total o konularda biraz hassas:)

geçen ay teknik elemanı jeneratöre mazot alsın diye yolladık,elemanı karakoldan çıkardım:mrgreen:

ne kadar anlattıysa dinletememiş:cherry:

fıkra gibi ya :queen:

saçma birşey,bidona benzin verilmiyor diye terörist eylem yapamıyacak mı, en basitinden arabadan çeker olmadı depoyu deler, böyle önlemler sadece sıradan vatandaşın canını sıkıyor işte

Son düzenleme:
bizim burada varille benzin alsan satıyorlar düne kadar çok defa şahit oldum sattıklarına

Vay Be Ne Macera Son Bas Gıttı Bır Anda Motor Dursun Haa Hemde Köprude Karızmada Gıttı
Neyse Buyuk Gecmışolsun

Sana Yardımcı Olan Arkadaşa Bızde Teşekuru Borc Bılırız

benzini bittiyse hava yapmıs olabilir benimde hep basıma gelior yedek depoyu göstermediği için gösterge ayda 1 kere yolda kalırım benzin koyduktan sonra 5-6 dk suruyor calıstırması

Süper Moderatör (BBRR)
bu bidonla benzin veremeyiz salaklığı yeni türedi .. ya amacı kötü olan salakmı kameralarla kontrol edilen benzinciden benzini bidonla alacak sonra kundakçılık yapacak ...amacı kötü olan çeker arabasını fuller sonra bi kuytuda alır benzini ..

bu aptal kural yolda kalmışın işini zora sokmaktan başka ne işe yarar sorarım size ..

her benzin istasyonu 1 den fazla kamera ile kontrol ediliyor .. hiç bir salak kötü amaç için kullanacaksa buralardan bidonla benzin almaz ..

BÖYLe saçma bir uygulamayı ilk defa duyuyorum sahsen... Ve şiddetle kınıyorum ...Karakolla uğrasana kadar motoru biri götürürse nolcak TOTAL vercek mi yeni motor :farao:

Sana geçmiş olsun arkadaşım ; Motorcu yardımsever dirr :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun arkadaşım bi daha böyle sorunlarla karşılaştırmasın allah

BÖYLe saçma bir uygulamayı ilk defa duyuyorum sahsen... Ve şiddetle kınıyorum ...Karakolla uğrasana kadar motoru biri götürürse nolcak TOTAL vercek mi yeni motor :farao:

Sana geçmiş olsun arkadaşım ; Motorcu yardımsever dirr :)

Öyle deme abi . Adam senın bılmez kı motorcu oldugunu tmm abımıze cok uzuldum ama BU ulkede HALA TeRÖR devam ediyor Bence boyle uygulama devam etsın benım basımada geldı vermedıler ve ıttırdım . En ıyısı boyle kalsın..

Süper Moderatör (BBRR)
crayzboyone
dimi böle kalsın alimallah benzini bidonla alıp kundakçılık yaparmillet buyüzden yolda kalan önce karakola gitsin bide orada eziyet çeksin... süper biryaklaşım tarzı diyecek bişi yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar